Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno na 21den to vypadá mooc slušně.....nemůžu si na nic stěžovat...popravdě vůbec nic neřešim...rostou jak maj,jsou zkwělí..zdraví... a nádherně voněj zítra je zas vyndám...a ostříhám , už je to zas jungle.....
....kytky dostali 2 manikůrku....listy + oholený stonky
...jestli se to někomu zdá moc drastyka a kontraproduktivní tak at si uvědomí že je tam na 1m x 1,2m natěsnáno 22kytek na dripu a ještě bublák!!!!nijak jinak se to dělat nedá!!!!
to Erixon... jj poperu to do nich!! včera mi přišli nové aditiva na květ. od AH (páč mi došlo) + od B¨cuz. fotky postnu pozdějc.
eso rimmer... jj souhlas už je nehodlám stříhat....stou folií sem 100% spokojenej a můžu jen doporučit. a to čerpadlo...koupil jsem ho v OBI 7l/h,výtlak kolem 1,5m....ale je slabé!!!!!
při namátkové kontrole jsem zjistil že z některých kapilár jen ukapávalo...musel jsem je profouknout ale stejnak to z těch delších jen slabounce počůrává. možná by to chtělo i něják propláchnout peroxidem co??? ten drip prostě komlet v další sérce vyměnim.....sylnější čerpadlo,filtr,kapilári....
zjmavostí je že EC "odpadu" před 1ostříháním bylo něco kolem 1,00 +- ale spíš - 0,20, po stouplo na 1,30 +- a po 2střihu je ted EC odpadu 1,50+-. přičemž zálivka má EC 1,70 +.
závěr...kytky ted berou daleko mín živyn něž předtím...
niják to neřešim květináče mi stejnak stojej v bazénku s "odpadem"....viz 4foto 41 příspěvku.
ze začátku jedu podle tabulky... no spíš malinko mín a postupně zvišuju.... ted dávám na 10l (1víčko = 5ml+) 2víčka grow + 4 víčka blow + 2 víčka micro....(EC kolem 1,70 +-) + aditivez na kwět a 1-2x týdně enzimes +...... prostě komplet sérka od AH. ted navíc nasadim k aditivům od AH i od B¨cuz.....a myslim že to bude mazec. mno uvidíme
rimmere s tvoji ideou bych souhlasil, kdyby se jednalo o rust ale na kvetu je prebytek grow (pokud neni opravdu treba) spise ke skode, hmota, ktera se tvori nebude tak celistva a kytky budou v tech mistech spis vyssi (min hmoty) nez sirsi, coz je na palicich docela minus
....chLapi stejnak mi už grow složka došla takže jedu jen blom and micro.......tak jak je psáno v návodu na použití. pro nic za nic by to tam nepsali že se má grow v pokročilejší fázi kwětu vysadit......každopádně dík za ohlasi....aspon někdo sem něco píše
jinak je pravda že se kytky po ostříhání zasekli....a že jedou pomalejc.....na 2stranu to může bejt KLAM....čumim na ně totiž každej den a tak ty změny tolik newnímám.