Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

a len tak btw presne to sa mi stalo xel som kupit v cudzom meste z a celkom slusny obnos tj 400 a ten typeq ze ma dovedie k tomu typkvoi zrazu te ten typeq nema rad cudzich a ja som mu dal 400 on vosiel a nevratil sa dajak sa mi to zdalo divne nakoniec zdrhol s prachami a ja uz som nic z toho nevidel. kus som sa preklinal ze ludom verim ale tha ked fetka tak fetka

Old Post 05-11-2006 v 18:36 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 338

braniqo: no to víš, dát taky někomu neznámýmu peníze, to je nerozum

Old Post 05-11-2006 v 18:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

ja som strasne naivny ale tha co zabijem sa ))) ludia su v podstate dobry

Old Post 05-11-2006 v 20:31 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Adda
Nový Člen

Karma uživatele Adda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Všem z nás se to asi stává ale mě fakt často vždy když něco mám tak se kámoš staví je to fakt pravidelne......vždycky máš na speka_???ale zname se 17 let,takže nereknu ne.....ale když má on tak nikdy nepřijde a když mu reknu nemas neco_??? tak skoro vždy rekne ze ne... i kdyz ví že já vim že má,to mi prijde fakt docela blby.......

Old Post 06-11-2006 v 09:32 AM
Adda je offline   Profil uživatele Adda   Find more posts by Adda   Foto galerie člena Adda   Click here to Send Adda a Private Message   Add Adda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

Adda: to bude nejaky zvlastny kamarat...

...ja by som sa s nim na rovinu porozpraval... a ked ti vyprava ze nema..a ty vis ze ma... nedaj sa... nevim ci pestujes...alebo ne....ak ne..tak sa skladajte...sak to neni len tak...a ak si vypestujes... tak by ti to mohlo byt aj jedno... ja kebyze pestujem...tak sa s kamosmi skurujem jedna radost..a nic po nich nexem... ale aci aj mam stastie ...ze mam takych fajn kamosov...

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 06-11-2006 v 11:02 AM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chlastjesvine
Nový Člen

Karma uživatele chlastjesvine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

cru_ci_fix: co je to za rady? jak aby se nedal, kdyz mu necce dat tak prece nebudu jeste otravovat, dit pak sem ve stejny roli jako ty socky. spis bych mu to pak vratil az by prisel, rekl bych neco jako ze toho mam malo a ze on neni taky zrovna moc sdilnej kdyz de o huleni

Old Post 06-11-2006 v 11:16 AM
chlastjesvine je offline   Profil uživatele chlastjesvine   Find more posts by chlastjesvine   Foto galerie člena chlastjesvine   Click here to Send chlastjesvine a Private Message   Add chlastjesvine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

chlastjesvine: ide o to..ze som mal na mysli...aby to co mpise tu..povedal aj jemu...iba tak vyriesi svoju nespokojnost... a to riesenie co si pisal....no tak aj tak sa da...ale to potom sa kamaratstvo zhruti... proste jednam na rovinu.. a hlavne s kamosmi...

ps: a to nedaj sa som myslel ako... "nedaj sa ojebat"... a ne "budem ta otravovat pokym nedas"... proste mu na rovinu poviem ze nech neojebava..bo aj tak vim ze ma... ale mu povim ze mne je to jedno..bo aj tak je on co nakonec doleze... snad by sa v tom chalosovi mohlo daco pohnut..ak je aspon trosku kamos...ak ne.. tak nema cenu s nim hulit...

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 06-11-2006 v 11:22 AM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

citace:
Všem z nás se to asi stává ale mě fakt často vždy když něco mám tak se kámoš staví je to fakt pravidelne......vždycky máš na speka_???ale zname se 17 let,takže nereknu ne.....ale když má on tak nikdy nepřijde a když mu reknu nemas neco_??? tak skoro vždy rekne ze ne... i kdyz ví že já vim že má,to mi prijde fakt docela blby.......

koukám že jsou lidi všude stejný

chová se v pohodě - ale jen když jsem tam jen já a on, když je nás ale víc tak se chová jak zmrd

jednou jsme byli v káře, já on a 1 typ. Zhulili jsme se jak bengálský papričky v říji, poté ze mě vyzevlil na brčálníká a pak jsem si všim když vystoupil, že mi ukradl všechno hulo z pixly (to je ta jak s ní můžete machrovat od rána do večera, na takovéto domácí žvýkání )

mazec ranec co?

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 06-11-2006 v 15:09 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hurley
Stálý Člen

Karma uživatele Hurley - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

citace:
Původní příspěvek od TouchWood

koukám že jsou lidi všude stejný

chová se v pohodě - ale jen když jsem tam jen já a on, když je nás ale víc tak se chová jak zmrd

jednou jsme byli v káře, já on a 1 typ. Zhulili jsme se jak bengálský papričky v říji, poté ze mě vyzevlil na brčálníká a pak jsem si všim když vystoupil, že mi ukradl všechno hulo z pixly (to je ta jak s ní můžete machrovat od rána do večera, na takovéto domácí žvýkání )

mazec ranec co?

tak to je hnus skoro hyjenizmus...jestli ten kamos neni moc silnej tak bych to z neho asi vykopal(se slovy:"MI NIKO HULENÍ BRÁT NEBUDE") ale vazne je to hunus...ja řikam že ganja by se mela darovat a když se nekdy ke me nekdo vetře tak mu třeba 2x pošlu ale pah ho seru(když je to je to debil nebo když je toho malo)

Old Post 28-11-2006 v 18:10 PM
Hurley je offline   Profil uživatele Hurley   Find more posts by Hurley   Foto galerie člena Hurley   Click here to Send Hurley a Private Message   Add Hurley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

Tak to byl mazec dneska! Brněnský podzemí je pěkně vypečený!! Sem dneska dopoledne zalez do Spodního Traktu, že dám kafčo, kofču, brko a jednu novou učebnici...
Hned ve vchodu dost nesympatickej týpek nahustol: "Nemáš ňáký hulo?" Takový socny odrážím bez mrknutí oka...

No a uvnitř!!! --- tři obsazený stoly, dvě bandy týpků. Ještě než jsem dosed´, zval mě jeden k nim na skleněnku. Já s díky odmítl, že si za chvíli ubalím taky... (navíc skleněnky ni fajfky moc nemusím).
Taxi tak balím, vybírám semínka, čučím do stolu, žejo... a najednou v zorným úhlu rolovací pejpry! ...Borec od druhýho stolu sedí najednou naproti mně. A prej: "Hele, máme rolovací papírky, uděláme super dlouhý brko!" To mě málem kleplo! Jako, že oni daj papírek a já hulení???!! Ale nakonec sme si vysvětlili, že oni maj taky, že to jen chtěli dát dokupy.
No ale já chtěl toho osobáka...

Takže tam najednou hulili týpci nalevo, banda napravo a já mezi nima. Do toho mi Praváci dávali poprdět z vodárny. Já jim košta špeka naoplátku dvakrát dokola. Oni mně taky... Můj další brk putoval zase nalevo... A pak už jsem jen navázal ganjarozhovor s nově příchozíma, dal jim semínka a zbytek směsi na špeka. A pak ještě kus šišky, protože byli v pohodě (+ zrovna tam měli s někým sraz na kauf, tak třeba jsem překazil jeden černej obchod)...

Teda, to Brno....

Co z toho vyplývá? Jaá nevim .D

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 01-12-2006 v 17:01 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

tdt jojo vcer sem vylez na denisovy sady a naka smazka: "hej .... cosi.... huleni" tak sem ho ignoroval ikdyz sem mu poradne nerozumel a on pokracoval kdyz videl ze na neho kaslu "prachy mam a dam ti je hned" no jestli si koren myslel ze bych mu dal huleni a cekal tam na prachy jeste ted...... ale pak sem si dal prda a kaslal na to.

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 01-12-2006 v 20:29 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 348

Pamatuji si jak jsem jedný místní socce nejsocckovatější ze všech daroval nějakou tu paličku, která byla naložená v kořalce.. bohužel bez kořalky. Pěkně panáček prskal, pěkně. Na letošek mám dálší triumpf - palice plný semínek nějaký čutky. A semínka?to je první krok k úspěšný sklizni

Old Post 04-09-2007 v 08:46 AM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

citace:
Původní příspěvek od Endorfin
Pamatuji si jak jsem jedný místní socce nejsocckovatější ze všech daroval nějakou tu paličku, která byla naložená v kořalce.. bohužel bez kořalky. Pěkně panáček prskal, pěkně. Na letošek mám dálší triumpf - palice plný semínek nějaký čutky. A semínka?to je první krok k úspěšný sklizni

Ha tak tj. jeste to chce ,kdyz zacne takhle nejaka picka sotit rict ,no tohle je fakt luxus model co se mi podaril vypestit,vychvalit mu to do nebes,,hhh.Jednou k nam s kamosem taky v parku zavitala jedna taka neznama socka a predevsim si to podal blbecek tim ,ze uz z dalky kdyz prichazel hulakal ,jakto ze ste na me nepockaly,dejte mi pohulit ,pritom sme kokota ani neznaly..takze sme na neho kaslaly ,on sedel o kus dal a porad takovy suskani bylo slyset a picovani od zpruzeleho dementa,az sme si s kamou rekly ,ze jeste svrtnem jednoho spruncka..natoz blbecek reagoval tim ,ze se k nam prifaril a chtel si s nama zahulit jenze uz tam byl jaksi navic..tak mu kamos rika,ti dam seeds a vypestuj si..na coz dement argumentoval tim ,ze nema cas ,ze chodi do prace a X jinejch stupidnich vymluv..malem to skoncilo rvackou ,az kdyz hovadko zjistilo ,ze na to nema tak vycouval a sel do pice..

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 04-09-2007 v 10:31 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

tekknou: Vychválit... Mě už se jednou třeba stalo, že jsem měl fakt luxusní modýlky. Měl jsem jich i jaksi trochu navíc, tak sem se nezdráhla někoho skouřit. Hulení to bylo takové lahodné se zemitější chutí... Na čež jsem teda smotnul brčko a ona dotyčná socka mi řekla, že to chutná jak plesnivka a že už hulil lepší... Místo aby poděkoval, tak mě zdrbne jeden z mých nejlepších modýlků... Člověk si říká, skouřím ho, udělám dobrej skutek, a ono se mu ani toho vděku nedostane... :-(

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 04-09-2007 v 11:30 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 351

jj tyhle lidi taky znám.....co mě nejvíc dostane je že když jim po čase jejich přisrávání řeknu že už jim nic nedám tak úplně zapomenou na minulost a jsem pro ně největší svině....

Old Post 04-09-2007 v 13:27 PM
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

No tak v patek me takovyhle socky fakt nas*aly
Mame zastipy, ktery si chcem spolu vychutnat a kdyz to balim, nabehne jedna holka, kterou znam a jestli si muze dat s nama.
Rikam dobre. Pritahle jeste svyho kluka, kteryho rad uz teda vubec nemam.
Kourime v kolecku, dostal to ten typek a najednou pribehla jedna k*ava, kterou nemam rad jeste vic nez toho typka a zacla tam na nej hejkat neco ve smyslu:,,ty tady hulis a ani me nepozves jo? tak mi to okamzite posli, fakt uz se musim zhulit'' a pri tech slovech mu bere speka pomalu od pusy...
Zeptala se me proc na ni tak divne cumim, kdyz se dozvedela, ze je to jako moje a ji teda jako vlastne nikdo ani nezval, tak rekla abych nepos*al a ze to zas posle...
S pranim hezkeho vecera jsem se s ni rozloucil a doufam, ze ji dlouho neuvidim

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 04-09-2007 v 19:06 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás