Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co vravite na tuto instant formu O2. Da sa to nejako vyuzit? Ja by som to osobne videl pridavat ku zalievke s hnojivom na vecer pred spanim alebo pre tych co maju bublery na noc do vody. Hm?
weider: jo to taky může být zajímavé....určitě to jednou zkusím (ale nejspíš to rozhodí minimálně EC, možná pH)...btw. kdysi se prodával peroxid vodíku v tabletách...
wuaaau riadne haluze tie vypocty. Zlata dobra stredoskolska chemia. Dik. Mozno sa to raz hodi. A napisal som mail do toho akvashopu ci mi mozu poskytnut blizsie informacie o zlozeny tych tabliet. Tak som zvedavy. Potom to to hodim. A to EC a PH je mozne ze to rozhodi. Ale da sa to vpohode stabilizovat chemikaliami.
jejda lidi soráč možná ta otázka vyzní blbě,ale chtěl bych se vás zeptat kde jako ten peroxid vodíku seženu???....to je takovej ten co se prodává v lékárně na to když si potřebuješ něco poraněnýho vydesinfikovat????????Please odpovězte mi
Původní příspěvek od zednikr Ja kupuju v drogerii 30 procentni ale v malo ktere to de sehnat jedině že by sis to objednal ja ho používám od nasazeni do konce v hydru jinak tady mate odkaz na ředění i si ho mužete objednat za 200 za litr čus http://www.mladypestitel.cz/navody4.htm
No tak to je mazec. 200 za litr. U nas se prodava pullitrova flasticka za 35 Kc. Je to 30% roztok. Zkuste se ptat v drogeriich ve vetsich mestech. Treba v olomouci ho maji na dolnim namesti v barvy laky.
Mejte se
tak to je v klídečkulae nemohli byste sem jestě někdo napsat kolik toho 30% roztoku mám hodit do zálivky??!!A můžu to aplikovat i třeba jestě tak 14 až týden před sklizní???Nebude to chutnat hnusně???
Původní příspěvek od hemp_ty tak to je v klídečkulae nemohli byste sem jestě někdo napsat kolik toho 30% roztoku mám hodit do zálivky??!!A můžu to aplikovat i třeba jestě tak 14 až týden před sklizní???Nebude to chutnat hnusně???
zdar, jj peroxid nici enzymy. Ja to delam tak ze je obcas prolejvam peroxidem(vycistim korenovy system a provzdusnim ho). Enzymy davam skoro porad. Nedavej peroxid a enzymy dohromady, zbytecne bys plytval enzymy.
J
Jaké máte zkušenosti s perpxidem a hnojivima?Kdyz dam hnojiva (pro hydro) podle návodu (Hesi 5ml/l) a dohromady s peroxidem (5ml/l) kztky po par minutach velmi vadnou. Kdyz ji pak dam uplne cistou vodu vzchopi se.
nevite co je za problem?
littles - kolika procentni mas ten peroxid? zda se mi to hodne co tam davas. Ja davam tak 30 kapek 30% peroxidu na litr...
Davej si bach at je nespalis. Kytky by se totiz mely vypruzit po aplikaci peroxidu
Podle toho, co jsem se dočetl - nemíchat s organickými hnojivy - je asi blbost přidávat H2O2 do bubbleru s roztokem Wuxal Super + OBM. Rozloží to to OBM nebo to můžu používat?
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.