Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Radew, tak jsem to trochu pročítal na zpět a píšeš, že se ti na dvou kytkách neudělalky pálky. Není to špatným rozvětvením, ale tím, že to budou asi nejlepší dvě kytky co máš. Dobrý modely v našich podmínkách dozrávaj velice pozdě a opravdu ještě nekvetou. Přehoď to do větších květináčů, protože až to začne kvést, tak to bude dost růst a nemělo by to dost velký kořeny a živiny. V květináči to nech proto, aby jsi to mohl na podzim schovávat domů přes noc až bude velká zima. Dozraje ti to až někdy koncem října a to bude ještě dost brzo. Jestli chceš urychlit vykvetení, tak to začni schovávat třeba do skříně už tak kolem sedmej hodiny aby se tomu zkrátil den. zdarec
:quote:myslim, že to dávat do skříně nemusim. v tom skleníku tak už málo světla. začne do něj svítit okolo 13 hodin, skončí kolem 17 hodin. myslim že je to dost málo.:/quote:
Nezáleží na tom kdy ti tam svítí sluníčko a kdy ne, záleží na světle a absolutní tmě. Když to po 17 hodině schováš,tak tomu sluníčka neubereš a uvidíš jak se ti to do týdne dá do kvetení
2 radew: semínka poznáš podle tvořících se bobulí v květu. Měls nějakýho smace nebo hermouše? Pokud ne, tak je ani nehledej, pokud jsi měl hermouše tak u toho je pravděpodobně najdeš a bude jich plno, aspoň mě se to nikdy nepodaří zcela vychytat.
Ahoj, když jsem se díval na fotky z 2.9. tak to bylo na začátku květu a dnes to teda může být tak maximálně v půlce. Škoda, že nemáš lepší fotky. Model nemám čas hledat, ale řekl bych, že nějaký NoName, protože je to ukrutně řídké. Jo, sice tam sem tam nějaká nahnědlá blizna je, ale to ještě neznamená, že je to zralé a nejšou úplně hnědé, jsou nahnědlé a při lepším prozkoumání, se mi zdálo, že ti tam blizny ještě rostou.... Zkus lepší makra, jak větších, tak menší šišek a já ti písnu, jak to vypadá, nelepší je to podle čirosti krystalků....
příspěvek č. 132, ty dvě šišky z blízka, je to moje ww a byla seknutá o cca týden dřív, než měla, dělám to záměrně, ale takto by to asi nějak mělo vypadat, ale klidně měla být ještě týden....
Jinak ti asi jen tak nikdo neporadí, bez pořádné fotky a bude co příspěvek, to jiný názor, já bych to jen podle těch fotek ještě nechal, ale přezrálé to rozhodně není, teď je spíš otázka, kolik ještě do sklizně..chtělo by to vidět na vlastní oči.....