Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 305

kdysiva jsem byl 2 roky po sobe vycorovanej kompletne ze my zbyli 2 kytky na rok nemel jsem moznost valit skrin nemel jsem co hulit a jsem dosti zavislej a tak jsem hulil s myma kamosema nebo si kupoval a ze jsem byl za ten gramec za 250 opravdu rad ono v lete po koupacce v lomu si da speka rad snad kazdej hulic vzdy jsem se podelil o svuj koupeny skunk (ale denne fakt 250 za gram proste vyhodit nemuzu)a tak jsem parkrat zasel za kamou jestli nema na speka jsem tim padem socka a clovek nesympaticky
ja osobne nezhuluju jenom smazky nevadi mi dodnes normalni hulic co nema na prda a je nekde na akci rad s nim pobafam a pokecam kolikrat se i dosti zasmeju potkal jsem takhle (i z druhe strany ze jsem byl socka a nekdo me zhulil) spoustu super lidi a s nekterymi hulim dodnes nejvic mne bavivali totalne ozrali burani co chteli na prda nasledoval kasel totalni zrudnuti a savle o 10 metru dal

Old Post 03-10-2006 v 11:13 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

100 % support to virgil

nevim jaký tam máte dealery ale tady u nás bys toto udělal asi jen jednou v životě, jelikož nejsou tací tolerantní (to znám - jsou to všichni psychopati a já jsem letadlo )

když koupíš ale pytlík 1G tak je to stejně většinou 0,7 - 0,8 g páč ten pytel stejně něco váží !?

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 03-10-2006 v 11:38 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

ad zaya a spol. abych to tu uved na pravou míru
za á - dealer je člověk kterej na sebe bere riziko ilegálního byznysu se všim co k tomu patří (elpasa, rusáci, čorky, benga) a měl by bejt ozbrojenej nebo minimálně zběhlej v uličních fajtech - tim že začne dělat dealera se jasně vystavuje riziku že si do něj někdo nastoupí a musí na to bejt připravenej. Pokud neni schopnej zpacifikovat jakýhokoliv zákazníka měl by si na to platit kámoše s tlustym krkem aby mu seděl za zadkem.
za bé - sockovat hulení na blbcovi co ho našel a pak ho ve dvou vo to hulení připravit když už to nechce ubalit je skoro stejná rybost jako když dýluje devatenáctiletej parchant co má padesát kilo i s postelí a hulí vod třinácti.
good luck
snark

Snark in the System

Old Post 03-10-2006 v 12:26 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

Twe zaja podle toho co ctu by si zaslouzil jednu po hube mozna ze ne jen jednu
virgill: kdyz na vaze vidis i z pytlem 1.0 tak je to vzdycky min pytel vazi 0.2 nekdy 0.3 muze to bejt i trosicku jinaci takze na vaze by si mnel videt z pytlem 1.2

Old Post 03-10-2006 v 13:14 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

snark yeah
evildoer jo bud bez pytliku, mit nakalibrovanou vahu na bezpytlik nebo 1.2 jak rikas (pokud budeme bazirovat na jedna nula pro domaci jak rika kamos)

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 03-10-2006 v 14:13 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

evoilder:dobre zajdem na brko a usoudis sam esli mi das po hube....
ja se k tomu uz vyjadrovat nebudu nikam to nevede

Old Post 03-10-2006 v 16:18 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

2 all - už ho nechte. Je pravda, že se zaya projevil jako total zmrd, ale bylo to z blbý namachrovanosti, chtěl si udělat jméno a vzal to špatnym směrem (osobně si myslim, že ta story je smyšlená a to teď přiznat nemůže, jelikož bychom ho měli za lháře). Je pravda, že čuráci, který se takhle chovaj mě vytáčej ještě víc, než ty zasraný socky a přisrávači - lidé nesympatičtí, ale dnes jsem moc smutnej Wokap a tak vás prosím, už se na něho vyserte, už bude hodnej...

Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...

Wokap´s out 2oo5

Pokoušu tě!

Old Post 03-10-2006 v 18:36 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

Dejte si všichni brčko a všechno bude ouuuuukkkeeeejj

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 03-10-2006 v 19:36 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 313

virgill: k tomu množství v pytlíku - hele mě osobně je taky gramáž ukradená, ale chci si něco ubalit, a když koupim "gram", ze kterýho stěží ubalim tři špeky, jsem nasranej, kór když je to ještě napůl mokrý. Jistě, nemusel jsem si to kupovat, proč si stěžuju. Občas se mi stane, že koupim pytel, kterej je narvanej a je to pod gram...ale taky občas koupim pytel, ve kterým skoro nic neni a je to taky gram...

Old Post 04-10-2006 v 07:40 AM
HCLivess
Nový Člen

Karma uživatele HCLivess - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

takovým lidem zarazím propisku do krku. takže prakticky nikoho takového už neznám

Jsem komunista. A vybírat za grower takové vstupné je drzost.

Old Post 06-10-2006 v 13:07 PM
HCLivess je offline   Profil uživatele HCLivess   Find more posts by HCLivess   Foto galerie člena HCLivess   Click here to Send HCLivess a Private Message   Add HCLivess to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HCLivess! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

to deth:Ono je socka a prisravac a je typek co ho rad zcadis i kdyz ho neznas...v tom je ten rozdil chlape,ne v tom,ze kazdej kdo zrovna nema je socka a clovek nesympaticky...ja sem taky obcas socka,jako asi kazdej,ale jde o to,ze ty,nebo ja to tim lidem vracime....nebo alespon ja ..nikdy jsem neprisel za clovekem,kterej palil brko,jestli mi neda poprdet,prijde me to debilni,oprskly a netaktni...takze to neocekavam,ani od nikoho jinyho...

Old Post 06-10-2006 v 14:56 PM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
virgill: k tomu množství v pytlíku - hele mě osobně je taky gramáž ukradená, ale chci si něco ubalit, a když koupim "gram", ze kterýho stěží ubalim tři špeky, jsem nasranej, kór když je to ještě napůl mokrý. Jistě, nemusel jsem si to kupovat, proč si stěžuju. Občas se mi stane, že koupim pytel, kterej je narvanej a je to pod gram...ale taky občas koupim pytel, ve kterým skoro nic neni a je to taky gram...

taky občas koupim, přecejenom stále jsem větším konzumentem než pěstitelem. Ale myslím že je absurdní představa, že si za 250 (někde víc, někde míň) kupuješ gram. Podle mně si kupuješ pytel a v tom je ten rozdíl. Bohužel nemůžeš poslat ČOIku na dýloše za to že obkládá, ale rozhodně si to můžeš před koupí prohlédnout, očuchat, prohmatat, abys nekupoval zajíce v pytli. Nemyslím si že říct někomu že šidí je nespolečenský. fuck off Mám představu, co bych za svoje prachy chtěl a pokud mi to nabízené zboží nesplňuje, tak nemůže být objektem mého zájmu.

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 06-10-2006 v 15:54 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Melchiah
Nový Člen

Karma uživatele Melchiah - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

me nejvic serou ty dementi, co ne ze by me na oplatku jindy nezkourili....ale spis ty, co do tebe rejou kdyz huleni mam....s nima dam treba brk, ale pak mam ranec veci na praci(do skoly a tak)....a oni do tebe zacnou jebat, at das jeste, ze se nezmastili....proste ja bych je za to kopal...a nezmlknou dokud nesmotam....rict jim to po dobru nepomaha, rict to agresivnejs taky ne....bohuzel jinak jsou to fajn kamaradi, tak je nemuzu servat na plny koule...nevite jak do nich?

Old Post 12-10-2006 v 09:12 AM
Melchiah je offline   Profil uživatele Melchiah   Find more posts by Melchiah   Foto galerie člena Melchiah   Click here to Send Melchiah a Private Message   Add Melchiah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

Melchiach: jedine na plny koule!!!

Old Post 12-10-2006 v 11:17 AM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 319

melchiah - pičo úplně mi mluvíš z duše - přesně tak - podáš prst a chtěj celou ruku

Snark in the System

Old Post 12-10-2006 v 12:15 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 320

melchiah: bohužel, je to těžký, ale prostě na plný koule, nebo odejít a vůbec se s nim nebavit

Old Post 12-10-2006 v 12:58 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás