Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
valdez:
Ja ji nazval bonsay,ale netvrdim ze by to jako mela bejt..ale kvuli tomu jak se to pekne rozvetvilo a to jsem to 1x zasmik(FIM) jsem ji dal proste jmeno bonsay..to jo no mozna az nebude co delat tak si s tou fotkou jeste vyhraju..
Původní příspěvek od wad ...radši bych zasadil 10 indoor modelů než 10 outdoor Nehrajeme přece na qantitu (že Déčka ) ale na qalitu...
No, já nevím, jestli to jde takhle rozdělit - indoor kvalita a out spíš než kvalita kvantita. Pokud je kytka vyšlechtěná tak, aby stíhala dokvést v těhle zeměpisných šířkách, tak to je přece jenom dobře. Zároveň to taky neznamená, že kytka musím být míň potentní, a tudíž míň kvalitní. Abych to shrnul. Já osobně bych zasadil raději 10dobrých modelů, který by tady měli stihnout bez problémů dozrát, než 10indoor modelů, kterým se musí do květu trošku razantněji pomoct. Vím, že spousta lidí in venku dopěstovala, ale slyšel jsem tady (a zvlášť letos) hodně nářků od lidí na to, že jim jejich in model ještě nekvete a co s tím mají dělat (viz. příspěvek v tomhle threadu od kolomana). Proto volím raději jakou takous jistotu. Možná, až budu mít trošku víc zkušeností, tak si nějakej ten indoor model zkusím vypěstovat.
Zdravim a prosim o radu - stále mi nechce kvést Durban Poison od Nirvany, přitom klasickej no name model už se mi houpe na půdě krásně dojetej. Už mi to nedá ani spát, vážně jsem se dnes vzbudil orosenej...
Ale k mýmu dotazu, je možný, že by se mu nechtělo nasadit na květ, protože ho stále kropim bio-aleenem? Jinak hnojit OBMkem jsem začal už skoro před měsícem, když už jsem měl pocit, že by měly holky začít něco dělat... V čem může bejt problém? Myslíte, že to vůbec stačí alespoň ntrochu dozrát, pokud to teda na květ vůbec nasadí? Za jakoukoli radu fakt díky, už sem z toho špatnej... Wokap
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Futew:to nebyla moje kytka,ja se jen ptal;D
Wokap:no ja nejsem ten typ co byti s timhle pomoh doslova(na to je tady svahadji,atd...), ale jestli to mas v kyblu tak lze zatemnovat noa taky zkus treba hledat je tady toho dostPeace
Wokape, tak to jsme dva, co máme Durban od Nirvány a nechce nám kvést. Jedna z deseti mi před pár dny konečně nasadila na květ a dnes má malé paličky, ale těch zbylých devět normálně pokračují v růstu jako by byl červen nebo co... mám tušení, že letos toho moc nesklidím. Já hnojím Kristalon- květ, plod.
no já tě nechci děsit, ale pravda je taková, že ty jejich modýlky u nás asi nestačí dokvést. Já jsem se definitivně rozhodl, že příští rok zasadím klasický český noname, který v klidu dozraje.
2Wokap: a to co máš na půdě už bylo zralý? To se mi nechce zdát ani u nonamů.
2All: pořád tu slyším nářky na to, že vám nekvete indoor venku. No vždyť je to uplně normální, ta kytka vyžaduje uplně jiný podmínky než jsou venku a ještě ktomu u nás. Jednou z nich je hlavně tma, která venku není uplná a jak zmínil koloman, je to potřeba schovávat do tmy a to tak kolem sedmej a měli jste to začít dělat před měsícem. Teď to už sotva bude takový jaký to má bejt. Když už si kupujete semena, tak si kupujte outdoor, to jsou taky schopný modely.
indoor nebo outdoor, nemá vliv primárně vliv na kvalitu. To že venku sází kdo může co může neznamená že venku nevypěstuješ model s luxusním high, naopak, synergický efekt u zbylých několika cannabinoidů, kde některé vznikají pouze a jen na slunci, je dálekosáhlejší než samotnémnožstvý cbd nebo thc.
Pěstuju nonamy, třeba někdy méno měly, ale do ruky se mi dostaly semena o terých nevděl nikdo nic, jen to že se z toho lvýborně zdunil. To co sem vypěstoval letos out, se s indoor nedá ani srovnat, to sou prostě "přírozené" stavy, ikdyž je člověk tak v píči že nemá oči. Out je Out, o tom žádná, SOULJAHZ.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Neřikám,že venku nevypěstuješ dobrej model, právě naopak. Ale indoor a outdoor je odlišná genetika, proto pěstovat indoor venku sice můžeš, ale musíš ho na květ začít schovávat abys upravil periodu.
2futeW: Samozřejmé, ale když sázíš indoor modely venku, musíš někdy počítat že tím, že něco to nestihne nebo pod. To že si lidistěžujou je zapříčiněno tím, že nasází samej noname a páč indoor a pak se diví že noname zvyklej na naše prostředí qete dřív a ty indoor modely vůbec... když už něco sázím, počítám s tím že to začne qíst tehdy a tehdy a jak velká šance je že to stihne/nestihne
2Wokap: To máš tou nirvánou u ní člověk nidky neví jestli se trefí či ne, durban by měl už dávno qést... (důkaz že i outdoor mdoel může qést pozdějc )
2Radoslav: S tím že každej indoor model musíš zatmívat, taky nemáš pravdu, hodně indoor modelů ti tady dojede venku ale musíš si prostě jen počkat. I to co je v zemi klidně stihne dozrát..třeba OB nám qete stejně dlouho jako HH.
Tím že mám radši indoor modely, myslím to, že když sklízíte čistej out, ty paliczky jsou takový řidší, nemají tu pevnou betonovou konzistenci, zatímco indoor venku.. betonový orošený paliczky který mají možná kolikrát ještě větší výnos než out jen si počkat (třeba týden qetoucí buddha je fakt krása.. už má tvrdý paliczky jako blázen, a to orošení
btw: samozřejmě je to o tom, komu se co hodí.. pokud chcete sklízet dřív a je vám důležitější qantita než qalita (netvrdím že je to vždy ůměrné) tak viva la nonema
no nechci davat OT ale muj JH uz kvete a poradne se rozjel az tedka.no na balkone neni problem s dokvetanim ze horsi je to v pude kdyz to ma nekdo zasazeny v zemi tak nemuze zatmivat atd...
PEACE
Tak jak tu koukam tak NIRVANA uz nikdy! Mam durbany, master kush a purple power vse od nich a tepr ted sem rozeznal samce a ostatni porad nekvetou! Co myslite to uz nemuze dozrat.
Původní příspěvek od xjackx Tak jak tu koukam tak NIRVANA uz nikdy! Mam durbany, master kush a purple power vse od nich a tepr ted sem rozeznal samce a ostatni porad nekvetou! Co myslite to uz nemuze dozrat.
mam podobny problem.
ale zistil som asi dovod:
mam tam nie moc vhodnu podu a slnko nesvieti priamo tak dlho, ako som cakal. minule som bol o 18tej na policku a uz som ich mal v tieni. ked som sa pozrel dookola, zisitl som ze priame svetlo mozu mat tak asi 5 hodin ato je asi malo