Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

Erixon: Vyškubou co jim příjde do cesty... Svoje noname, cizí genetiku... Na co narazí....

TouchWood: vidíš to jsi na tom líp než já. Já když sem potkal vlakovou žebračku poprvé, tak sem jí dal prachy... Teď už nikdy víc...

A k žebráctví ještě jednu poznámku...
zaya.cz : žebráctví je podle mě povolání jak sem psal, ale když žebrá někdo s postižením tak se mi to nelíbí a takovým peníze nedávám. Jednou v jednom městečku přišla ženská, pokřivená a že prý nemá na jídlo. A já se jí ptal jakto. A ona, no nevyšla sem z důchodem a tak... Tak sem jí řekl ať se s tim důchodem naučí vyjít, že taky znám dost lidí na invalidnim (příbuzenstvo), který to maj taky těžký a nežebraj. Ale jak psal Mad Lion, že mu řekli, že prochlastali všechno a tak. Myslím si, že těm bych prachy taky dal.

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 26-09-2006 v 10:30 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Chtěl bych se zmínit o zvlášnim druhu přisrávačů - sou to lidi co vesměs přijdou s někym - kolikrát to bejvá i dobrej kámoš co za to nemůže - přijdou poslouchaj co se vykládá a člověk jim podává špeka - zhulej se jak motyky a pak si stěžujou všude možně že je člověk nutí hulit a navíc pomlouvaj - sou to IMHO nevděčný sráči

Snark in the System

Old Post 26-09-2006 v 11:37 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

jo tak to vam povim taky jeden hezky pribez : dofteril jeden sulinek prej jestli namam neco na prda pac ho znam a nemam ho moc rad tak mu povidam jo ale jenom nejake skerko na prodej a on s nadsenim jo hej tak ja si vezmu jedno geco rikam v klidku vytahnu nasaglovany gram on si to vzal podival se na to a rika : doufam ze me nechces nejak ojebat rikam vzadnem pripade , vytahl padesat korun a uz se bral pric v tom rikam hej co to na me skousis tak ho chytnu a rikam at navali zbytek penez a on na me zacal vyrokovat stim ze na me zavola policajty ze chci okrast a ze me uda tak jsem se nas*al zebral mu to huleni a poslal jsme ho do prde*e a vrcholem vseho bylo to ze mi kamos presne tuto hystorku popsal na druhy den jako ze to nej taky skousel , toto jsou zmrdi prvotridni

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 26-09-2006 v 11:51 AM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

snark:to jako pomlouvaj ze je nutis uhlit? to sem jednou poslal brko skinheadovi(zarputily nehulic ze skoly) a byl ozralej jako ze se vsadime ja ze ne ze je to jeho volba bud si potahni nebo ne-zahulil si a druhy den samo tvrdil ze sem ho donutil ale kazdy videl co sem mu rek takze fuck..
no ale me serou prisravaci nejen proto ze jim neco dam ale ze me otravujou.prisravaci nejsou moji kamaradi a tudiz pred nimi nemuzu s kamarady ani mluvit o vecech kterych bych chtel(osobnich pestitelskych..)to me nejvic sere ja se dokazu bavit s cizimi lidmi ale kdyz du na pivko s bandou kamosu tak at se nikdo cizi k nam nesere

Old Post 26-09-2006 v 12:24 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 277

citace:
Původní příspěvek od kouba
jo tak to vam povim taky jeden hezky pribez : dofteril jeden sulinek prej jestli namam neco na prda pac ho znam a nemam ho moc rad tak mu povidam jo ale jenom nejake skerko na prodej a on s nadsenim jo hej tak ja si vezmu jedno geco rikam v klidku vytahnu nasaglovany gram on si to vzal podival se na to a rika : doufam ze me nechces nejak ojebat rikam vzadnem pripade , vytahl padesat korun a uz se bral pric v tom rikam hej co to na me skousis tak ho chytnu a rikam at navali zbytek penez a on na me zacal vyrokovat stim ze na me zavola policajty ze chci okrast a ze me uda tak jsem se nas*al zebral mu to huleni a poslal jsme ho do prde*e a vrcholem vseho bylo to ze mi kamos presne tuto hystorku popsal na druhy den jako ze to nej taky skousel , toto jsou zmrdi prvotridni

Mno, kouba - nějaký dýlování ze tvý strany bych sem vůbec netahal, ale tvůj problém, když si chceš nechat smazat svůj účet....

Old Post 26-09-2006 v 13:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

kouba kouba..
jednou sem nepochopil typka co nasel na zemi pytel a nechtel ho hned zhulit.(moc sme toho kluka neznali ale spolecna cesta..)koukali sme na model-nevypadal spatne spis dobre tak ze ho zkusime.ten co ho nasel nechtel o neco dal sme zastavili na cigarko.samozrejme sme se este podivali na ten pytel ptz ten kluk co ho nasel z toho mel vanoce..ale hulit to nechtel.tak my ze z toho neoc smotnem a zahulime se sami-nee to ja to nasel.co delas vzdyt jsi to nasel.to je jedno proste je to moje....este chvili konverzace a uz me natolik svym neadekvatnim chovanim k marihuane nasral ze sem mu to cele vysypal do travy ze je to jen plevel...jako ze ganja je plevel..proste bylina...nevim jak napsat zaver ale proste me dokazou nasrat lidi co zneuctujou ganju.meli byste ho videt jak se tvaril kdyz sem mu to vysypal jako by se mu zboril cely svet ja to beru s nadsazkou je to prece jen trava ne?!nebo je sranda kdyz potkate dylera este ve meste takze to bude 100%podelavac a pta se esli nechces travu.jo chci ukaz ukaze nam par pytlu vezmem do kapsy a dem no pockat co penize?a my-jaky penize? to sem udelal s kamosem jen jednou ale byli sme mooc vyhuleni tak nam to nedalo..nejsem hajzl ale asi jen rad podelavam lidi co chcou podelavat

Naposledy upravil zaya.cz 26-09-2006 v 16:10 PM

Old Post 26-09-2006 v 15:58 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 279

zaya: njn, lidi už jsou takový
jednou jsem našel ny zemi pytlík, moh to bejt tak gram, hnedka to šlo na dvě půlky a do papírku...rychle nabyl, rychle pozbyl
ale to sem nepatří

naštestí jsem na socky v poslední době nenarazil, ale jak už tu někdo psal, bacha na čorky...ty už na mě narazili

Old Post 26-09-2006 v 16:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 280

zaya:
hezkej pristup, ale nedivil bych se kdyby ti nekdo takovej pak pichnul kudlu mezi zebra. (myslim dylera v centru mesta)

Old Post 26-09-2006 v 16:17 PM
zaya.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 281

jak sem psal bylo to jen jednou a krom toho to bylo na miste kde se vyskytuju zridka ale fakt sem z toho mel radost asi zacnu posilovat poridim si pro jistotu neakou bouchacku a vezmu zakon do svych rukou

Old Post 26-09-2006 v 16:32 PM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

Takže mám jednu novou, ale dosti suchou, ale svědčí o lidské povaze... Sedím si v Ostravě v nejmenované hospodě s kamarádem. Přišli tři romové, zda si někdo nezahraje fotbálek. To už byl výkon, oni platili. Sem si řekl asi dobří týpci. A nemílil sem se, jak se později ukázalo, dva znich byli v pohodě, ale jeden... Dohráli sme fotbálek a sedli ke stolu a oni že jdou pryč. Na čež se jeden vrátil jestli nemám na sklo za kilo. Tak mu říkám: Mám toho fakt málo, ukázal sem mu to (tak na špeka- 3-4skla)... ale jelikož hrajete dobře fotbálek tak ti dám zadarmo. A dal sem fakt na hodně pěkný sklo. A on prý, ale já potřebuju na dvě skla. Už to slovo potřebuju mě pěkně dožralo... Řekl sem, ne víc nedám vidíš, že toho mám málo a sme na to s kámošem dva. On nahodil takovej mrtě prozebně výstražnej výraz. Až sem se začal bát, ale v tu chvíli se oběvili ti jeho dva kámoši a řekl mu ať mě nechá být a odtáhli si ho... Sakra co je tohle za lidi....

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 26-09-2006 v 19:59 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

mesias: jak to ctu ty jsi nenapravitelny tihle lidi (nemyslim cikany) to maji v povaze, on to nebrere za dobry skutek, ale za hloupost/slabost.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 27-09-2006 v 14:01 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 284

mesias: chapej, on se tě snaží jenom podělat, jenom na tobě vydělat, bez ohledu jak na tom budeš ty...znam takovýhle týpky a nikdy bych před nima z kapsy nevytáh ganju/cigára/mobil/peněženku

Old Post 27-09-2006 v 15:40 PM
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

Ježíš: jj ty si to vystihl fakt dobre tyhle lidi fakt ani nechapou ze kdyz jim da clovek na speka ze to dela z dobryho srdce ale protoze je to nekdo kdo je hlupak nebo slaboch nebo nekdo kdo si chce u tehlech sracek delat kamarady coz je nesmysl dam na speka cloveku kerej ma rozum ne vopici ty to nepatri do ruky

Old Post 27-09-2006 v 16:00 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

Moc socek osobne neznam až na jednoho hnusnyho kentusa když chodime hulit na vlakový nadraži - přide začne somrovat cigara a my mame všechno duno už schovany aby nechtel taky.
Nejhorši je když přide s tim hnusnym krabicovym vinem (my vino vyrabime vlastní tak k nemu mám odpor) a začne ho nabízet - brrr - a nejhorši když začne byt agresivni - --- - asi sebou začnu tahat BOXERa

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 27-09-2006 v 16:19 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 287

lupus: choďte čadit někam jinam, jenom tak se ho zbavíte, tyhle toxi-alkáči bejvaj neskutečně neodbytný, horší než vosy

Old Post 28-09-2006 v 11:15 AM
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

kouba kouba,dýloš a jeste ne Cech,jinak si ty tvoje slova vysvetlit nedovedu....

Mesias:poslys,ty budes desne hodnej a duverivej clovek,vid???Bacha na to,lidi jsou svine a nikdy nevis co od nich cekat...od nekterych...

Dexter:to ja nikdy nic nenasel,ale ze ty ses nepochlubil to se dela kamaradum???mimochodem v pondeli doufam,ze mas casek...ne jako ted...blabla bla skola...blablabla...

Old Post 29-09-2006 v 10:22 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás