Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přestat nechci,nemám duvod! Bez huleni bych si tolik veci neuzil,tak jak si je stim dokazu uzit! Nebavi me chlastat,nedokaze me to poslat tam,kam chci!
Kdyz jsem zkourenej hrozne me to inspiruje ... obcas napisu basnicku,pribeh,dokazu se soustredit a hulenim odreagovat,nehulim sice porad,jen kdyz se na to dusevne citim! Musim na to bejt pripravenej
ja si davam pres vsedni dny od hula pauzu abych se trosicku procistil a nasal sil na vikend a pak to stoji za to,ale zatim neuvazuji o tom ze bych s ganjau seknul protoze jak tady uz bylo psano asi by me to dost zmenilo a krom toho bych prisel o sveho nejvetsiho konicka...
peace
Původní příspěvek od DVORKA Jo nevim jak u vás, ale mě na podzim vždy přepadaj takové schýzy. Nevim zda-li to je i počasím nebo jen sklizní ze které plyne časté pálení... Jak už tady padlo hulit denně asi nejni pro člověka, ketrý od života čaká i něco víc, to nejlepší. Chtěl bych to u sebe dostat někam na 2-3 špeky o víkendu a jít od toho. Přitom stačí jen si prostě říct - dneska si neumotám, dneska toho špeka co mi budou dávat pod nos prostě odmítnu. Je to tak jednoduché a proto to je možná tak velký problém. Ikdyž asi jak u koho....
...a to je na tom ta najvacsia zrada...ked si hovorim.."dneska sa nezhulim"..alebo "mam pauzu"...a viem ze sa skurit mozem...tak moj mozok na to... "pod sa skurit...pod sa skurit..."... takze aci tak.. d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Hmn. Že by podzimní deprese ze svýho života
Hmn asi jo
4 Cecyl: 1OO p podpora. Taky to zkusim, ve škole začíná přituhovat
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
no já sem na tom asi tak,ještě jsem nedosáhl takové duševní hranice,že bych si řekl,že už nikdy nebudu hulit,takže rozhodně nepřestávám,ale takový ty každodenní zhulovaci akce taky nepořádám,zablafám si tak 2-3krat za týden,někdy taky vůbec.
Spíše o výkendu,je to přece jasný,je podzim a každý chce ukázat co mu narostlo,takže výkend občas brutus.
*peace*Z.
zdravim
zajimavej tread..taky nechci prestat hulit,omezit huleni neni spatnej napad,rikal jsem si ze je dobry si den rozdelit na useky kdy coudit a kdy ne..nekdy se to ale taky semele ze se sejde vetsi pocet burtu do kola a je vymalovano..s kourenim retek se ale pokousim seknout a zatim se dari.. rikal sem si ze nepude porad do nekonecna coudit brka a do toho jeste kourit cigara,takze jsem si rek ze budu proste jenom coudit.. vzdycky kdyz byla chut na cigaro dal sem si spizla..ted pohoda v praci nekourim vubec,to si dam radsi caj nebo kafe a pohoda
ale po rachote si rad dopreju ,ale na cigara uz chute mizej..