Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bobkův 1st indoorek, pěstujte se mnou:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

Zdravíčko tak sem znova pohnojil a normálně se to hrozně rozjelo
JInak ohledně toho ph nepozoruju žádné negativní vlivy, takže to bude ok, kyselé deště jsou imho jenom nad velkýmy"smogovými" městy a to u nás imho nehrozí. Zatim čus

Old Post 14-09-2006 v 14:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

Po dlouhé době Vás zdravim, nemam teď moc času a nechtěj se mi sem házet fotky, ale teď sem to přepnul-výška asi 20-25cm, a je to 28.den. Akorát sem teď koukal, že se mi do skříně zabydlely takový hodně malý černý mušky, takže musim koupit asi ty žlutý desky Pokusim se sem hodit nějaký fotozz, tak zatim Bobek

Old Post 20-09-2006 v 14:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 83

Zdravim, tak sem se konečně dokopal ktomu, abych vzal tu blištivou věc a něco Vám nafotil

Takže je to 4.den květu(hnojeno již dvakrát PK-0,5ml/l k základnímu hnojivu) Už aby začali ukazovat pohlaví

Pokus o makro na vršek kyti

ShivaBonsaj

Tak to je na nějakou tu dobu zase všechno Pište dotazy, připomínky, rady atd. Budu rád díkec. Bobek

Naposledy upravil 28-02-2008 v 15:31 PM

Old Post 24-09-2006 v 14:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 84

Zdárec tak už mi to 6.den kvete, nevíte, kdy tak začnou ukazovat pohlaví, možná mam už jednoho samce -má u preflowers takový miniaturní koule, tak nevim no Díky Bobek

Old Post 26-09-2006 v 16:59 PM
Host
Host

Obecné 11.den na periodě 12/12 Příspěvek č. 85

Zdravim všechny growers, přinášim vám nějaký fotky z 11. dne květu, už sem rozpoznal dva samce(takový malý koule u preflowers-takže předpokládám, že to jsou samci, ještě je ale nechám ve skříni, abych měl jistotu, jinak ostatní kyti už koule nemaj, takže doufám, že už to budou všechno samice, v tom případě bych měl 5 samic, což by bylo super, tak tady ty fotky:

To je pro dnešek vše, tak peace and keep growin´
Bobek

edit: SAkra celý se mi to přeházelo, takže bez popisů, ale jsou tam teda asi 2samci a ostatní by mohli být samice. Zatim

Naposledy upravil 01-10-2006 v 16:33 PM

Old Post 01-10-2006 v 16:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 86

Ještě jeden dotaz, kdy se Vám průměrně začíná projevovat pohlaví kytiček a kdy začnou mít první paličky? Díky Bobek

edit: Jo ještě jeden dotaz, doteď jsem zalejval 1l dešťovky+hnojky/na 6kytek, což je 166ml na jednu kytku, teď jsem zkusil zalejt 2l/6 kytek a zdálo se mi, že se jim to líbilo víc, ale zase se bojim, abych to nepřehnojil nebo nějak nezasral kořeny. Co vy na to??Díky

Naposledy upravil 02-10-2006 v 11:57 AM

Old Post 02-10-2006 v 11:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 87

2 Soul Rebel: díky konečně mi sem taky někdo napíše , tak jestli si tam lil 4 deci na 3litrový květníky, tak to se nemusim ničeho bát, když to tvý holky vydrželiJo a mam asi 5,5litrový květníky.

Old Post 02-10-2006 v 16:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 88

Zdárec groweři, kvete mi to dneska patnáctým dnem, tak sem hodim nějaký fotky:

Celá skříň

Makro paličky, nevim jestli je to z fotky poznat, ale tohle je na 99%samec, je to škoda, protože tohle je zrovna největší palice a největší kytka

Kytička s krásnou zelenou barvou, na 80%samice

Shiva, je z ní teď docela hezká kytka, už to není takový koště a taky by to měla být samice

Hnojim to 8ml/2l A+B B´cuzz a 1,5ml/2l PK-13-14 B´cuzz, s hnojkama sem spokojenej, protože je vidět, že vždy když pohnojim, tak to kyti rozjedou, narovnají se listy a vůbec jsou prostě hezčí.

Nedokážu říct, jestli mi to kvete pomalu, nebo rychle, ale řekl bych spíš, že spíš pomalu, co myslíte??To je asi všechno, tak zatim čus Bobek

Old Post 05-10-2006 v 15:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 89

Tak teď sem vyhodil toho samce, heh šel sem s tim na kompost, jak agent CIA
Jinak všem děkuji za káčka, potěší to

Old Post 05-10-2006 v 17:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 90

Zdárec, tak selekci mam(snad) zasebou a teď už se budu kochat jenom krásnejma holkama

Celá skříň v tmavším provedení

To samé ve světlým

Makro paličky Shivy

Makro vedlejší paličky krásný samice v rohu

Taková trochu povadlá samice

A takovýhle mají podmínky holky moje

Ze 7 kytek mam teda 4samice, z nichž 3 samice už mají preflowers, takže jsou jistý, a ta nejmenší nemá ani preflowers ani koule, takže to snad bude samička Hnojim 9ml/2l B´cuzz A+B soil a 2,5ml/2l B´cuzz Pk 13-14. Asi všechno, tak ahoj a držte mi pěsti, páč se mi zdá, že paličky nabývají nějak pomalu:/ Bobek

Old Post 10-10-2006 v 18:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 91

2Isobacter: Díky, měl sem to v plánu, ale nevěděl sem, že je to kvůli tomu povadlí, takže dneska holky vypláchnu vodou a dám jim chvíli oddych od hnojek

Old Post 11-10-2006 v 12:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 92

Zdárec, tak kvete mi to nějakej 24. den a nejsem z toho moc nadšen, jedna kytka nemá dokonce ani blizny A celkově je to nějaký zpomalený, teď sem to nechával trochu proschnout a zejtra jim zase dám hnojivo, takže se to snad rozjede.
Ale to není hlavní téma dneska, ač nerad musím tady udělat masivní ANTIkampaň na spínačky SOLID. Sou to za*raný čínský šmejdy, už mam asi 4 a zase příjdu domů a skříň si vesele svítí, i když nejsou zarážky zacvaklý, prostě mlátit ty číňany do hlavy Bohužel u nás v elektře jiný nevedou a přez net se mi nějaký drahý taky kupovat nechtěj

Old Post 15-10-2006 v 20:51 PM
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Zdarec
mom celkem pěkne bobe akorád mi nejde do hlavy jak sou ty listy takový ehm svěšené oblý já je mam jak když střelí uplně trčí nevim já měl růst pod sodíkem chvilku růst zasadně po zařivkama nevim jinak pohoda.
Furt nechápu tu zvlhčovačku to jako ten drahej digi teplovlhkoměr napojíš na čidlo u tý zvlčovačky a vono to reguluje tu vlkost samo nebo koukneš jaká je vlkost a manuálně nastavíš to se mi zdá docela
JJ spínačky No holt to vypadá na cestu do nejbližšího baumaxu či podobný putiky já je mám odtamtut a jedny z gesu jo a jedny zdigi od kamoše ty sou z německa ty spínají sodík a dou jako hodinky tak nevim hele mějse a no woman no cry
vekoň

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 15-10-2006 v 22:17 PM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Nazdar Bobku
Kolik tam máš vlhkost? ty velký svěšeny listy mě dělaly když sem měl moc velkou vlhkost.Nebo v hlíně to je přelitím, ale to nevím přesně, hlínu nejedu.
Lampu dáváš jak nízko?

Ohledně toho ukázání pohlaví tak si myslím žes to přepl možná brzo a kytka ze semínka potřebuje něco vyrůst než pokvete, řízek ne.

Jináč budu sledovat a sem zvědav jak ti to poroste.

D.

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Naposledy upravil dalas 15-10-2006 v 23:49 PM

Old Post 15-10-2006 v 23:40 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 95

2veka:Prostě mam na podlaze vlkoměr a vždycky kouknu kolik je vlhkost a podle toho to seřizuju(ale ne každou chvíli), ale takhle to snad dělá každej ne
No a ty listy to nevim čim to je, jedna kytka má krásný listy a ty ostatní sou takový povadlý no, ale teď pohnojim a ono se to po pohnojení vždycky spraví

2dalas:Lampu mam asi 20 cm od kytek(ale nemaj tam moc teplo), myslíš, že to má na to vliv?? Vlhkost je asi 60%ve skříni a 50% u vrcholků, ale sere mě, že po vypnutí lampy vyskočí vlhkost na 80%, což je dost na plíseň no, ale snad to vydržej holky moje
A přelitím to asi neni, spíš mají málo živin, to je imho způsobený i hlínou(agro shit ze zahrádkářství) a možná bych jim mohl dávat víc do těla ohledně hnojek, jak řikám dneska pohnojim a pak sem dám fotky na porovnání.
Ohledně přepnutí se přiznávám, že sem byl dost nedočkavej no

Tak zatim a nezapomeňte ONE LOVE Váš milovaný Bobek

Old Post 16-10-2006 v 08:44 AM
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

proc tam mas pres noc 80% vlhkosti? to je zrali na plisen.Odtah ze skrine jede non-stop? nebo jen pri zaple lampe? Na noc ti zvlhcovacka taky jede?
Zkousels uplne vypnout zvlhcovacku a zmerit vlhkost.
ja treba po prepnuti zvlhcovacku uz nepouzivam.

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 16-10-2006 v 14:06 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás