Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Začátečníkův OUT 06
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
dloob-pRo|gameR
Stálý Člen

Karma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

fayn tabulka podle ni za par dni bude moje stromovka zrala k+

OutDoor 05

venek 06
Outdoorek07 CLoseD !

Old Post 02-09-2006 v 21:59 PM
dloob-pRo|gameR je offline   Profil uživatele dloob-pRo|gameR   Find more posts by dloob-pRo|gameR   Foto galerie člena dloob-pRo|gameR   Click here to Send dloob-pRo|gameR a Private Message   Add dloob-pRo|gameR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Zdar Radew, tak jsem to trochu pročítal na zpět a píšeš, že se ti na dvou kytkách neudělalky pálky. Není to špatným rozvětvením, ale tím, že to budou asi nejlepší dvě kytky co máš. Dobrý modely v našich podmínkách dozrávaj velice pozdě a opravdu ještě nekvetou. Přehoď to do větších květináčů, protože až to začne kvést, tak to bude dost růst a nemělo by to dost velký kořeny a živiny. V květináči to nech proto, aby jsi to mohl na podzim schovávat domů přes noc až bude velká zima. Dozraje ti to až někdy koncem října a to bude ještě dost brzo. Jestli chceš urychlit vykvetení, tak to začni schovávat třeba do skříně už tak kolem sedmej hodiny aby se tomu zkrátil den. zdarec

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 05-09-2006 v 18:16 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:42 PM

Old Post 09-09-2006 v 15:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

citace:
Původní příspěvek od radew
jinak nevíte nahodou, jak mám poznat, jestli mi náhodou nerostou v pálkách semínka ?

Koukni na tento příspěvek...

Old Post 09-09-2006 v 16:30 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:41 PM

Old Post 09-09-2006 v 17:15 PM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

:quote:myslim, že to dávat do skříně nemusim. v tom skleníku tak už málo světla. začne do něj svítit okolo 13 hodin, skončí kolem 17 hodin. myslim že je to dost málo.:/quote:

Nezáleží na tom kdy ti tam svítí sluníčko a kdy ne, záleží na světle a absolutní tmě. Když to po 17 hodině schováš,tak tomu sluníčka neubereš a uvidíš jak se ti to do týdne dá do kvetení

Kukuřice 2007

Old Post 10-09-2006 v 17:12 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 87

2 radew: semínka poznáš podle tvořících se bobulí v květu. Měls nějakýho smace nebo hermouše? Pokud ne, tak je ani nehledej, pokud jsi měl hermouše tak u toho je pravděpodobně najdeš a bude jich plno, aspoň mě se to nikdy nepodaří zcela vychytat.

Kukuřice 2007

Old Post 10-09-2006 v 17:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 88

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:41 PM

Old Post 16-09-2006 v 10:20 AM
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 89

Tak jsem ti něco vyfotil

Kukuřice 2007

Old Post 16-09-2006 v 15:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 90

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:46 PM

Old Post 19-09-2006 v 17:16 PM
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Ahoj, když jsem se díval na fotky z 2.9. tak to bylo na začátku květu a dnes to teda může být tak maximálně v půlce. Škoda, že nemáš lepší fotky. Model nemám čas hledat, ale řekl bych, že nějaký NoName, protože je to ukrutně řídké. Jo, sice tam sem tam nějaká nahnědlá blizna je, ale to ještě neznamená, že je to zralé a nejšou úplně hnědé, jsou nahnědlé a při lepším prozkoumání, se mi zdálo, že ti tam blizny ještě rostou.... Zkus lepší makra, jak větších, tak menší šišek a já ti písnu, jak to vypadá, nelepší je to podle čirosti krystalků....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 19-09-2006 v 17:40 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 92

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:46 PM

Old Post 19-09-2006 v 18:04 PM
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 93

Přezrálý to rozhodně není.

Kukuřice 2007

Old Post 19-09-2006 v 18:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 94

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:50 PM

Old Post 19-09-2006 v 19:52 PM
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Podle mě to prostě ještě zralé není, musel bych to vidět, nebo to chce lepší makro, ale u tvého modelu je velká nevýhoda, že šišky jsou velmi řídké.

Mrkni sem:

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=9

příspěvek č. 132, ty dvě šišky z blízka, je to moje ww a byla seknutá o cca týden dřív, než měla, dělám to záměrně, ale takto by to asi nějak mělo vypadat, ale klidně měla být ještě týden....

Jinak ti asi jen tak nikdo neporadí, bez pořádné fotky a bude co příspěvek, to jiný názor, já bych to jen podle těch fotek ještě nechal, ale přezrálé to rozhodně není, teď je spíš otázka, kolik ještě do sklizně..chtělo by to vidět na vlastní oči.....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 19-09-2006 v 20:00 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 96

Ještě bych to rozhodně nechal. Pro lepší posouzení zkus paličky vyfotit přes den, bez blesku - ten všechno kazí...

Old Post 19-09-2006 v 21:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás