Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak az nekomu bude poradna zima a navic mu nebude vadit, ze chlupata na hrudi jen jen moje fenka, tak mohu poskytnout zaruceny bezchlupy "ohřev" na Tenerife ...kamarad Namestek pripojuje tezky souhlas-foto vic v pozadi.
Původní příspěvek od lowerider tohle neni forum groweru...ale nejakejch pubertaku...sry ale vsichni co tu vkladate tyhle picoviny jste kokoti.
nejakej akt groweru nebo growerek koho to zajima! od toho jsou jiny stranky.
tot moje nazory na tohle tema........peace!!!!!!!
klidek frajirku, jestli se ti neco nelibi, tak takovy tryd ignoruj
to lowerider si opravdu solidni pitomec .. co je tobe do toho, jak se zda lide bavi ...se 14 prispevkama bych drzel rypak a soupal nohama
jinak takovihle blbecci po vcerejsi ohromny lsd parbe me spolehlive naserou
Původní příspěvek od lowerider
heeeeeej snad jsem tim nikoho nepohorsil?! jsem rek jenom svuj nazor na tenhle thread....
pises tu, ze kdokoli se diva na tenhle tryd je pubertak, kdokoli prispeje je kokot a cokoli prispeje je picovina.. nacez doufas, zes nikoho nepohorsil.. hm, rek bych zes pohorsil..
citace:
Původní příspěvek od lowerider
tohle neni forum groweru...ale nejakejch pubertaku...sry ale vsichni co tu vkladate tyhle picoviny jste kokoti.
nejakej akt groweru nebo growerek koho to zajima! od toho jsou jiny stranky.
tot moje nazory na tohle tema........peace!!!!!!!