Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
Kláá
Nový Člen

Karma uživatele Kláá - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

Já osobně to řeším stejně.....řeknu jim to na rovinu" ses zhulenej sobec, který se zmůže jen na sockování až budeš mít co nabídnout tak přijdi":-)) teď mi třeba chtěl jeden z právě takových něco prodat a když jsem to vyděla.......tak jsem se mu musela zasmát, ale snaha tam byla:-) nicméně stejná jako jindy-takže zase šméé...ignorace nic jiného nepomůže

Old Post 12-10-2006 v 13:30 PM
Kláá je offline   Profil uživatele Kláá   Find more posts by Kláá   Foto galerie člena Kláá   Click here to Send Kláá a Private Message   Add Kláá to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kláá! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 322

to se rekne ,,na plny koule,, posles ho do pice a on ti v lepsim pripade poskodi auto,nebo zacne rozkecavat jaky si zkurveny dylos.V horsim......to ani nedomyslet

mam malo,mam malo,mam malo.Jak bych ti rad dal,ale mam malo :-)Vlastne uz nic nemam :-)

Old Post 12-10-2006 v 13:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kláá
Nový Člen

Karma uživatele Kláá - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

V tom případě se, ale zachováš jak on-nic nemám? Jenže nakonec ti nic nezbyde tak aji tak , když mu něco dáš příjde za tebou příště a když né......budeš vždycky bastard, jde o to jestli chci být upřímným bastardem nebo stejnej případ jak ta socka.....

Old Post 12-10-2006 v 14:26 PM
Kláá je offline   Profil uživatele Kláá   Find more posts by Kláá   Foto galerie člena Kláá   Click here to Send Kláá a Private Message   Add Kláá to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kláá! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

To Xerthon:Presne tak ty vole...jsem amlem spadnl ze zidle...mam malo,mam malo a sakra nemam nic...fakt super...

Old Post 12-10-2006 v 14:40 PM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 325

nebo po otazce cau nemas na speka jim rict no jasne vyndat par seminek prijemne se usmat a zahlasit at dovali pak ochutnavku
reknou si ze ses vyhulenej blazen a prestanou otravovat mam to odzkouseny

Old Post 12-10-2006 v 15:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 326

citace:
Původní příspěvek od Kláá
V tom případě se, ale zachováš jak on-nic nemám? Jenže nakonec ti nic nezbyde tak aji tak , když mu něco dáš příjde za tebou příště a když né......budeš vždycky bastard, jde o to jestli chci být upřímným bastardem nebo stejnej případ jak ta socka.....

ja jen reknu -nic nemam,no a kdyz nic nemam nemuzu nic dat.Kdyz nekoho nahodne zhulim a on si mysli ze to tak bude porad a neni mu blbe prijit somrovat kdyz jsem venku treba s manzelkou a deckama,prestanu pro neho mit,vlastne mu ani nelzu

zrovna jsem to vsecko dohulil :-)

jedine tak je to prestane bavit

Old Post 12-10-2006 v 15:53 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

citace:
Původní příspěvek od Kláá

přesně tak. dokud dáváš tak jsi ''v pohodě týpek'', ale jak jednou nedáš nebo dotyčného nezhulíš tak jsi zmrd a držgrešle.
chce si to holt vybírat známý. pak to je vo pohodě, když máte všichni a když není, tak se holt skládáte. zmrdy nepodporovat!

!

Po pár letech zpět.

Old Post 12-10-2006 v 17:00 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

to lahvan:
souhlas zmrdy taky nepodporuju..

ted pred par dny sem sel po praci s kamikem na spizla k nam do parciku..tak se posadime,ja motam a pride tejpek,co se sice zname ale zadny velky kamosi nejsme,cus kluci muzu si s vama poprdet ja vam dam aspon filtr..tak mu rikam jo OK..a v tom co si takhle ve trech dokurujem kraci si to k nam nejakej dement a uz z dalky hlasi:proc ste me taky nezhulili,sem se chtel strasne zhulit ste kurvy ze ste na me nepockali..pritom ho ani nikdo neznal a hlavne nezval..pride k nam bliz a porad neco soti tak mu uz kamos z nasrani rika klasickou hlasku:ti dam seminko a vypestuj si..debilek v tom ty me budes ucit pestovat,ja nemoh pestovat protoze jsem pracoval..mi na nej jako ze si nedokaze po praci najit 2 hodky casu na kvetos..blbecek po chvilce odesel o kus dal a z povzdali na nas jenom neco pokrikuje..v tom me tak nasral ze jsem smotal jeste jednoho burta a odpalil ho zas na tom samym miste..blbecek jenom cejti ze zas hulime tak neco picuje..pak odchazime a von rve:mrdky,mrdky,bojej se,a porad dokola..mi na nej pokrikujem tebe tak,tebe tak..tak nas dojde jeste s dalsim kriplem,takovou susinkou co ma v ruce jeste jakejsi vobusek a na me prej:se do toho neplet nech jenom je dva..tak kamos se ma jako poprat s tim soticskym dementem,stojej proti sobe a kamos mu rika tak ukaz dej mi ji kdyz ses chtel rvat..{imho kamosovi je nakejch 18 a kousek a tomu toyovi neco kolem 25},chodej porad dokola a debilek se porad k nicemu nema,tak mu kamos rika:se me snazis chytit nebo co?a von po chvili co zjisti ze na to nema rika hele dneska mas dobrej den rozhod jsem se te nemlatit..potom vybuch smichu,von rika hlavne se nesmej.kamos mu jeste rek ze je trapak a prej,tak se mej hochu..no a nacoudli odchazime pric,a to je zase muj dalsi aktualni pribeh z naseho townu..

Old Post 04-11-2006 v 09:38 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

2Tekknou:
Nice

Ale tupec tupcem zůstane... 8/

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 04-11-2006 v 10:56 AM

Old Post 04-11-2006 v 10:34 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stulOo
Stálý Člen

Karma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

hehe, tak to ja ked som zhuleny tak vobec nejsom schopny byt agresivny...to by ma muselo nieco riadne nasrat aby som niekoho udrel "len tak"...aj ked som nikdy nebol ten co udrel prvy.. ked uz aj k niakemu konfliktu doslo. hehe ale blbeckou obcas treba bit, mozno sa niekedy spametaju.

$tul{}

When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix

Outdoor2007,OB,PxH,HxS1

Outdoor2006,NONAME

Old Post 04-11-2006 v 12:43 PM
stulOo je offline   Profil uživatele stulOo   Find more posts by stulOo   Foto galerie člena stulOo   Click here to Send stulOo a Private Message   Add stulOo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 331

teknou: no síla

Old Post 04-11-2006 v 16:44 PM
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

nenavidim prisavacov, poznam jednu socku,ktora travi 24 hod denne cestovanim mhd a otravovanim hulicov ci nieco nemaju alebo ci nechcu nieco vybavyt... ak chcu,tak od nich zobere prachy a zacne utekat.... fakt sila co su niektori ludia schopny urobit

Old Post 04-11-2006 v 17:01 PM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanos
Stálý Člen

Karma uživatele Hanos - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

Jojo, někteří lidi jsou marní...

Naposledy upravil Hanos 28-01-2008 v 13:36 PM

Old Post 04-11-2006 v 22:21 PM
Hanos je offline   Profil uživatele Hanos   Find more posts by Hanos   Foto galerie člena Hanos   Click here to Send Hanos a Private Message   Add Hanos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

Naši mi vždycky říkali:"Nemluv s cizíma".Nemluvim a když už, tak většinou dostanu na budku .Provokovat se nemá!
Pokud něco mám(což není lehký a proto si toho vážím )nikdy, ale opravdu NIKDY bych nezahulil s kolemjdoucím.Už jen ten pocit, co všechno chytnu ze slin/špinavejch pracek.Brr..

Když to tu tak pročítám, v 90ti procentech bych použil hodně voltů nebo teleskopickou tyč.Lidi nebuďte naivní,je to pořád droga a lidi jsou jak hyeny.Vím o čem mluvim.

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Naposledy upravil Hodinář 05-11-2006 v 01:14 AM

Old Post 05-11-2006 v 01:06 AM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stulOo
Stálý Člen

Karma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

to ja napriklad ked som na niakej akcii alebo som len proste v meste...a pride za mnou slusny hulic (to sa vzdycky pozna) tak sa s nim vzdy rad podelim o brko...nie preto ze sa bojim ze by si o mne myslel ze som zmrd...ale preto ze sa proste rad podelim s ludmi ked viem ze oni to vedia ocenit. Mozno jedneho z tych tipkov niekedy stretnem a budem na sucho zas ja a oni sa podelia na oplatku so mnou, alebo mozno aj nie ale taky je zivot. Ale samozrejme ked ku mne pride niaky drzi zasran ze ci mu nedam na jedneho "prda" tak ho poslem kade lahsie. Hlawne ked mi to povie este takym vyhraznym tonom. Tak to ma vie fakt nasrat...

$tul{}

When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix

Outdoor2007,OB,PxH,HxS1

Outdoor2006,NONAME

Old Post 05-11-2006 v 09:56 AM
stulOo je offline   Profil uživatele stulOo   Find more posts by stulOo   Foto galerie člena stulOo   Click here to Send stulOo a Private Message   Add stulOo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

hehe ja uz som zazil obe situaciu ked nebolo nikde zohnat to uz som fakt pytal aj lokalnych hipikov ano hambim sa :d a zas zivim asi 6 ludi den co den a neviem povedat nech kupuju oni ked im poviem tak ze ok ale este nikdy nic nedoniesli je to blbe ale zijeme dalej

Old Post 05-11-2006 v 18:30 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás