Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V pokoji nespim,pres den (rostlinky maji noc) mam aktivni jen odtah a skoro o nem ani nevim.Vecer se mi spinaji vsechny 4 vetaky a to uz na spani nejni.
.....omlouvam se za kvalitu fotek,je to focene za pritmi,priste se polepsim
Foto-
1.cheese
2.jamaicanxTrainwreck
3.lebanese
4.mazar
5.mendochino madness
Naposledy upravil františekzeleny 12-08-2006 v 23:32 PM
Takze kytky jsou 55 den od prepnuti a nastal cas sklizeni.
Jednotlive foto kyticek-
1.Blockhead
2.G13xBw
3.HerijuanaxKandahar
4.Blueberry
5.G13xBw
6.Heaven
7.Cheese
8.Mazar
9.Mendochino
10.JamaicanxTrainwreck
Naposledy upravil františekzeleny 03-09-2006 v 15:04 PM
Blueberry me popravde receno trochu sklamala,ale neprobehla u ni zadna selekce.Mel jsem jen tri semena,z kterych byl jeden hermo,jeden samec a jedna samice.Moc se tahla a celkove to bylo takove koste,ale voni hezky
Pujcim vahu a zvazim.
No uplně krása příspěvek č. 28 je da best, krásný paliczky. Brutálně zbarvenej mazar (pokud to není zmatek v popisku), nádherné posypaná G13xBW a totální naducanej BH Jen mi připadá že některý jsou krásný, nafouklý, kompaktní šišule a některý jsou takový.. nedojeblí (to nemělo být jako nějaký kafrání, spíš jen sem si toho tak všiml) Hledím jak se ti i přes tu obrovskou různorodost genetiky podařilo vše uhlídat. Moc pěknej grow