Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hard Candy -> ale jedine pod vplivom, asi 1000x vacsi zazitok. Odporucam nepozerat ocom to je, vobec nic nezistovat a pustit si ten film. Nic podobne ste este nevideli - zarucujem
Hey cuz.
Tak vcera sem videl RUBBER JOHNY - je to kratsi klip, da se najit v googlu...Pokud ste vyschizovany i bez tohodle, nebudete po tom par dni spat...
Jinak do premejsliva Ghost dog - the way of the samurai nebo cokoliv jinyho od jarmusche...
Na vysmatost - napriklad AliG indahouse, Malibu's most wanted, oboje sou to strasny pitchoviny.
ja jak sem zhuleny tak většinou ani ten film moc nepochpim tudiž nemam nic z jeho obsahu takže vlastně nakonec newim jaky byl nejvic sem mi ale asi bibil Zahulime uvidime
2Ever... : To je moc drsný - totální destrukce. To já rači něco optimistějšího: např. Trainspotting je fakt tak kurewsky udělanej, že mě snad nepřestane bavit nikdy 8) No a dále Strach a hnus..., Acid House a Human Traffic - To je taková silná čtyřka, která se se mnou drží už od 17i. A málo co se mi potom k těmhle mejm oblíbenejm filmečkům (tzn. Při zpečení kdykoli..) přiřadilo.
Superhustejmazec!!! je Vorlův Kouř! Ale ten už bohužel znám nazpamnět.. Jo a Taking Off - Formanův první film v Americe (tzn. myslím r. 1971..?)!! Mezi filmy se závanem maryhuany JE TO NAPROSTÁ LEGENDA!! která naprosto potírá všechny dnešní Prci, prci a huli a Helevolekáry a Bílý Vdovy a Zahulíme,usneme... atp.. Snad jen Americkou Krásu ještě beru. To je příjemnej film...
Tayem de Tox:je to drsný....já sem si u toho uvědomil,že zůstávám u přírody...zkus si to někdy se známejma pustit a nenápadně je pozoruj...já sem je všechny načapal v totálním záseku s otevřnou hubou....mám k tomu soundtrack...a to je nebezpečný..hooooodně nebezpečný