Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za pár týdnů mi bude 19, tak ňák aktivněji hulim 2.rokem, studuju na stavebce a krom hulení a pěstění out jezdim na biku(freeride, dirty, trailsy, ...)
No mě bude taky zanedlouho 19. Hulim od 16. hmm skoro 4 roky (ty woe to už je tak hodně) 2 roky pěstim Out! jinak sem z okolí F-M, 3nec atd.. jo a snažim se dodělat školu něco jako Elektro! Jinak kutim fšechno možně na Biku sem taky jezdil tet uš to seru pak hudba......
No snad jsem tady ještě nepřispíval. Je mi 26 a první brčko proběhlo ve 14-ti. :-) Pak tak rok pauza a pak už to jelo. Teď po sklizni jich zas tak 3-5 denně dám. Jinak bydliště střední Čechy. Venku se mi daří teprve druhým rokem. Jinak vždy zůstal třeba jen jeden mrzák - zvěř, kroupy, zkur**** čórky...
Když to tady tak pročítám, tak je tady hafo nezletilců, kteří se regnuli i přes to, že jim nebylo 18 let, ještě to tady provařej a nikdo jim nemaže účet A to dokonce někteří mají titul...
2Rappa: ja na to taky koukal jak blazen, ale pak jsem si vsimnul, ze vsechny ty odpovedi jsou z roku 01, takze ted uz jim 18 je. Mozna se to v te dobe tolik nehlidalo, jako ted....
23
Jinak ja: 28/12 hulim/10 pestuju z toho 3 indoor/ Praha
taky 28, taky zhruba 12, ale s tím rozdílem, že dělám přestávky...poslední trvala 3 roky, ale už je naštěstí pryč , pěstuju out a aplikuju 1 za 6-7 dnů, i pracuju, i studuju...a to všechno se odehrává v SM kraji.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hojda vsem.
26 let, hulim 10 let, pestoval jsem venku cca 7-8 let, posledni rok indoorek
lokalita Chomutovsko, prace jako IT admin v jedne nejmenovane energeticke spolecnosti :-D
Miluju hudbu, rad zajdu mezi lidi na pivko, paac jsem ted sam. Jinak prace mi sezere vetsinu casu, ale cas na hudbu si vzdycky najdu, pak me bavi foceni, ale jsem v zacatcich, skouknout nejakej dobrej filmek.
Obcas se nam s kamosema podari i domluvit se a vezmem veskery zesiky a repro a jede se s agregatem do prirody.
Hulit neprestanu, pokavad mi budou drzet prudusky . Vytahla me uz nekolikrat z nejhorsiho.