Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kvetou Vam kytky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
2not
Nový Člen

Karma uživatele 2not - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

pls... mam model super skunk outdor indor.. pekne kytky ale fakt ani chloupek... co mam delat poradte nekdo... rad bych mel jeste peknou sklizen.. ale kdyz nekvetou...

Old Post 09-09-2006 v 22:00 PM
2not je offline   Profil uživatele 2not   Find more posts by 2not   Foto galerie člena 2not   Click here to Send 2not a Private Message   Add 2not to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 146

to 2not:Zdar...Já mám taky SS a kvést začal teprv ted ve středu...takže podle mě by tobě měl taky začít kvíst každou chvíli...

Old Post 10-09-2006 v 09:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

2Vladbur: zdá se mi, že sklízíš poněkud brzy. Vím, že to záleží na modelu a dalších okolnostech, ale i tak se mi to zdá brzy. K tomu hnojení: bohatě ti bude stačit Wuxal na růst a OBM na květ, dá se to sehnat všude a stojí to pár korun. Není to zrovna přírodní, ale svůj účel to splní. Jinak, teď jsem ochutnal něco z ulomenejch větví od prasat a rozhodl jsem se, že už hnojit nebudu a to chci sklízet nejdřív začátkem října. Na chuť to je dost znát, tak se na to už vykašlu a tobě bych taky radil už tam nic necpat ať nemáš při hulení pocit, že čucháš slepici k prdeli

2 2not: tyhle modely je potřeba mít možnost schovávat a tím jim uměle začít zkracovat den jinak velmi těžko ve zdejších podmínkách dozrajou

Foto: Moje zahrádka na jezedáckým poli . Detajlnější fotky se mi podařilo při komprimaci totálně zrušit, tak snad příště

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 10-09-2006 v 17:04 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Karma uživatele kulo4 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Old Post 11-09-2006 v 00:59 AM
kulo4 je offline   Profil uživatele kulo4   Find more posts by kulo4   Foto galerie člena kulo4   Click here to Send kulo4 a Private Message   Add kulo4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yoll
Stálý Člen

Karma uživatele Yoll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Ahoj, dávám k lepšímu něco z letoška.

....tak za tohle mě bůh určitě zabije...

Old Post 11-09-2006 v 22:38 PM
Yoll je offline   Profil uživatele Yoll   Find more posts by Yoll   Foto galerie člena Yoll   Click here to Send Yoll a Private Message   Add Yoll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

panove je mozne ze kamos ma hashplant-rizek a jeste mu nekvete?a dyztak jestli to jde nak urychlit??

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 13-09-2006 v 08:34 AM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 151

Kolom&n: možný to je. nevím proč spousta lidí venku pěstují indoor modely. Pokud to nemají doma a nemají možnost to zatmívat (každodenní starost), tak to dle mě nemá moc smysl, ale to jen tak naokraj.
To že nekvete je dle mě tím, že tyhle odrůdy potřebují sluneční periodu bližší 12/12. V současné době je to takhle:
Východ a západ Slunce a Měsíce pro středu 13.09.2006 :

Slunce: východ: 06.32 západ: 19.19 (http://www.chmu.cz/)
Takže by teoreticky mohl za nějakej čas začíst kvést. Nicméně západ slunce neznamená tmu, že jo. Řekni kámošovi, ať si příští rok zasadí raději něco, co zvládne bez problému dopěstovat.

ostatně bližší info: https://grower.cz/forum/showthread....2777#post452777

Old Post 13-09-2006 v 12:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

dik moc za radu (on to ma z rezu a ten dostal)tak proto,noa doma to ma ale zasazeny na dvore ,noa tme neni nikdy uplna(co sem si vsimal teda).dik

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 13-09-2006 v 12:18 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

Jestli můžu teda vyrobit OT.. většina lidí pěstuje indoor modely u nás venku (samozřejmě včetně mě) jelikož to, že seedbanka udá že je to indoor model, neznamená to že by u nás nedoqetl. Přece jen to jejich in/out určujou tak "globálně" a ne speciálně pro naše podmínky (pásmo). A všiměte si že u každýho indoor modelu udávají datum i outdoorové sklizně (na to zase tak hledět nemůžete ale jisté vodítko to je, viz. dutch passion)

Podívejte se, tady na groweru, co se dá všechno dojet ! (power plant, white widow, nebula, orange bud, blueberry, mazar, afghani, bubble gum, northern light, hindu kush, AK-47,.. a mnoho dalších (vybírám jen pár z těch nejznámějších)) Holt něco začne pozdě qíst ale stíhají to (jak co že haze asi ne ) když dáte ven čistej outdor model tak ho sklidíte sice brzo (a to někdy ani ne, viz. nirvana seeds a pod.) ale kolikrát se ochudíte o ty orošený, nadupaný paliczky indoor modelů, který u nás doqetou... radši bych zasadil 10 indoor modelů než 10 outdoor Nehrajeme přece na qantitu (že Déčka ) ale na qalitu.

btw: Když už víte že je to čistej indoor model, skuste zasadit do kýblů, začnou qést tak o týden +/- dřív

btw2: záleží taky v jaké části ČR se nacházíte... je přece jen rozdíl jižní morava a severní čechy

nekamenujte mě, jen tlumočím co si myslím.. (a stojím si za tím)

[size=1]

Old Post 13-09-2006 v 16:41 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

jo, ale vysvětli mi, proč tam ti kokoti píšou, že sklizeň je v září, když mi to v září ještě ani nezačalo kvést. A pásmem to asi nebude, protože Holandsko je ještě trošku víc na sever než ČR. Podle mě je to obchodní trik. Prostě chtějí prodat.

Old Post 13-09-2006 v 17:37 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Symbio
Stálý Člen

Karma uživatele Symbio - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

..možná je to jen moje přehnaná obava, nic méně nedá mi to spát. mám kytky ve skleníku je to originál Afghani Hindu Kush osobně sem si ho dovezl z Vídně takže to vím na sto. Už mi to kvete asitak měsíc, paličky jsou krásně bílý a trošku orosený velikost přesně jako článek ukazováčku. problém je ten, že vůbec NEVONÍ jako kvalitní "skunk" ale spíš jako obyčejná "tráva". možná je to tím že sou paličky ještě malé, ale nevim nevim... když byla ta kytka menší tak voněla krásně jako kávový bonbón ale teď se to nějak vytratilo. hnojím to Plagron Alga bLoom a Phit Amin, takže tohle je taky v pořádku... sem z toho fakt zdrancovanej. udělal sem si kontrolní záštipek a uvidim jak se mi to bude zdát... nevíte čim by to mohlo bejt? vám už voněj?

Člověk fauna a flóra v symbióze...

Old Post 13-09-2006 v 17:46 PM
Symbio je offline   Profil uživatele Symbio   Find more posts by Symbio   Foto galerie člena Symbio   Click here to Send Symbio a Private Message   Add Symbio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Symbio
Stálý Člen

Karma uživatele Symbio - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

..a ten model je univerzální - indoor/glashaus/outdoor

Člověk fauna a flóra v symbióze...

Old Post 13-09-2006 v 17:48 PM
Symbio je offline   Profil uživatele Symbio   Find more posts by Symbio   Foto galerie člena Symbio   Click here to Send Symbio a Private Message   Add Symbio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

2Symbio: Mám Skunk1, ktorý je tak v strednej fázy kvetu, tiež je ocukrovaný a má o niečo väčšie paličky ako tvoj Kush. Napriek tomu, že je to S1, tak nevonia skoro vôbec.

Marihuana je dar.

Naposledy upravil Ono 16-09-2006 v 13:18 PM

Old Post 13-09-2006 v 19:56 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Obecné Foliak+bonsay v kybli.. Příspěvek č. 158

Tak tady jsou nejake fotecky z moji zahradky..

Old Post 14-09-2006 v 11:06 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

bonsay Příspěvek č. 159

Malem bych zapomel na ten bonsay8)..

Old Post 14-09-2006 v 11:25 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
valdez
Stálý Člen

Karma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

nevim jestli je to zrovna bonsai, ale pěkný. Ta poslední fotka by byla hodně dobrá kdyby sis s ní pohrál v editoru

První pes co pěstuje..

Čoklova pastva 2006 - skoseno

Chceš mít pasácký kouření? - Postup jak dostat MAX.

Výprava do prapodivného to Makrosvěta THpryskiřiCe.

We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood

Old Post 14-09-2006 v 14:18 PM
valdez je offline   Profil uživatele valdez   Find more posts by valdez   Foto galerie člena valdez   Click here to Send valdez a Private Message   Add valdez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás