Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2dalas:No protože mam skříň v takový postraní chodbě, která je dost temná. Zvlhčovačka samozřejmě jede jenom s lampou. Odtah(400m3/h) jede nonstop. Ale když jede lampa a zvlhčovačka ne tak je ve skříni asi jenom 45%tak nevim no, snad plíseň nechytnu.
Jinak dneska hnojim a do zejtra se listy snad spravěj, takže hodim fotoZdárec Bobek
Zdárec šlechtitelé, přinášim slibované fotky..po pohnojení(9ml/2l A+B B´cuzz a 2,5ml/2l Pk 13-14 B´cuzz) se skutečně listy trochu narovnaly
Fotky jsou z 26. dne květu(snad to teda sedí) Když pomyslim, že má být ákáčko nejrychleji zrající odrůda tak se mi chce brečetkvete to hold pomalu-měl se jim dát víc času na růst no, Shiva byla na růstu asi 60 dnů a je teď krásně vidět, že jí to svědčí, dokonce už začíná cukrovat(na fotce to bude vidět při zoomu
Marko paldy Shivy, zoomujte a snad uvidíte i cukrovačku
Makro paldy nejhezčí samičky
Listy se vážně trochu narovnaly, posuďte sami
Celá skříň aneb 4 statečný holky
Pište dotazy, nápady, připomínky, rady atd. díky Bobek
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Zdárec, při kontrolování kytiček sem přišel na znepokojující věc, ta nejmenší kytka má asi 4 malý koule(spíš to sou takový dva plochý listy proti sobě), tak doufám, že z toho vylezou blizny, ale je divný, že pohlaví se začalo projevovat až po 32 dnech květu Tak zatim bobek
Zdárec šlechtitelé, mám tu 35. den na květu, tak přinášim aktuální fota, květ se snad už trochu rozjel, takž teď už to snad bude lepší a lepší. Aktuálně hnojim 10ml/2l B´cuzz A+B a 4 ml/2l PK 13-14 B´cuzz.
Lepší jsou fotky za tmy takže tady jsou:
P.S: Omlouvám se za kvalitu některých fotek. Pište dotazy atd.
Zdárec mam ještě pár dotazů, chci si na konec sezóny koupit Final solution, tak sem listoval nabídkou growshopu a narazil sem na tohle- http://shop.growshop.cz/katalog/det...3f8e984ad0f1f85 Vyrovná se to alespoň trochu GS od Plagronu??
Dále si chci koupit nějakej pořádnej substrát, chtěl sem si koupit BatMix, ale ten sem nemohl nikde na netu sehnat, tak si koupim buď Royalty Mix(ale nevim jestli to není zbytečně moc přehnojený a nebudou se v tom zasenice trápit) a nebo GrowMix, což je asi takovej univerzál. Díky za rady.Bobek
Royalty mix má předhnojeno na růst a i nějaký podklady pro dobu květu. Takže není potřeba hnojit na růst.
GrowMix je třeba hnojit i na růst.
Mám něco podobného jako Royalty mix,ale je to od Atami. Cenově to vyjde podobně jenomže ty složky na květ to nemá,což je lepší když tomu chceš nakládat hnojky. Mají to v hydroponicu.
Díky za rady chlapi, tak nejdřív výška roslin-nejvyší má cca50cm, ta druhá má asi o 7cm míň, pak tam je Shiva, která má něco nad 30cm a ta poslední mrdka, která ani nekvete má asi 37cm, bál sem se, že mi to přeroste, ale je to v pohodě..
2ÁrnýJey: No určitě bych hnojit chtěl, když už ty hnojky mam, takže asi koupim něco s nižším obsahem ec no, GS bych si samozřejmě koupit chtěl, ale za 1000,-se mi do toho moc nechce, tak sem myslel, že by to ÁHáčko mohlo aspoň částečně nahradit, ale jestli to je na stejnym principu, jako Pk 13-14, tak na to seru, páč pékáčko mam od B´cuzzu..
A netopíří hovna jsou prej dobrá věc, ale nechce se mi s tim moc srát, tak sem si právě chtěl pořídit ten BatMix od Plagronu, ale na netu to nikde nemaj, teda aspoň co já vim.
Jo a nevíte, co by se stalo, kdybych hnojil CocoMix od Plagronu, hnojkama určenýma do hlíny(A+B soil od B´cuzz). Asi by ten cocos neudržel živiny co?? Chtěl sem si koupit ten cocos, protože tam je ta houba Trichoderma, která je údajně good
Jinak díky za rady, bobek
edit: I když info je docela povzbuzující, jestli to vážně zlepšuje imunitní systém a je to prevencí proti škůdcům, tak by to stálo za vyzkoušení ->
Advanced Natural Power Growth/Bloom excellerator
"Druhý krok na cestě k úspěchu"
- pro rostliny s rozvinutým kořenovým systémem přecházející do fáze květu
- používáním tohoto mocného koktejlu dosáhnete tvorby mohutného květenství
- posiluje imunitní systém
- prevence nemocí, léčí škody způsobené škůdci
- použití do konce předposledního týdne před sklizní
- ideální pro indoor/outdoor pěstování
- vhodný pro všechny typy substrátů (hlína, kokos, rockwool,...) a hydroponických systémů
- doporučujeme v kombinaci s Advanced Enzymes+
2Maarius: Právě proto chci kupovat Final Solution, což je imho nutnost a tamten Bloom ****od Ah, chci koupit, jako takový pomocný hnojivo pro kyti, který obsahuje i nějaký ty stopový prvky atd, což základní hnojky od B´cuzz podle mě neobsahují..A taky doufám, že to pomůže pro lepší a kompaktní květy.
Asi objednám: Light Mix od BioBizz+FS od AH+Bloom od AH->myslim, že potom už snad kytkám nic scházet nebude!!
Peace Bobek..
edit: Jo ještě sem dneska odstavil zvlhčovačku, při čemž sem zjistil nepříjemnou věc a to, že v husím krku, jímž sem hnal do skříně mlhu, byla plíseň, tak sem to vysavoval a doufám, že kytky tu plíseň nechytly
Pak sem ještě do skříně punkově zadělal ventilátor, zejtra to nafotim, ať to vidíte. Pěstu zdar, Bobek.
Čus groweři, tak přinášim slibovaný fotky, jsou zase focený za světla i za tmy, a na jedný je vidět ten venťák, kterej je přidělanej pomocí špagátu
Jo a dneska sem nakoupil věci na tuhle a hlavně na příští sklizeň-a to: Growth/Bloom akcelerátor od AH+FS od AH+Light Mix od BioBizz+Keramzit.. Jinak kytky už maj asi 38. den květu a zatim paldy nic moc no:/ Tak čus, Bobek
jo a ještě edit: vyhodil sem tu kyti, která ani nekvetla a navíc vypadala, že se jí snad chtělo do kluka:píča:
Dneska maj kyti 42. den, paličky zatim nejsou vůbec velký a blizny se ještě vůbec nezačaly přebarvovat, takže to nechám, tak 68 dní na květu, včera mi přišla zásilka, kterou sem si objednal u Klečky, takže mi to snad pomůže do dalších sklizní, jo a ještě sem dneska pohnojil standartně 10mlA+B/2l a ještě sem k tomu zkusil dát 2ml/2l Growth/Bloom akcelerátor, tak uvidíme, co to udělá...
Peace, Bobek
Hošíí, včera sem to pohnojil tim Ah excelerátorem a řeknu vám to je sakra excelerátor, rozjelo se to, jaxviŇ, čumim tady na to, úplně nový paldy, který tam předtim nebyly, tuny listí navíc, takže sem to ostříhal a taky paličky se pěkně roztáhly do šířky, takže uvidíme, co to dál uděláPokusim se to co nejdřív vyfotit, ale s tou moji leností, to je těžký