Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Komunita growru?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14
Autor
Téma 
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

Za pár týdnů mi bude 19, tak ňák aktivněji hulim 2.rokem, studuju na stavebce a krom hulení a pěstění out jezdim na biku(freeride, dirty, trailsy, ...)

Old Post 15-01-2006 v 16:20 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

No mě bude taky zanedlouho 19. Hulim od 16. hmm skoro 4 roky (ty woe to už je tak hodně) 2 roky pěstim Out! jinak sem z okolí F-M, 3nec atd.. jo a snažim se dodělat školu něco jako Elektro! Jinak kutim fšechno možně na Biku sem taky jezdil tet uš to seru pak hudba......

Old Post 15-01-2006 v 16:33 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 195

Old Post 16-01-2006 v 16:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

citace:
Původní příspěvek od cmoud [IRL]
29/14hulim13out9inBaterazdublin

chces rict, ze neznas SPZ Dublinu??? a jsi tam urcite?

trochu zavidim, no

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 17-01-2006 v 07:57 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

28/13/6/0 JM

a ještě furt nejsem máslo omg

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 23-10-2006 v 14:58 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 198

21 let
in/za oknem 2 roky
out 1 rok
čadim od šestnácti

teď frekvencí každej den...zvlášť podzim je hustej

Old Post 24-10-2006 v 09:45 AM
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

No snad jsem tady ještě nepřispíval. Je mi 26 a první brčko proběhlo ve 14-ti. :-) Pak tak rok pauza a pak už to jelo. Teď po sklizni jich zas tak 3-5 denně dám. Jinak bydliště střední Čechy. Venku se mi daří teprve druhým rokem. Jinak vždy zůstal třeba jen jeden mrzák - zvěř, kroupy, zkur**** čórky...

Old Post 24-10-2006 v 11:39 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 200

Když to tady tak pročítám, tak je tady hafo nezletilců, kteří se regnuli i přes to, že jim nebylo 18 let, ještě to tady provařej a nikdo jim nemaže účet A to dokonce někteří mají titul...

Já: 28/10/10 - severní Čechy

Old Post 24-10-2006 v 12:02 PM
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

2Rappa: ja na to taky koukal jak blazen, ale pak jsem si vsimnul, ze vsechny ty odpovedi jsou z roku 01, takze ted uz jim 18 je. Mozna se to v te dobe tolik nehlidalo, jako ted....
23
Jinak ja: 28/12 hulim/10 pestuju z toho 3 indoor/ Praha

Old Post 24-10-2006 v 12:14 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

taky 28, taky zhruba 12, ale s tím rozdílem, že dělám přestávky...poslední trvala 3 roky, ale už je naštěstí pryč , pěstuju out a aplikuju 1 za 6-7 dnů, i pracuju, i studuju...a to všechno se odehrává v SM kraji.

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 24-10-2006 v 18:29 PM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 203

No toz 24/8/1 su z hane.

Old Post 25-10-2006 v 07:25 AM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

22/7/2/2 Kdybych začal hulit později, tak mi ta sedmička ne*urví krásnou sérii dvojek O odkud že jsem. Jednou SM, pak zas JM....

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 25-10-2006 v 08:11 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

Hojda vsem.
26 let, hulim 10 let, pestoval jsem venku cca 7-8 let, posledni rok indoorek
lokalita Chomutovsko, prace jako IT admin v jedne nejmenovane energeticke spolecnosti :-D
Miluju hudbu, rad zajdu mezi lidi na pivko, paac jsem ted sam. Jinak prace mi sezere vetsinu casu, ale cas na hudbu si vzdycky najdu, pak me bavi foceni, ale jsem v zacatcich, skouknout nejakej dobrej filmek.
Obcas se nam s kamosema podari i domluvit se a vezmem veskery zesiky a repro a jede se s agregatem do prirody.
Hulit neprestanu, pokavad mi budou drzet prudusky . Vytahla me uz nekolikrat z nejhorsiho.

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 30-11-2006 v 20:57 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

17let, hulim 4 roky a letos byla moje prvni sklizen, jinak SPS-student.Zaliby:BMX, SNB, THC, RUM

Co se to deje??

Old Post 01-12-2006 v 13:48 PM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

citace:
Původní příspěvek od Johnysss
17let, hulim 4 roky a letos byla moje prvni sklizen, jinak SPS-student.Zaliby:BMX, SNB, THC, RUM

není to tady od 18ti?

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 01-12-2006 v 14:01 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

citace:
Původní příspěvek od dalas

není to tady od 18ti?

Počítám že Johnysss už nebude v 20:00 dnešního času registrovaným členem

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 01-12-2006 v 14:34 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás