Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsichni no nakonec to vypada ze tam dam 600w, ale chci se zeptat co to bude mit za nasledky, respektive vynos. Jsou to 4kyti v 10l bublaku, jestli to nahodou nevadi, diky a cues
Caues to: indicky-konopi heh nedal ale kdyz se podivas uplne na zacatek tak vidis ze to bylo delano pro 70w zarovicku a ty kvetinacky co jsem tam dal nedrzi zrovna nejlip a uz vubec ne kdyz ma ta kitka 1,3m tak ze se mi stava ze se cely vybuli do bublaku a tropi to neplechu zkousel jsem to pridelat i tavici pistoli ale nevydrela , a neboj ta predni kitka je 35cm od CT je to jen klam no a jinak uz to mam 56ty den a vypada to ze 61-62 sklizim, tak pak hodim nejake foto ze sklizne. Ja vim je to celkem neusporadana bush, chybama se clovek uci pristi grow bude urco lepsi Caues
Ahoj vsichni tak, tak jsem se odhodlal uzavrit tento thread, a davam tu nejake fotky ze suseni a detajly palicek
No a posledni vec ktere mozna par lidi zajima a to kolik toho celkem bylo .......................................takze celkem 280g pricemz z jedne kytky bylo pouze 5g tak to v prumeru vychazi 90g na kytku z cimz jsem i tak kvuli problemum s lampou nadmiru spokojen. Vsem co sledovali muj thread dekuju a uzaviram ho timto papa , treba u pristiho?!