Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growers,
blíži se rok 2007 a nejen já ,ale spousta zahradníků si brousí zuby na další outdoorové pěstování.
Co byste doporučili za modely pro tento rok?
Sou náké nové brutalitky?nebo náké vlastní osvědčený trumfy z rukávu?bych bych rád, kdybyste se se mnou o vaše rady podělili.
Ještě jeden dotaz,prosím hodte mi sem odkaz na jednu blbost z NIRVANY(označíte co chcete pěstovat,jak by to mělo být velký,jak by to mělo zhulovat atd..a on vám vyjde nějakej model kterej se k tomu hodí)
No není na to trochu brzo? To já mám ještě nějaké kytky na zahradě a myslet teď na to co bude v r.07 ... No zatim tak akorát schánim kvalitní seeds. Zdar.
Zdarec,mno máš pravdu :-),ale uvidíš,podzim a zima uběhne rychle jako voda a než se nadáš tak máš jaro.Mám taky ještě náký kyti ,ale je lepší přemýšlet dopředu,myslím že se to vyplatí.
Tak co growers? :-)
Zdarec. Vybírat modely na příští sezonu samozřejmě vůbec není předčasné. Vono za chvíli na chumelí, člověk si na chvíli zdřímne a než se probudí, tak je duben! Takže já už taky zvažuju modely pro rok 07. Sjíždím většinu Outdoor Galerií tady na Groweru a zatím si nemůžu pomoci, ale jako nejlepší mi vychází ICE QUEEN a ICE.
A RED HAIR SKUNKa bych chtěl sehnat, protože Sundanceovi kvet už v červenci a sklízenej byl začátkem září!
Já bych také přihodil něco málo-na příští rok určo seženu ještě jednou RED HAIR SKUNK,je to sice trochu jiné než podlampové kuřivo,ale má to výhodu v tom,že dokvítá na začátku zaří viz tu.https://grower.cz/forum/showthread.p...2827#post442827
A další model bych doporučil třeba Sensi star,dokvítá sice pomaleji,ale velikost palic,jejich hustota,vůně,množství pryskyřice a já nevím co ještě,mě přesvědčilo,že tento model chci mít i na příští rok!!
viz pokračování mého dredu nebo 3x400w.indoor.
Mno chlapi,thread se docela ROZVINUL :-)
MOhli byste poradil co by si měl vybrat za modely?
Vždycky sem jel nějaký osvedčený no name..nikdy žádnou pořádnou geneticku..co sem si projížděl seedbanky tak se mi zalíbili(stavbou,výnosem,zkouřeností atd...) tyhle modely:
OD NIRVANY:
Early bud,
Masterkush,
Northern light,
Pure Power Plant,
Super Skunk,
Top44
OD DE SJAMAAN:
widow skunk.
Hooodně sem uvažoval a mojimi favority sou: Top44,Super Skunk a widow skunk.
Cussz. Mym favoritem na outdoor 07 je Purple Widow (White Widow X Purple), coz je cisty outdoor, dorusta pry bez problemu az 3,5 m. Tato nadhera pochazi od seebanky De Sjamaan (viz. eastseeds.com).
Dale premyslim o Durban Poison, Voodoo nebo Shaman (od dutch-passion), protoze si potrpim na dobrou sativu.
Peace
ahoj, chcem upozornit na durban poison od dutch passion - dva razy som vyskusal fem seeds ako v in, tak aj out - vysledok - vzrast, kompaktnost palic - velmi neuniformna (podmienky pestovania rovnake pre vsetky kyti) - takisto hermies - zopar. keby mal niekto skusenost s nefem. seeds, nech sem, alebo mne napise prosim, ake boli vysledky.
vyborny durban bol durban poison amazing spec. od high quality seeds, tam som mal ale problem s klicenim - mozno stary batch, este stastie, ze mi ho typek v bushdoctore dvakrat vymenil za iny (aj tak klicivost nic moc, ale kvalita vypestovaneho - skvela)
inak odporucam na out power plant - DP - finis sice v pol okt. (pribl.) ale klicivost, vynos aj kvalita - skvela
a este stara klasika hollands hope - tiez DP, od inych sa neosvedcila - odolna voci plesni, rychly finis a dost silny stone
2Hanos and gyrro: Durban Poison je asi jednou z tých odrôd, ktoré sú buď milované, alebo zatracované. Aní sa nedivím, pretože aj moje skúsenosti sú rôzne, ale každopádne viac prevažuje to, že ho milujem.
DP potrebuje kvalitnú hlinu a hlavne veľa svetla, aby mal veľké, husté, tvrdé, ocukrované a krásne voňavé šišky. Výnos môže byť naozaj extrémny!!!
Najlepšie je, keď si každý vyskúša, čo je DP zač a uvidí. Jedna moja samica vonia dokonca ako LIPO cukríky (za skrytú reklamu sa ospravedlňujem).
aby sme si rozumeli - ja mam durban velmi rad. to ale neznamena ze zbastim seedbankam akukolvek genetiku, ktoru nejako pomenovali. 2 alebo 3 samice z packu vyzeraju velmi dobre, ale tie dalsie zdaleka nie. skratka si myslim ze durban nie je az taky vhodny na feminizovane seeds, alebo to dutch passion trochu odflakli. mal som 2 fem. packs = 20 seeds. neviem ci to staci na nejake zavery, ale o niecom to svedci. napiste svoje skusenosti, hlavne ak niekto pestoval viac ako 1 - 2 rastlinky. myslim ze pri nefem. seeds by to mohlo byt inak.
durban od HQS bol iny a podla mna viac sativa ako od DP, ti do vsetkeho mixuju skunk#1. kvalita vysledneho kuriva bola v oboch pripadoch velmi dobra, od HQS tvrdsie buds (paradoxne) a velmi prijemny jemne psychedelic high - na den.
skusim este sensi seeds a nirvanu - napisem - ale to este potrva ))
p.s. prave si pofajcievam vzorku z jednej skvelej samice od DP
Mohu jen a jen doporučit Erdbeer Sativa (aka Fraise sativa) od cannabis-helvetica.ch .Sladká odrůda se silným hashovým chuťovým ocasem a masakrózním high.Plně zralá koncem září.A cena? Cena je nanejvýš přijatelná.Za 45 semen dáte pouhých 19 euro.