Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak som to tu trochu preletel, polka ludi chce prestat, druha polka nie
Ja si myslim, ze tak ako vsetko ani hulenie by sa nemalo prehanat a preto hulim uz asi 2 roky len cez vikendy a sviatky. Takymto sposobom cez tyzden niesom brzda a podla vyskumov americkych vedcov obcasne fajcenie zvysuje iq, takze mi to este aj pomaha ...who knows?
Sice poslednou dobou ked sa motam okolo travky, musim sa DOST premahat, ale kruty zivot ma naucil a mam docela pevnu volu. Dokonca nedavno som tiez rozmyslal, ze by som prestal, pretoze niekedy mam pocit, ze ludia nehulici maju pamet asi 2x lepsiu nez ja a docela im to zavidim... Proste, potreboval by som od niekoho pocut, ze: "Hulenie cez vikendy ta nijak neobmedzuje a je to v najlepsom poriadku"
...potom uz by som bol kludny a pohuloval do konca zivota
Vsichni si rikaj jak stim prestanou atakove ty podobne, zvasty hele jednou jste se na to dali, a nic vam to nesebralo vzdyt je to fajn zit ten zhuleny zivot s chti se najest a vecer usnout jako kote,ja to mam rad a navic sem uz dlouho nebyl nemocnej, no nevim jak vy ale ja ve svem zivote niceho nelituju a nechtel bych ho menit........................................zdarec=o) crd
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Přestat bych určitě nechtěl protože díky ganji sem poznal sebe a všechno kolem. Durhá věc je že když hulíš denoneně lampy , tak tě pak nazhulí nejdřív venky, pak ani lampy ze skla, pak ani lampy z brka... a co teď
V takovem pripade je dobre to omezit, pokud s tim mate problemy tak zacnete treba hulit obden, pak to prijde ze tejden ne.... kdyz nehulite mesic v kuse to jepotom uplneo necem jinym
Zhulenost jo ale vseho s mirou !
Původní příspěvek od Fantasie Přestat bych určitě nechtěl protože díky ganji sem poznal sebe a všechno kolem. Durhá věc je že když hulíš denoneně lampy , tak tě pak nazhulí nejdřív venky, pak ani lampy ze skla, pak ani lampy z brka... a co teď
V takovem pripade je dobre to omezit, pokud s tim mate problemy tak zacnete treba hulit obden, pak to prijde ze tejden ne.... kdyz nehulite mesic v kuse to jepotom uplneo necem jinym
Zhulenost jo ale vseho s mirou !
Add prestavka: skuste vypadnut mimo bezne zabehnutych kolaji. Proste majte kamosov ktory nefajcia, dostat sa mimo hranic ,atd....
Konkretne mne moc nechutia lampy, pretoze su az moc silne. Outdoor je pritom chutovka do spolocnosti,ktora mna velmi nezviditelnuje(nie som napadny kazdemu kto sa mi pozrie do oci).Mne IMHO par veci ktore ma vo svojej podstate ganja dost vadi, preto si ju vychutnavam napr. na rybach, pri prechadzkach prirodou. Mam par kamosov ktory by zvladli aj 10g za den alebo viac a kazdy den(365dni/rok), ale to sa potom stracaju tie podstatne pocity. No proste to je nieco..... to sa neda vyjadrit - raz na to pridete sami
Na huleni nepocitujem zavislost(opriti cigretam a weekendovemu pivu), ale fajcenie ganje hoci aj tyzdenne nepovazujem za nic zdrave, co by ma naplnalo tym pocitom ktory mam po dlhsej prestavke.
Kurna, jak tak cumim na to co pisem, dost si tu vilievam svoje ppocity a dusu- asi je cas na vecernicek
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
dneska je to prave tejden co jsem si nedal brko, predtim jsem posledni pulrok hulil skoro denne...po tehle sklizni jsem uz ale zacinal bejt krute rosekanej, plice nestihaly a mozek uz taky ne...a je mi fain, hlavne ty sny co se mi zdaj to je neco uzasnyho, nejsem tak unavenej ( ale za unavu muzou dost cigara) ... a ani nemam chut si zahulit, uvidim az to pride tak to pride, moizna uz vecer mozna za tyden..... ale nehulit je fain :-)
Je velkej rozdíl chtít přestat v budoucnu hulit!!!!A něco jinýho je když se to stane...myslým si že půlka lidí co tady va nkete napsala ze chce prestat hulit tak to je velkej kec...Sme mladí tak to musíme pořádně prohulit...:-)))
Ted je to tri tydny co nehulim... Souhlas s Jezisem, je to divny kdyz ti podavaj sklo a ty ho hned davas dal Ale mam zkusenost ze po cca dvoumesicni pauze je to fakt o necem uplne jinym. Uz se tesim na silvestrovsky brcko
Me dneska uplne staci jednou kapacita svych plic a mam vystarano. Uz nekolik dni funguju na jednom prasku Holt neni to jako zamlada, kdy jsem dal zavecer deset stovkovejch speku...Cim dyl hulim, tim mi staci min.