Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kdy, kde, co, v kolika, jste poprve hulili?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
V kolika si hulil/a po prvý?
míň jak 15
15-18
18-25
25+
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

s kamošem (kupodivu teda ve dvou)
nejaký indoor model
při dni otevřených dveří (provádel sem lidi po škole )
docela brutalita furt sem byl rudy a mel sem nonstop rozšířené koutky - a lidem sem řikal že mame šatny a la Big Brother (mame tam fakt kamery) a jednomu typkovi sem doporučil aby šel na uplne jiny obor fak brutal

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 07-09-2006 v 18:06 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 98

Hovado

Old Post 07-09-2006 v 22:03 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Kdo si to má pomatovat-od tý doby už jsem toho vyhulil tolik, že opravdu netušim! Ale bylo mě tak 13...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 07-09-2006 v 22:35 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 100

Tak to ja jsem hulil po prvé v 16 a nic me to neudelalo, nebo jsem to nejak nezageristroval, akorat me stvalo, ze spoluzaci se smeji a ja ne, jinak to bylo na lyzaku v 1

Old Post 07-09-2006 v 22:43 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

upnlně první (zlomovej) okamžik, kdy sem to vzal do ruky s tim že to skusim, byl někdy ve dvanácti letech, zpětně mi to příde děsivě brzo ale to, že sem se stýkal s o několik let staršíma udělalo svý, rozhodně se nedalo říct že by to na mě mělo nějaký účinky, a to ani v dalších X případech, a to z důvodu že sem skrátka nedokázal pořádně vdechnout a podržet v plicích (i přesto že cigára sem tenkrát kouřil, ale špek je přece jenom silnějsí) což si tehdejší pochybný modely vyžadovali...
Regulérní stavy zhulenosti sem zažil až postupně, na horách na táboře, kde sem si (opět pod vedenim skušenějších a podstatně starších) pomalu osahával všechno co to obnáší, a než sem získal jakousi jistotu, a nadhled trvalo to ještě pěkných pár let....

Zato první trip, byl záležitostí poněkud prudčího charakteru, nebudu se zaobírat detailama krom toho že to bylo ze spolužákem s kterym sem si už předtim celkem rozuměl, ale to co se odehrálo v našich hlavách při zběsilim běhu noční starou prahou, mi (jak už tady víc lidí uvedlo) změnilo chod věcí a pohled na svět markantnim spůsobem, a už jen to že sem prostřednictvim toho získal vzácnýho kámoše, mě nenechává na pochybách že to neni jen únik z reality jako většina ostatních drog...

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 08-09-2006 v 04:58 AM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 102

já jsem poprvé kouřila před šesti lety, byla jsem na brigádě ve stolárně a našla jsem zasazenou kytku za halou, poslední den, jsem si ustřihla tři vršky z kytky a sháněla jsem, co se vlastně má kouřit měla jsem doma dřevěnou fajfku po dědovi a tak jsem potajnu kouřila večer, když jsem se šla projít ven se psem . Po pár letech jsem majitele kytky potkala na akci a přiznala se ke svému podlému činu, dluh jsem vrátila

Old Post 08-09-2006 v 07:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 103

Me se zda, ze nektery lidi zacali(ochutnali) travu hodne brzy

Old Post 08-09-2006 v 08:47 AM
golum
Nový Člen

Karma uživatele golum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Tak třeba ja jsem začal s ganjou ve 22 letech a myslim si že to bylo v pravý čas. Je fakt že znám spoustu mladých lidí ve věku kolem 13-18let.
Ale jak říká "Celller" spousta lidí s tím začíná moc brzo.

Ale když to přirovnám ke svým mladým létum, tak mi připadá že oni to berou stejně jako ja v jejich letech cigaretu.

Nepěstuji ganju jen pro pocit super stavu ale i pro krasu a hlevně z toho mám velikou když se mi něco pěkného podaří.

Old Post 08-09-2006 v 09:01 AM
golum je offline   Profil uživatele golum   Find more posts by golum   Foto galerie člena golum   Click here to Send golum a Private Message   Add golum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanzator
Stálý Člen

Karma uživatele hanzator - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

mu prvni joint byl prvni den v prvaku na stredni kde s nama jako vyjukanejma 14 letejma klukama nastoupil 19 letej capek z holandska a hned po seznameni s nama valil do nejblizsiho parku na brko ochutnat co si doma nakoupil. Mel jsem tenkrat asi 6 hodin vytlemy to uz se mi asi nikdy nepostesti

Old Post 08-09-2006 v 10:56 AM
hanzator je offline   Profil uživatele hanzator   Find more posts by hanzator   Foto galerie člena hanzator   Click here to Send hanzator a Private Message   Add hanzator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

citace:
Původní příspěvek od golum
Tak třeba ja jsem začal s ganjou ve 22 letech a myslim si že to bylo v pravý čas. Je fakt že znám spoustu mladých lidí ve věku kolem 13-18let.
Ale jak říká "Celller" spousta lidí s tím začíná moc brzo.

Ale když to přirovnám ke svým mladým létum, tak mi připadá že oni to berou stejně jako ja v jejich letech cigaretu.

Nepěstuji ganju jen pro pocit super stavu ale i pro krasu a hlevně z toho mám velikou když se mi něco pěkného podaří.

Začal jsem ve třinácti a i když je to třeba hodně brzo, tak si myslím, že mě to vůbec nepoznamenalo ani nezměnilo k horšímu-ba naopak. A jak se vlastně pozná, že je na něco brzo, pravý čas nebo pozdě?? Je fakt, že v začátcích jsem bral ganju jen jako povzbuzovač, ale postupně jsem se dopracoval k tomu co píšeš. Teď už mi vůbec nejde jen o stav, ale především o radost z pěstování...

btw. Kdo z nás nezačínal kvůli tomu, že chtěl okusit ten stav, o kterém toho už od kamarádů tolik slyšel??

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 11-09-2006 v 16:21 PM

Old Post 08-09-2006 v 11:46 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

ono je teď všechno nějak dříve, já nevím, já jsem ještě v deseti jedenácti letech blbla před panelákem s děckama, hrála kuličky, padala na hrazdě, skákala gumu a užívala si děctví, než jsme se přestěhovali do baráku....jenže teď, jim to připadá přirozené, mám dojem, že děcka už jsou jiné, že se rychle vrhnou do světa, aniž by si užili. Ale asi jim to příjde normálka.... Že by pokrok ? nebo zánik ???

Old Post 08-09-2006 v 12:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack Flash
Nový Člen

Karma uživatele Jack Flash - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

bylo to na fotbalovem hristi v nasi vesnici.me bylo 13 a byl to nakej skunk

Jacksmoker

Old Post 11-09-2006 v 12:55 PM
Jack Flash je offline   Profil uživatele Jack Flash   Find more posts by Jack Flash   Foto galerie člena Jack Flash   Click here to Send Jack Flash a Private Message   Add Jack Flash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ikary-san
Stálý Člen

Karma uživatele ikary-san - 72% PěstitelskáKarma uživatele ikary-san - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Já sem poprvý hulila v necelejch 14 s kámoškou v parku hydro...pamatuju si, že ona byla zhulená úplně nejvíc a mě jenom hrozně bolela hlava aj dva dny potom...no to mě tak na rok úplně odradilo a sem ráda aj za to... Třeba mám jednoho známýho, kterýmuje 13 pořád hulí a chlastá už dva roky. Moje hodně dobrá kámoška hulí od 12 a ve 14 to bylo několikrát denně...teď už to podstatně omezila...Mě příde, že takovýhle lidi se jenom zbytečně připravěj o část dětství

Old Post 25-10-2006 v 15:01 PM
ikary-san je offline   Profil uživatele ikary-san   Find more posts by ikary-san   Foto galerie člena ikary-san   Click here to Send ikary-san a Private Message   Add ikary-san to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

citace:
Původní příspěvek od ikary-san
Já sem poprvý hulila v necelejch 14 s kámoškou v parku hydro...

23

skéra, čudky, hydroskanky

Naposledy upravil dvojka-trojka 26-10-2006 v 08:50 AM

Old Post 26-10-2006 v 06:50 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mammoth
Nový Člen

Karma uživatele mammoth - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Tak poprvy ganja...asi 13 let...doma.
Nebyla spatna...ale furt sem mel pocit ze z toho nic nebude. Nakonec kdyz sme vodpalovali posledni, tak sem se netrefil sirkou do skrtatka...Strasnej vygeb nasledoval. Pak sem uz jenom sedel, rezal se, cumel na jackass a sezral big misu hranolku

Old Post 26-10-2006 v 09:17 AM
mammoth je offline   Profil uživatele mammoth   Find more posts by mammoth   Foto galerie člena mammoth   Click here to Send mammoth a Private Message   Add mammoth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mammoth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mammoth
Nový Člen

Karma uživatele mammoth - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Kazdopadne pak to bylo max 3x do roka...az do nejakejch 16ti. I ted se porad drzim...2x-3x do tejdne, krome nakejch takovejch vyhulenejch tejdnu no ...to se dycky nejak semele. Treba ted na inveksu sme dali behem dne asi 12 brk

Mammut to rule the weed.

Old Post 26-10-2006 v 09:19 AM
mammoth je offline   Profil uživatele mammoth   Find more posts by mammoth   Foto galerie člena mammoth   Click here to Send mammoth a Private Message   Add mammoth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mammoth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás