Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » sklizeni a rozdelovani
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

out políčko only private.
"Známejm"/"kolegům"/"kámošům" (který v 99% grower neznaj) jsem ochotnej pomoct se scháněním hnojiv, genetiky, poradit. Ale o kytky ať se stará každej sám.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 09-09-2006 v 13:32 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Erixon
out políčko only private.
"Známejm"/"kolegům"/"kámošům" (který v 99% grower neznaj) jsem ochotnej pomoct se scháněním hnojiv, genetiky, poradit. Ale o kytky ať se stará každej sám.

Ani jeden rok jsem nepěstoval sám a ani jen rok mě kámoši nevojebali. teda musim zaklepat. Ale nechápu, s kým se přátelíte, když se s nim bojíte pěstovat?? Nevim, jestli jsem tak naivní, ale nikdy mě ani nenapadlo se bát, že by mě někdo z kámošů vochcal...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 09-09-2006 v 13:41 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirians
Stálý Člen

Karma uživatele sirians - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ježíš: Nemyslím, že ho zrubat je řešení. Nejsem flegmatik ani cholerik. Ale prostě to musím brát jako ponaučení pro příště. A kde vzal trávu? Tak to mi vysvětlil tím, že měl další políčko, o kterým jsem nevěděl... Prostě lumpárna
A opravdu nejsem takovej člověk abych kvůli travce někoho mlátil. Vím, že s ním už pěstovat nebudu. Třeba to časem sám přizná, třeba ne. Kdo ví. A pokud se tak stane, zas k němu budu mít o krok blíž. Přece jenom pěstuju už dlouho a těch polí co mi vybrali, no těch je nepočítaně... Fakt mě jenom mrzí, že to BYL kámoš, těď už je jenom ZNÁMEJ!!!!

Naposledy upravil sirians 09-09-2006 v 15:20 PM

Old Post 09-09-2006 v 15:15 PM
sirians je offline   Profil uživatele sirians   Find more posts by sirians   Foto galerie člena sirians   Click here to Send sirians a Private Message   Add sirians to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Pan Ker: nejde jen o to ojbávání. Stejně do toho vždycky někdo investuje víc (ať už energie nebo peněz). Jak to potom rozdělit aby to bylo spravedlivý? IMHO to snad ani nejde.

Kámoši kterejm můžu věřit vědí o poloze mýho políčka a já zase vim kde maj kytky oni (občas veme někdo někoho k sobě na exkurzi), ale každej se stará o svý.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 09-09-2006 v 15:31 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirians
Stálý Člen

Karma uživatele sirians - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

To Erixon: Samozřejmě, že nejde o to rozdělování. Když sklidíš tak by to mělo jít půl na půl. Fakt neřešíš to, že jsem měl víc času a byl jsem na políčku dvakrát víc, abych vytrhal samce. Když to děláme spolu, tak to musí jít dohromady.
Taky věřím svejm kamarádům, teda kromě tohohle. Znáš to, malému děcku můžeš stokrát říct, nešahej na ty kamna, spálíš se, ale dokud se nespálí, tak tomu nebude věřit.

Old Post 09-09-2006 v 19:44 PM
sirians je offline   Profil uživatele sirians   Find more posts by sirians   Foto galerie člena sirians   Click here to Send sirians a Private Message   Add sirians to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

lol tudle vetu sem dneska uz jendou slysel resp asi pred hodinou mno ja nefim jako ja bych si snim udelal vyridilku ne kuli trave ne kuli ty veci ale proste kuli tomu ze toho byl schopnej...(vyridilka nemusi bejt vdycky jen pestni ale minimalne bych mu dal najevo ze nejsem zadnej krypl z kteryho si muze utahovat....)

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 09-09-2006 v 22:25 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

pan ker:naprosta pravda taky se nebojim ojebavek ze strany kamosu a neni pro me kamarad ten co me muze vochcat...ale u nas pesti skoro kazdy sam (ale hulime vsichni spolu ) takze ja sem spis erixonuv pripad

Old Post 10-09-2006 v 11:29 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

Karma uživatele Leli - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

>>> oko za oko <<<

Latoś tego beje HAFO ... ... ...

Old Post 10-09-2006 v 12:34 PM
Leli je offline   Profil uživatele Leli   Find more posts by Leli   Foto galerie člena Leli   Click here to Send Leli a Private Message   Add Leli to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Leli! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

sirians: tady nejde o travu ale o duveru. jak muzes verit cloveku kterej ti po x-lety znamosti tohle udela? ja jsem pro aby se svine klepla okamzite pres prsty, treba i pro jeji dobro nebo pro dobro tech ktery muze v budoucnu podelat.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 10-09-2006 v 12:52 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

Karma uživatele Leli - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

CO prosimvas TADY RESITE? Je to jenom BRKO a lidi jsou SVINE. Z kazde noci je den

Latoś tego beje HAFO ... ... ...

Old Post 10-09-2006 v 13:04 PM
Leli je offline   Profil uživatele Leli   Find more posts by Leli   Foto galerie člena Leli   Click here to Send Leli a Private Message   Add Leli to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Leli! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 27

ošukej mu starou a budete si kvit

cosa nostra

Old Post 10-09-2006 v 21:11 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

sklizení a rozdelovani Příspěvek č. 28

důvěřuj, ale kontroluj....
chyba - měl sis vzít svoje brčka a netahat si k sobě jeho listí !!! stejně, když to bylo tvoje, proč to má on, ale to je fuk....

normálně, zorganizovat akci - "vzít si, co je moje" pokud to nepůjde, tělesné tresty dej mu normálně na budku, je to čistá svině, to se neděláááá

Old Post 11-09-2006 v 06:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

Napal mu pesti, k zemi ho dobij, s takovym smejdem nesmis se srat.
A kdyz jsi slabsi, tak na to ser, predmety ruzny do ruky ber...

Old Post 11-09-2006 v 15:50 PM
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Tohle se mi stalo neco podobnyho, ten muj spolupestitel mi ukradl moji PPP a pak tvrdil ze nic necmajznul a este to ukazoval svyma kamosum, ja sem se na nej vysral nic sem mu nerikal a sel sem ho naprasit (anonymne) jeho rodicum hodil sem jim dopis do schranky atd, tyvole si mel cumet co se delo u nej doma za ficak, jeho segra mi to pekne povykladala ho napraskej bud rodicum nebo cajtium, s temahle zmrdama se nesmis srat!!!

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 11-09-2006 v 17:22 PM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jojo, anonymně naprášit, to je řešení... a zejména cajtům

Tak do toho bych asi ani nešel hele

Old Post 11-09-2006 v 18:06 PM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

sklizeni a rozdelovani Příspěvek č. 32

rodiče bych do toho vůbec netahala, je to mezi Váma a tak by to mělo zůstat, dát mu přes tlamu a vzít si svůj podíl, nebo se na to vysrat, je to pořád jenom hulení a aspoň se poučíš pro příště...nebo když jste byli takový kamarádi, tak zkusit s ním promluvit, kolik tě to stálo a že chceš svoje skero, a když to nepůjde, tak aspoň víš, že je to p.... a nestojí za nic...

Old Post 12-09-2006 v 06:20 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás