Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Akty growerů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
d.trucker
Kryštof father

Karma uživatele d.trucker - 81% PěstitelskáKarma uživatele d.trucker - 81% PěstitelskáKarma uživatele d.trucker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

to lowerider..ani ja se nehonim moc za prispevkama,ale zbytecne nikoho vewopruzuju . ...

Old Post 18-11-2006 v 20:25 PM
d.trucker je offline   Profil uživatele d.trucker   Find more posts by d.trucker   Foto galerie člena d.trucker   Click here to Send d.trucker a Private Message   Add d.trucker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

citace:
Původní příspěvek od lowerider
jsem myslel ze mam pravo na nazor....jak to vypada tak asi ne

ty si ale pletes nazor a jeho prezentaci. nazor muzes mit jakej chces, do toho ti nikdo kecat nemuze. ale kdyz ho verejne prezentujes, ostatni snad maji stejne pravo na totez.

prelozeno do praxe: mysli si co chces, ale kdyz sem napises ze vsichni ostatni jsou kokoti, tak co cekas. tvuj nazor se dal prezentovat uplne jinak, a to podstatne slusneji. neobvinuj ostatni lidi z toho ze ty se neumis slusne vyjadrovat.

(jeste drobnost: to K- ti nezmizi, kdyz smazes prispevek za kterej si ho dostal)

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 18-11-2006 v 22:18 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 211

citace:
Původní příspěvek od Xes
Tak az nekomu bude poradna zima a navic mu nebude vadit, ze chlupata na hrudi jen jen moje fenka, tak mohu poskytnout zaruceny bezchlupy "ohřev" na Tenerife ...kamarad Namestek pripojuje tezky souhlas-foto vic v pozadi.

Závidim!

Old Post 19-11-2006 v 09:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

citace:
Původní příspěvek od inf3cti
(jeste drobnost: to K- ti nezmizi, kdyz smazes prispevek za kterej si ho dostal)

inf3cti: ááá... vida, vida.. pán má svoje zkušenosti..?
btw: jinak naprostej souhlas..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 19-11-2006 v 10:23 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

jeste neco...nechci se tu hajit, ale chci vam vsem rict, ze Grower.cz je jedna z mych nejoblibenejsich stranek a ze jsem mel a mam vzdy velkej Respect tady k pestitelum. tohle pisu protoze jsem dostal K- a ruzny otazky od lidi proc jsem to napsal: tak ze 1) prijdu ke kompu s tim ze si podivam do galerie na nejaky rostlinky...prvni vec co tam vidim bylo akty groweru kliknu na to...vidim detka kterej ukazuje svyho ptaka....posunu kousek niz vidim nahou prdel...dam dalsi a vidim Arnolda a dalsi blbosti. tak uz jsem to necetl dal hned jsem odpovidal. proste prislo mi to trapny...

Old Post 19-11-2006 v 14:17 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 214

jájájá musim ze sebou začít něco dělat ....už jsem dlouho necvičil,jenom plíce ale asi zase začnu,pač já hulim za odměnu

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Naposledy upravil Matrixx 05-12-2006 v 19:49 PM

Old Post 19-11-2006 v 19:28 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

citace:
Původní příspěvek od lowerider
inf3cti: myslis ze jsem to smazal kvuli tomu aby mi zmizelo K-?

jo, myslim si to. proc jsi to teda mazal, kdyz si stojis za tim co pises?
citace:
sry mozna to delas jedine ty ja ne...

Sorry co? Ja to nedelam, protoze K- za vulgarni a hloupe prispevky nedostavam. Kdyz se mi neco nelibi, snazim se to podat slusne.

Nerad bych sem sypal dalsi OT, takze pokracovani kdyztak pres PM.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 19-11-2006 v 23:35 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omniaaliterest
Stálý Člen

Karma uživatele omniaaliterest - 17% PěstitelskáKarma uživatele omniaaliterest - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

LOWERIDER: mno....asi takhle.....kdyz se chci podivat na rostlinky,tak rozhodne neklikam na napis AKTY GROWERU...........kdyz uz na nej kliknu,necekam rostlinky........i kdybych je cekal a nebyli tam,zaviram a hledam jinde.....tak jinde,ze si dovolim jit i do jiny sekce,treba do galerie indoor/outdoor,ktera v tu chvili vlastni pro mne lepsi nazev nez je kanal............a k tem kokotum...naprosto zbytecne nicneresici vulgarismus,ktery ukazuje neschopnost pisatele argumentovat smysluplneji......

...6 kyticek za oknem... ...flashback... ...kreslite si ?...

Old Post 20-11-2006 v 05:36 AM
omniaaliterest je offline   Profil uživatele omniaaliterest   Find more posts by omniaaliterest   Foto galerie člena omniaaliterest   Click here to Send omniaaliterest a Private Message   Add omniaaliterest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d.trucker
Kryštof father

Karma uživatele d.trucker - 81% PěstitelskáKarma uživatele d.trucker - 81% PěstitelskáKarma uživatele d.trucker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

to lowerider..nenapadlo te , ze treba kdyz prijdes z hospy namrdanej a zhulenej a tuhle ten thead otevres,vcelku dobre se pobavis..jsou tady i takovi debaty ze kterejch smichy chcijes....
jinak za to k - nemas zac
to Matrixx ..si peknej bivoj..mame hodne podobne postavy kolik mas kilo . ja 112 ..hora masa

Old Post 20-11-2006 v 13:53 PM
d.trucker je offline   Profil uživatele d.trucker   Find more posts by d.trucker   Foto galerie člena d.trucker   Click here to Send d.trucker a Private Message   Add d.trucker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

matrix: pomoc, zabijááááákkk!!!!!

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 20-11-2006 v 15:11 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 219

to d.trucker:teď když necvičím mam kolem 100 Kg,takže nic moc

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 20-11-2006 v 23:06 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 220

to chOdec :pozor na mě vraždim špekama demolition man

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 20-11-2006 v 23:08 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 221

no sice zrovna nejsem ve stadiu,kdy bych se rád ukazoval na veřejnosti,ale co,aspoň je názorně vidět jak to vypadá,když se nic nedělá už neumim ani pořádně zapózovat

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 21-11-2006 v 00:11 AM
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

no to je ale rozkosny lumpicek!

p s y c h o 8 4

Old Post 21-11-2006 v 09:43 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 223

to PsYcHo84: fakt?chceš vidět víc či co,leda že by nějaká žena chtěla

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 21-11-2006 v 15:29 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 224

jóóóóóó?

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 21-11-2006 v 18:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás