Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
DABZ
Nový Člen

Karma uživatele DABZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Zdrawim to ja jednou zase přišel dom a žesi dam koupel a poradne se zhulim no tak sem jako obvykle skocil ze psem smotnul se si brcko zhulil a zase sel domu na tocil sem vanu ale ne ze bych bsyl neak zkourenej tak sem dal druhyho jonta este extremnejsiho a ulehl sem do vany
chvilku to bylo v pohode ale pak mi nabehl dost silenej stav bylo mi m blbe najednou sem uvidel ode vsad zae stropu z vody ze zemne vylejzat FIALOVY ZIZALY pote se mi brutalne zatocila hlava zatmnelo pred ocima pak si jenom pamatuju ze zvracim vyklonenej z vody do umyvadla ucpal sem odpad otec to musel vybrat no ale bylo to dost hnusny
pshacky a carky sou opruz)

Old Post 16-05-2006 v 13:45 PM
DABZ je offline   Profil uživatele DABZ   Find more posts by DABZ   Foto galerie člena DABZ   Click here to Send DABZ a Private Message   Add DABZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daveid
Stálý Člen

Karma uživatele Daveid - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Na jednom koncíku sem přemluvil aby šla s náma hulit (6lidí). Moc si nekotlila, ale byla to wdofka....Všichni byli zhulení, jedný kámošce bylo fuckt blbě, tak sme ji kontrolovali. ¨Za chvíli sme šli o patro níž (abaton) k fotbálku, šel jsem si pro pivu a když jsem se vracel, tak mi někdo říkal: ,,tvoje holka padá!" chvíli mi trvalo než sem si uvědomil co to znamená. Zkoušeli jsme se od tamtud odvést, ale zpadla na fotbálek a rozbila si nos. Odnesli sme ji na záchod a tam se probrala, nic si nepamatovala jenom ji blo blbě a boolel ji nos. Za hodinu a něco byla už celkem v poho.
Druhej den po koncertu měla bouli na nose pak sme zjistili, že to je naštíplá nosní kost, už to srostlo a má památku do konce života.....

V den koncíku mi v kotli vypadali všechny věci z batohu (mobil kámošky mikina kamošky, triko další kámošky, moje peněženka a hulení.....do 2 hodin sem všechno našel ...... uff

Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek

Old Post 19-05-2006 v 10:06 AM
Daveid je offline   Profil uživatele Daveid   Find more posts by Daveid   Foto galerie člena Daveid   Click here to Send Daveid a Private Message   Add Daveid to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Daveid! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atom
Nový Člen

Karma uživatele Atom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

jj i mě se se stal jeden takovej pořádnej kiks. Je to tak pět let to fungoval ještě Luxor na Václaváku .Jednou sme tam z kámošema koupili Bílou vdofku ........ Smotali a ffffffff hukot já byl totál ,kámoši to celkem ukočírovali ,ale já měl stav kterej sem již doposud nikterak víckrát neměl a to hulim tak deset let . jj některý stavy sou fakt "hrozný" ftu chvíli sem chtěl bejt doma a f klidu ,tenkrát to byl fakt hnus ,ale aspoň si to člověk pěkně prožije a pak má s čim srovnávat.
Ten muj zhulenej stav byl asi takovej ,že sem sice slyšel,ale bylo to jiný .Hlasy a jiný zkuky sem vnímal tak nějak jinak ,Co se tíče obrazu,tak sem tak čtvrt hodiny viděl černobíle ,něco jako negatif a ještě ten obraz byl pruhovanej a ostře vlnkovanej.......
Těžko se takovej stav popisuje ,ale to asi ví každej,každej si ten svuj stav prožije jinak. Tenkrát sem myslel ,že zhulenim sem skončil ....... ale samozřejmě ,že sem se tolik nezalek (jako třeba jiní co znám) a hulim dál ........ zatim

Old Post 19-05-2006 v 23:31 PM
Atom je offline   Profil uživatele Atom   Find more posts by Atom   Foto galerie člena Atom   Click here to Send Atom a Private Message   Add Atom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Nevim jestli jsem to uz nekam psal,ale to je fuk.Ani nevim jestli to byl nejhorsi zazitek,spis bych rekl klasicky prehuleni.Slo o to,ze znamej dones nejaky brutalni skero a rika dej tam jen trosku a ja tomu neveril,protoze jsem byl zvyklej na slaboucky modely z kterejch se dalo ubalit cely brko ktery jsem vyhulil a byl pekne zkourenej.Ja mu samozrejme neveril a protoze jsem mel sanci zahulit jen jednou a chtel jsem aby to stalo za to tak jsem tam dal 3x vic nez doporucoval a zhulil to sam.Jeste jsem to v sobe vzdycky podrzel co nejdyl,aby to melo poradny grady a taky ze za par minut melo.Prvnich 5 minut pohoda,pak si rikam mohlo by to uz prestat tahat porad tam nahoru,ale ono to porad pokracovalo a ja nevedel co mam delat.Navic byl pruser,ze jsem nesmel dat najevo ze jsem zkourenej a bylo okolo hafo dalsich lidi ktery o tom nesmeli mit ani potuchy.Byl to proste pruser a pekna schyza aby to nikdo nepoznal.Pak me zacal brnet jazyk,klasicky sucho v hube a ani jsem nemohl mluvit.Proste to neslo.Vypadalo to ze mam tep 200bpm,proste sileny buseni srdce az v hlave a mel jsem pocit,ze se musi kazdou chvili rozskocit.Do toho vseho me otravovali ty lidi co tam byly se mnou a porad neco chteli,pritom o tom nesmeli absolutne vedet,jinak by byl strasnej pruser...Myslel jsem,ze jsem mrtvej,uz jsem byl o tom naprosto presvedcenej,ze je to totalni konec Jahudky,ani mluvit mi neslo.Nakonec jsem se na neco vymluvil a sel si sednout do auta - rikal jsem si,ze alespon kdyz uz nic jinyho tak skonam sam.No za hodku to preslo,v klidu jsem dojel domu,vyzral lednici a zalehnul a druhej den byl OK..Na ten pocit blizici se smrti ale nezapomenu,bylo to takovy ponauceni a ja v tu chvili byl presvedcenej,ze v ty trave musi bejt jeste koks nebo jiny svinstvo.Nebylo tam prej nic,byla to jen silna trava.Byl to opravdu hnusnej pocit.No a ponauceni a zaver?Hulim porad a jeste silnejsi a brutalnejsi modely,akorat si davam bacha na davkovani.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 20-05-2006 v 00:28 AM

Old Post 20-05-2006 v 00:17 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Jahudka: pekne Sice trochu OT ale pripomnelo mi to taky par stavku kdy jsem s nekym cizim zahulil a pak myslel ze umru. Ja si zakladam na tom ze krome chlastu a cannabis nevezmu nikdy nic tvrdsiho a mozna uz jsem parkrat nevedomky hulil herakovej model

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 20-05-2006 v 11:06 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikel
Stálý Člen

Karma uživatele mikel - 34% Pěstitelská

Zdraví Nejhorší zážitek po hulení Příspěvek č. 70

zdravím všechny
asi začnu rekapitulací včerejška....
rano jsem vstával v 5 hodin na vlak ..na zastávce jsem dal 2prdy do pohody
za puul hodiny jsem zjistil že jsem ztratil klíče..přes den mě vynadalo pár lidí za pičoviny a ve stresu jsem nic nejedl ani moc nepil..taky jsem moc přes noc nespal....
asi ve 2hodiny jsem si říkal že se po šíleneem dnu aspon pořádně zhulím....vyhuli jsem asi gram nějakého nechutneeho zabijáku.nechutně jsem se přehulil..
nejdřív jsem byl fklidu..jenže za pár minut jsem nemohl vuubec mluvit,a asi za hodku jsem ležel ve škarpě skoro v bezvládía dvakrát jsem zvracel v docela hnusných křečích...po 3 hodinách jsem se dostal domu ,lehl si do postele a usnul.....vzpamatoval jsem se pořádně až ted a to je zhruba 30hod. po hulen
...ted asi dlouho budu shánět odvahu k nabití faje nebo k ubalení brka a spíš bych řekl že končím minimálně na rok s hulením

zkuste někdo napsat esli se vám něco podobného stalo.....
PEACE

Old Post 08-09-2006 v 15:47 PM
mikel je offline   Profil uživatele mikel   Find more posts by mikel   Foto galerie člena mikel   Click here to Send mikel a Private Message   Add mikel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
etno
Stálý Člen

Karma uživatele etno - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

mikel: stalo se mi neco obdobeho... po kamosovy sklizni sme se sesli ze pokecame... no on to misto brka hodil do bonga a nechutne sme se zbongovali.. no najednou mi zacalo blikat prdvocima .. tahle asi dalsich 5 min.. proste na kasi.. po ceste domu jsem stratil penize z penezenky... byl jsem z toho uplne v haji ... ale rikal jsem si taky ze uz nebudu nj. ale kamos zas sklidil a zas jedem

btw... mel si asi den D

Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )

Old Post 08-09-2006 v 16:11 PM
etno je offline   Profil uživatele etno   Find more posts by etno   Foto galerie člena etno   Click here to Send etno a Private Message   Add etno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele etno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

asi pred rokom sme mali s kamosmi mlieko a k tomu este dost vypecenej skunk (OB). tak sme si vypili mlieko a ze kukneme film tak sme kukli film a isli sme do hospy na pivo, nakoniec sme ani na to pivo nesli ale isli sme do tesca nieco kupit jest, dali sme asi este 4 suche bonga. ked sme boli v tescu tak sme nakupili a isli ku pokladni samozrejme rady dlhe jak krava a jedna pokladna otvorena. tak stojime a zrazu mi zacalo byt strasne horuco tak som si dal dolu mikcu, zatmelo sa mi pred ocami a uz len sa budim na to ako ma kamos fackuje a hovori ze som odpadol. dokonca 2x.

Old Post 08-09-2006 v 16:34 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikel
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

tedka jsi ještě vzpomínám jak jsem si při tom stávku furt snažil vybavit co si vtu chvíli o mě myslí moje okolí..esli jim přídu jako blázen,nebo člověk co se o sebe nedokáže postarat jako kojenec.nebo jsem fpoho a svuj trip si jenom nalhávám..když se mě kámoška na něco ptala tak jsem ji odpověděl nákýma podivnýma skřekama..ona mi prý rozuměla,..ikdyž pochybuju....
hodně divný pak bylo když jsem lístek na trajfl pokládal asi minutu nazem..jakoby to byl diamant.nebo nákej porcelán...(tohle je psychický stav který byl skoro stejně hroznej jako ten fyzicky,ktery jsem popisoval předtím)
tedka si kotel vážím toho že jsem střízlivý a fpohodě!

Old Post 08-09-2006 v 22:36 PM
mikel je offline   Profil uživatele mikel   Find more posts by mikel   Foto galerie člena mikel   Click here to Send mikel a Private Message   Add mikel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

mno jako jednou sme zraly s kamosema susenky a tobylo pak psycho! z celiho pulfictionu si pamatuju jen ctvrtlibrak se syrem pak uz nevim vubec nic v tech cvilich sme nemel zadny myslenky jako jak tu nekdo rika ze myslel tze umre tka ani nato sem nemoh myslet ale kdyz si nato vzpomenu tka mam pocit ze to sem proste nemoh prezit jen lezel zbavenej vsech smysslu jen proste nekde hluboko pocit existence fuj pac pak byla 24hodin kocovina (nic prijemnyho koukat na seminka v zachodovi mise ) nebudu to dal rozepysovat proste hruza uz jen protoze sme musel druhej den na veletrh knihy mno jinak hroznej zazitek byl kdzy sme zhuzleny potkaly flojdy a klamos balil brk a nejhorsi pocity sem mel no to si necham prosebe moc osobni pardon

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 08-09-2006 v 23:32 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

nejhorsi zazitek po huleni byl ten jak sem se nezhulil

Old Post 09-09-2006 v 09:43 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikel
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

zaya.cz :
tohle je rouhání....vzpomen si pak jak budeš prosit oto aby ti zkončil tvuuj stav,ktery ti trva 10hodin,je ti nablitii,potíš se,máš haluze....

Old Post 09-09-2006 v 09:48 AM
Jack Flash
Nový Člen

Karma uživatele Jack Flash - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

zdar lidi ja mel taky jeden hroznej zazitek:pred prazdninama dovez kamos modilek z holandska a uz sme dohulovali tretiho jointa a kamos najednou vodesel z kola a zacal si masirovat srdce ze prej nemuze dejhat,mi sme tam byly mrte na kasi a neverili sme mu to ale byl fakt uplne divnej tak sme ho vodvedli domu a jeho mama nas krute servala a hodila ho do nemocnice.nakonec s toho byla aritmie ale ted uz nemuze hulit kdyz si da jointa tak ho to chytne no smuula

Jacksmoker

Old Post 11-09-2006 v 12:48 PM
Jack Flash je offline   Profil uživatele Jack Flash   Find more posts by Jack Flash   Foto galerie člena Jack Flash   Click here to Send Jack Flash a Private Message   Add Jack Flash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

mikel:rouhani?nevim nejsem krestanplno kamaradu mi o tom taky vypravelo ale kdyz sem zacinal hulit tak sem to neprehanel a myslim ze se mi to uz ted jen tak nestane...
edit:uz em si vzpomel na neprijemny zazitek s hulenim nebudu vypisovat kolik sme toho zhulili ale pak sem zacal mit uplne divne tiky az mirne krece v rukou a uplne me palely nohy jakoby mely 100stupnu to byl fakt hnus no ale to bylo spis tim ze sem si rano rozespaly vzal neake thermo ponozky a tak sem si je ve skole musel sundat a chodit boso(to ze se me vsichni ptali proc nenosim v zime ponozky mi nevadilo )

Naposledy upravil zaya.cz 11-09-2006 v 16:08 PM

Old Post 11-09-2006 v 15:52 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

pozor pozor to je rouhani

Old Post 12-09-2006 v 20:29 PM
Green Demon
Nový Člen

Karma uživatele Green Demon - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Zdrawim...nejhorsi zazitek s hulenim se mi stal tak pred 14 dny,kdyz jsem prisel ke swimu skleniku a zjistil jsem ze ho kopletne celej nekdo vycoril(ZMRDI)...tak jsem tam stal v totalni kreci uplne na kasi asi 5 min a pak jsem ten sklenik srovnal se zemi...mel jsem nerva,,douvam ze se to v nejblizsi dobe dozvim kdo to byl..

Old Post 13-09-2006 v 12:57 PM
Green Demon je offline   Profil uživatele Green Demon   Find more posts by Green Demon   Foto galerie člena Green Demon   Click here to Send Green Demon a Private Message   Add Green Demon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás