Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1st out PAPAYA
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
johny_cz
Stálý Člen

Karma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% Pěstitelská

Obecné 1st out PAPAYA Příspěvek č. 1

Zdravím všechny growery ´=O)

Už skončila doba pěstování a nastala radost ze sklizně a plánování na další sezónu. Já osobně už se nemůžu dočkat jara a proto jsem se rozhod že Vás seznámím s mým prvním a rozhodně ne posledním pěstováním této úžasné rostlinky.

Takže:
Začínal jsem poměrně pozdě a proto jsem neměl moc času na shánění nějakých kvalitnějších semínek nebo více modelů. Nakonec se mi do rukou dostalo 13 semínek, byla to Papaya ( pro začínajícího pěstitele ideální ) a tak to všechno začalo. Hned jak mi přišly, dal jsem je klíčit a vydal se na obhlídku okolí. Vytipoval jsem si tři plácky, kde by se mým kytičkám mohlo líbit. První místo bylo na prosluněném paloučku uprostřed trnkových křovin, druhé poblíž jedné polní cesty, ze tří stran kryté neprostupným porostem kopřiv a bodláků a z té čtvrté bylo kukuřičné pole, no a to čtvrté místo bylo taky dobře ukryté ale bohužel moc blízko lesa, takže na něj moc nesvítilo sluníčko.
Z těch 13 semínek mi vyklíčilo 10, ty sem přesadil do květináčků se směsí zeminy pro pelargonie, písku a perlitu. Po dvaceti dnech šli všechny ven. Celý následující týden byl ideální, svítilo sluníčko a občas trošku zapršelo, takže nic nepotřebovali. Po několika dnech jsem se vydal na kontrolu, z 10 vysazených zůstalo jenom 5, bohužel dvě kytičky kompletně sežrali slimáci a po třech zůstala jenom díra v zemi. Ale těch pět statečných krásně rostlo a nabývalo na objemu a výšce.
Hnojil jsem dvěma hnojivy a to: Krystalon a Wuxal
Zaštipoval jsem, poprvé páté patro a pak každé třetí.
Asi po 2,5 měsíci nastala doba kvetení, poměr samic a samců 3:2.
Ti dva samci byly na stejném políčku – v trnkách, jedna samice zůstala na políčku pod lesem, z důvodu nedostatečného proslunění byla malá s tenkým stonkem a celá taková pobledlá. Rozhod jsem se že jí přesadím, povedlo se, chytla se, ale po několika dnech podlehla útoku divokých prasat, byla doslova zaryta do země. Takže moje pozornost se soustředila na dvě zbylé dámy, vyštipoval jsem veliké listy které clonily paličkám, vyvazoval jsem větve, aby každý milimetr byl důkladně prosluněn. Ony se mi za to odvděčovali stále se zvětšujícím objemem palic a krásnou fialovou barvou. Po 50 dnech kvetení nastala doba tolik očekávané sklizně, sušil jsem je celé i s kořeny asi tři týdny. Teď je mám uskladněné v bezpečí pod postelí a každý večer když usínám tak si vzpomenu na ty čtyři měsíce který jsme spolu strávily, škoda jen že do konce to dotáhly jen dvě, ale stále lepší než nic. Na začátek dobrý ne ?

Old Post 11-11-2006 v 19:45 PM
johny_cz je offline   Profil uživatele johny_cz   Find more posts by johny_cz   Foto galerie člena johny_cz   Click here to Send johny_cz a Private Message   Add johny_cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johny_cz
Stálý Člen

Karma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

A teď fotečky )

Old Post 11-11-2006 v 20:03 PM
johny_cz je offline   Profil uživatele johny_cz   Find more posts by johny_cz   Foto galerie člena johny_cz   Click here to Send johny_cz a Private Message   Add johny_cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johny_cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

A nakonec něco ze sklizně

Old Post 11-11-2006 v 20:17 PM
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

strasne pekna farba palic,z kade ich mas? zo seedbanky?

Old Post 11-11-2006 v 20:55 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johny_cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Dík, semínka jsou od člena SEMTAMŤUK. Myslím si že většina Papayí na Groweru pochází z jeho semínek.

Old Post 11-11-2006 v 21:44 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

hodne v pohode out, jen pomer 2:10 sklizenych kytek je husty. mne vysly z 15 sazenic 4 kyti ktery jsem sklizel..

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 11-11-2006 v 23:02 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Krasa, nadherna barva...taky bych chtel...K+

Co se to deje??

Old Post 13-11-2006 v 13:42 PM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Sice jsi měl jen 2, ale stojej za to co? Mají nádhernou barvu. A co účinky?

Počítej vždy s tím nejhorším a pak už můžeš být jen příjemně překvapen.

Old Post 14-11-2006 v 10:10 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Nelze říct nic jiného než že se ti to POVEDLO!!

Sundance.

Sundacův 400w.mrazáčekstavba,hotovo

Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE.

Outdoor 04,05

Old Post 14-11-2006 v 14:35 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mus4k
Stálý Člen

Karma uživatele mus4k - 90% PěstitelskáKarma uživatele mus4k - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

musim jenom souhlasit ta barva je fakt krutájá tento rok měl 8 kytek a taky zůstaly dvě nejlepší a nejhorší

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 14-11-2006 v 16:40 PM
mus4k je offline   Profil uživatele mus4k   Find more posts by mus4k   Foto galerie člena mus4k   Click here to Send mus4k a Private Message   Add mus4k to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Prosimte nejak sem nevicet v jakem mesici jsi to sklizel zajimalo by me i datum,a ty seeds si bral u
Nirvany?

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 15-11-2006 v 13:12 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johny_cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Sklízel jsem v září, přesněji řečeno 17.září, přesněji ve čtyři ráno. Ty semínka jsou od Semtamťuka, ale to už jsen říkal.

Taky bych chtěl všem poděkovat za K+ , moc si jich vážím.

´=o)

Old Post 17-11-2006 v 10:16 AM
johny_cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Dneska mi konečně přišli semínka co jsem objednával.
Jsou od NIRVÁNY , a to : Hollands Hope
Snow White
Hawaii x Skunk#1
Časem k nim možná ještě přibudou další, ale to je ještě ve hvězdách. Už teď je však jistý že příští rok okolní pole nezůstanou nevyužitý.

´=o)

Old Post 17-12-2006 v 13:40 PM
lordholup
Nový Člen

Karma uživatele lordholup - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

smazáno.....

Né že se mi budete smát...

Naposledy upravil lordholup 19-12-2006 v 14:00 PM

Old Post 19-12-2006 v 13:02 PM
lordholup je offline   Profil uživatele lordholup   Find more posts by lordholup   Foto galerie člena lordholup   Click here to Send lordholup a Private Message   Add lordholup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
golgotha
Stálý Člen

Karma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Zdravim,jen tak prochazim galerie a Papayu mam rad!
Mel jsem ji minulej rok taky od Semtamtuka a musim rict,ze mas uplne jinak zbarveny rostliny nez ja!
Mas (mels ) je krasne do fialovo-modre barvy,ja je mel jednu ruzovou,jednu fialovou a jednu uplne cernou!Ale i tak sem za ty seminka od toho typka rad,skoda ze uz neni na groweru...

Kafe bylo málo sladký!

Old Post 15-01-2007 v 16:24 PM
golgotha je offline   Profil uživatele golgotha   Find more posts by golgotha   Foto galerie člena golgotha   Click here to Send golgotha a Private Message   Add golgotha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás