Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
urcite, priste jich tam dam asi 12, udelam to celkove jinak. napr. snizim wataz na 250 - na ten prostor to bude stacit a hlavne tim zlepsim teplotu uvnitr, ktera je ted celkem vysoko..
vcera sem si utrhnul malou palicku a dal si prvni ochutnavku a bylo to moc dobry, sem spokojenej.
zejtra budu kacet prvni stromecek
cus to ses borec,ja taky dojel misty ale uz bych to nikdy nechtel,je to sice skvele zhulujici model ale ten smrad je prisernej,prez dvoje dvere to slo az ven a to stacilo otevrit jen pixlu,nemluve o pestovani.
Původní příspěvek od grover cus to ses borec,ja taky dojel misty ale uz bych to nikdy nechtel,je to sice skvele zhulujici model ale ten smrad je prisernej,prez dvoje dvere to slo az ven a to stacilo otevrit jen pixlu,nemluve o pestovani.
S tým súhlasím To aby človek zavaril do troch vrstiev igelitu,aby s tým mohol vyjsť na ulicu
Akurát na rozdiel od Teba by som ju išiel stále ,vyhovuje mi.
tak to mate pravdu panove. ja nemam ani pachovej filtr, takze hned jak otevru dvere do bytu tak me do nosu prasti nehoraznej smrad - nebo spis vune. se mi stava ze pridu za kamosem a stojim treba za nim, jako ze me vubec nevidi a hned se otoci a rekne ze sem provarenej.. vonej fakt luxusne
uz se nachazim ve fazi pozdni slizne, 6 holek uz je venku, dve jeste trochu podusim...
jak se zmeni matros kdyz necham kytku prezrat?? asi bude mit horsi chut, nic jinyho me nenapada a docela by me to zajimalo
celkovy vynos mi zatim neni znam, ted sem teprv uriznul posledni strom. nebude toho moc, doufam ze se dostanu aspon pres 150. ucinky sou na 1. IN podle meho skromneho nazoru moc dobry, kamos mi dokonce rikal ze od ty doby co se vratil v lete z Amstru nemel nic lepsiho. to me potesilo
sorry ze tam neni nic videt, ale to bylo stejne mokry...
ted sem vazil pet uz uplne suchejch kytek a je to presne 90g. takze celkem to bude kolem 150. neni to uplne takovy jak sem si predstavoval, priste snad bude vic, ale s kvalitou sem spokojenej urcite. myslite ze je 150 na poprvy v pohode?
150g neni na poprvy vubec spatny..a jeste kdyz je to kvalitni, jenom z tech fotek sem cekal vic, vypada to tam ze kazda kytka ma min. pres 25g..
Ale jinak bejt tebou tak sem hodne spokojenej..