Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konopí vede k psychickým poruchám
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Hoj hoj, tak jsem na idnesu našla docela diskutabilní článeček - koukněte na to a případně přispějte svoji troškou do diskuze.....

Článeček jest zde:
http://revue.idnes.cz/zdravi.asp?r=...9_zdravi_jup&r2

Old Post 03-07-2002 v 13:49 PM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

no jako docela s tim souhlasim, hlavne teda s tou paranoiou a panikou, ale stacilo mi dat pauzu asi mesic a zlepsilo se to, aspon si to myslim

Old Post 03-07-2002 v 23:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Já jsem asi bohužel přímo učebnicovej příklad, protože u mě se "prý" následkem dlouholetého hulení vážná psychóza skutečně projevila a skončilo to třema pekelnejma tejdnama v Bohnicích a tim, že teďka minimálně dalšího půl roku budu polykat různý prášky a hlavně závěr to má takovej, že už si V ŽIVOTĚ nesmim zapálit.
A to je, přátelé, skutečně naprosto v prdeli, já bych hulila až bych brečela!
Na tom článku teda určitě něco bude, ale pořád se říká, že cca 1 ze 100, takže 99 z vás může v klidu hulit, protože já jsem to už posychrovala ( naprosto nedobrovolně, jak jinak).

Old Post 04-07-2002 v 10:54 AM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

tah jsem přelouskal článek a co jako??? ja s tím souhlasím, když se někdo zhulí,tak má haluze, vidí divný věci, schízuje, normal!!!

Old Post 04-07-2002 v 12:30 PM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No s tema abstinencnima priznakama me teda dostali. To mi reknete, jestli ste nekdo meli abstaka z huleni. To je taky asi jeden z hlavnich duvodu, proc lidi huli. Kdyz se clovek vozere, tak ho druhej den boli palice jak prase (vim o cem mluvim, vcera sem byl chlastat), zato kdyz se zhuli, tak je mu potom totalne fajn... proste kdo tvrdi, ze na huleni je zavislost, tak je pro me absolutni neinformovanej a neznalej kokot. ja osobne uz sem ted nehulil tak mesic a zadny abstaky z toho nemam. Ani mi to nejak extreme nechybi... sice bych si zase rad jednou zalital :-)))), ale to prijde!! :-))

live ganja, live!!!

Old Post 04-07-2002 v 14:45 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

2 gismo,

no já nevím, zase bych to tak nepodceňoval. Zkus třeba zapřemýšlet, jak to opravdu může být... třeba taková nějaká závislost tady je...

a určitě existuje. Říká se že po třech měsících intenzivního hulení si člověk vypěstuje jakštakš psychickou závislost - a mezi námi - to může být pravda, akorát si to nikdo nepřizná nebo to bude nazývat jinak.

Absťák se nemusí projevit jenom tím že člověk třepe a nemůže se soustředit.. hmm

PS: například taková paranioa ve zhuleném stavu je moje druhá přirozenost .. myslím že ten článek je vesměs pravdivý

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 04-07-2002 v 14:52 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sifaka
Stálý Člen

Karma uživatele sifaka - 77% Pěstitelská

Chemie Co jako? Just norm live. Příspěvek č. 7

Řekl bych, že ten článek rozhodně nelže. Co se mne týče, poznal jsem na sobě vše, co tam je. Ale! Krásně vysvětlil dr. Smokalot, že stíha je opravdu (aspoň u mne také) výsledkem pocitu, že dělám něco špatného. Od té doby, co na to seru, vše OK. Depka ze zoufalství taky nejde přehulit, protože travka zvyšuje vnímavost, tedy intenzivnější sračky. Ale obavy, no problem.
Ale rozhodně průser je přestat, párkrát jsem to zkoušel; teda nic moc. Ale zase chlastám dobrej čaj už deset let. Taky nerad přestávám. Nebo jogurty ...
Ale problém je, že to co oni popisují jako následky hulení, jsem měl, coby teen age, docela hustý i bez hulení. Později vystíhovaný v práci, doma, ale teď (hulím tak 2 roky ze svých kristusek, pokud zbývá naděje to zvládat, mohu si díky THC udělat chvilku pro sebe, večer vypnout a být v pohodě.
Tedy mi z toho vyplývá, pokud se s ní neperu, je hodná a pomáhá. Pokud chci vystoupit, dělá problém.
Nejlépe nezačít. Jako u všeho.

Old Post 04-07-2002 v 16:04 PM
sifaka je offline   Profil uživatele sifaka   Find more posts by sifaka   Foto galerie člena sifaka   Click here to Send sifaka a Private Message   Add sifaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Absťák Příspěvek č. 8

No jasně - vy nemáte po ránu v hlavě po jointech permoníky? A nechutná vám jíst? A neklepete se jak osika? Osobně jsem ještě neviděl člověka, kterej by se bez přísunu konopí hroutil v delírku. I když jak řiká Ondrash, abstinenční příznaky se projevujou i jinak...

Milujte se a množte se!

Old Post 04-07-2002 v 16:39 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 9

závislost na hulení existuje, to je jasný. mluvím samozdřejmě o té psychycké.
její síla (ta závislost se projevuje chutí: jako třeba na jahody, čokoládu). závisí především na osobnosti člověka, na jeho vůli a sebeovládání... a né kolik toho předtim vyhulil a jak dlouho nehulil.

toť vše, o ničem jinym to neni - tečka

Old Post 04-07-2002 v 17:50 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Nic se nema prehanet... Příspěvek č. 10

...rikavali nasi predci a je to pravda
- kdyz jite DENNE hodne cokolady, VELMI ZVYSUJETE riziko zubnich kazu, kdyz DENNE kourite hodne cigaret nicite si plice a VELMI ZVYSUJETE riziko rakoviny, kdyz DENNE hulite, VELMI(? - to ukaze doba) ZVYSUJETE pravdepodobnost, ze vyplujou na povrch skryty dusevni choroby apod...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 04-07-2002 v 18:09 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

tak mě něco napadlo Příspěvek č. 11

Nedávno jsem měl doma plechovku Salka (Jesenka je malý balení). A znáte to, jdu kolem lednice, vemu lžíci, naberu. Věčer k poči, telce,... až mi je najednou blbě. Tak se zapřísáhnu, že příště si dám jenom trošku (nebo vůbec), a druhý den?.....
Ale plechovka včera došla a je konééc.

A totéž s hulením. Když doma mám, tak to láká. Zahulim, druhý den jsem po flámu a nemám na to chuť... Vyspím se a další den je zase všechno v pohodě...
Já jsem rád (když mám), že toho hulení neni tolik. Vždycky je třeba měsíc (dva) pauza, nebo hodně mikro. To si vždycky zkusim, že to jde i bez toho.

Zajímavý je, že když překonám hranici týdne, tak potom je daleko jednodušší nehulit. Nóó... teď o prázdninách to jde hůř, dá se někam jít i ve všední den... .... nebo spíš ?

250w skříň

Old Post 04-07-2002 v 18:52 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Upozornění Každý svého štěstí strůjcem ... Příspěvek č. 12

Tak asi jóó! Něco na tom bude, ale ani mi tak nepřipadaj děsivý vysledky těch výzkumů, jako spíš to ,že někdo hulí 2špíčky deně!!! (každej den!) Podle mě jediná společenská nebezpečnost téhle látky je v tom, že člověk je fakt strašně zdechlej (myšleno lenivej), nechce se ti a ztrácíš motivaci. A to když se ti stane v dnešním světě plným tržního hospodářství a kapitalismu , to tě fakt může sejmout...

Dávání si špíčka by mělo bejt slavnostní a braný jako odměna! A ne to pálit jak červený Máčka (Marlboro)

just i_oNe

Old Post 05-07-2002 v 12:51 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T-MaN
Stálý Člen

Karma uživatele T-MaN - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

o salko s jahodami, to je uplne narkotikum. radsej o tom nikomu nehovorte, lebo to zakazu! Ale vazne. Ja si myslim, ze tu v prevaznej miere ide o psychiku a teda ta "zavislost" je jav taky bezny ako kazdodenny spanok a hadam aj prirodzeny. Tvrdim, ze vsetkeho vela skodi. Ani hulit neni dobre furt. Priklad voda: bez vody nieto zivota na zemi a ptirom z vody sa da predavkovat. A potom vsetko ma svoje + a svoje -. Naprosto vsetko. Dokonca aj "+" ma svoje + a - a "-" ma svoje - a +. Jedine, ze je vsetko jedno a potom je to VSETKO. A je to JEDNO. Chapete.

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 05-07-2002 v 14:15 PM
T-MaN je offline   Profil uživatele T-MaN   Find more posts by T-MaN   Foto galerie člena T-MaN   Click here to Send T-MaN a Private Message   Add T-MaN to your buddy list     Navštiv homepage uživatele T-MaN! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Pravda, pravda Příspěvek č. 14

Ne každý je stavěnej na to, aby mohl hulit každej den a přesto byl v naprostý pohodě. My se slabší psychikou by jsme to měli určitě omezit na maximálně jednou (no řekněme alespoň dvakrát ) do týdne. Ale přesně jak říká Muf-je to dost obtížný, když se na vás doma usmívá sklenice plná fajnovýho hulení .
Osobně se vždycky večer celkem slušně zkouřím (jednou až dvakrát, podle situace) a ráno nemůžu popadnout dech, jak plíce nestíhaj, protože jsem se poslední dobou k tomu ještě festově rozhulil s cigárama (asi 25 denně :eek. V tu chvíli jsem vždycky pevně rozhodnutej, že ten den nezahulim, ale vydrží mi to tak do konce šichty, kdy už se zase těším, jak se večer zmastim. A druhej den to samý. Teď to bude asi docela brutus, protože až vyhulim tenhle driják, tak mi pravděpodobně dozraje minimálně jedna další kytka a pauza se tedy nejspíš nekoná . Zatím to vždycky nějak dopadlo, tak nezbývá než doufat (mám tušení, že ta kytka bude pěkná shitovka, protože divně voní a pěstovaná pod lampou moc nezhulovala) .

Old Post 05-07-2002 v 14:18 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Teda Panove!
Jak ctu ty Vase prispevky tak vidim,ze to opravdu na kazdeho pusobi trochu jinak.To co se pisu v tom clanku jsem samozrejme prozil taky.Vim moc moc dobre co je to stiha.Co jsou to deprese.Co je to nechut cokoliv delat.Vim co je to "abstak".Timto vsim jsem prosel taky.Ja hulim uz desatym rokem.A muzu Vam zodpovedne rict,ze cim dyl hulim tim lip.Opravdu.
Prvni rok co jsem hulil (mimochodem zacal jsem ve dvaceti a ne jak Vy v patnacti) tak to bylo moc prima.Poznavani novych veci super myslenky.Rozpadani ega.A spoustu dalsich zmen.Ale druhy az paty rok huleni bylo peklo.A to myslim smrtelne vazne.Opravdu peklo.Hulil jsem totiz s takovou vervou,ze by me i komin od cukrovaru mohl zavidet.
Dneska je to v pohode protoze tak posledni tri roky jsem si uvedomil,ze to takhle nejde.Opravdu nejde aby clovek vykouril denne 2-3 gramy kvalitniho modelu ne-li vic.To je opravdu velikej pruser.
Hezky to napsal iOne.VSEHO MOC SKODI.To je svata pravda.Ja ted hulim tak 6-8 gramu za mesic a muzu Vam zodpovedne rict,ze se citim skvele.Nemam problemy s dejchanim.Nemam zadny stihy a podobny sracky.A abstak??????hehehehehehe CO TO JE???????To opravdu neznam.Klidne nemusim tri dny hulit nebo ctyri jak je libo.Nerikam,ze si na to nevzpomenu.Ale proste si nedam a basta.Je pravda,ze se mi taky stava,ze treba dva tydny zadny huleni doma nemam.Ale o abstaku se tady opravdu neda mluvit.Snad jen pocit,ze bych si dal.Ale to je vsechno.
Takze moje rada je omezte to.Opravdu staci to omezit a mate klid.Pokud si rikate ale jak? kdyz mam doma tolik sklinek s hulenim? Jednoduse.Jedno hezky sobotni odpoledne si je nacpete do batuzku a sednete na kolo a jedte a jedte.Tak 10 kilometru nekam pryc od civilizace.Najdete super mistecko a tam je zakopejte.Nezapomente si to poznacit a nebo zakopat na miste ktere nezapomenete.A nechte si doma jen tolik kolik myslite,ze je pro Vas dobre tak na mesic.A zkuste to vydrzet.To je jedina moznost.Protoze kdyz to zkourite za tyden tak se Vam nebude chtit po poslednim jointu hned sednout na kolo a jet 10 km.A tim padem odvykaci kura prave zacina.A uvidite,ze si zvyknete.Aspon dva tri dny to vydrzte a pak tam teprve jedte.A vemte si jen trochu.Jedine takhle to muzete omezit.Pokud Vam ale soucasny stav vyhovuje tak prosim.Hodne stesti.Ale verte,ze s travou se clovek musi naucit zit pokud to nezvlada.Pokud budete pokracovat v denodennim huleni velkych davek tak vlastne zijete jenom pro fet a to neni dobre.Zkuste denne hulit treba jenom jednu slukovku a hotovo.
Proste u travy plati CIM VIC TIM HUR.
Takze good luck hulici a dejte se zase dohromady.Jde to jen clovek musi chtit.
Nejvic je mi lito Vysmate ta to ma fakt blby.Ale podle me ze by si uz nikdy nesmela dat ani sluka je blbost.Po case to snad zase pujde.Ja si myslim,ze si to trochu zavarila ti Piracetamem.Ten tomu asi dost napomohl.Nevim.
Takze se mejte pekne a hulte s rozumem.Pokud to nejde tak zadny nemate.

P.S.A jeste jedna rada.Nehulte jointy!!!Naucte se kourit ze slukovky.Vic to zabira,min si nicite zdravi protoze Vam bude stacit mensi mnozstvi.Ja sem taky driv hulival jointy a vim,ze je to blbost.Klidne sem jich vykouril tak pet za vecer.Dneska mi stazi mnozstvi ktere se vleze do detskeho naprstku na siti a su v prdeli stejne jak po tech peti jointech.Navic joint je na hovno i kvuli tomu papirku.To je taky pekna sracka.
Dokonce posledni mesic premyslim,ze prestanu kourit i cigarety ktere kourim patnact let.Proste jsem uz vyzral natolik,ze si zacinam zdravi vic vazit.Ne jako ve dvaceti to mi to bylo u prdele.

Piškot @ like @ high

Old Post 05-07-2002 v 19:19 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Pozn.: Příspěvek č. 16

... už to vidím! To bude v pohodě! Pokud se od ted začnou lidi (huliči) řídit Piškotovou radou a zakopávat všude kolem sebe flašky s hulením! To bude prdel až tak jednou pudete po mezi a zakopnete o 5l domácího skunku .... když nad tím přemýšlím, jestli to nebude kontraproduktivní!

just i_oNe

Old Post 06-07-2002 v 07:58 AM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás