Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vím že to sem nepatří,ale jak hnojit v květu,prosím poradte mi,nikde jsem o tom nic nenašel,dík
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Já sklízím 22.září,ted hnojim slepičincem,Kristalonem,a různejma výluhama,chci vědět čím to vylepšit,už jen 2 týdny,tak nevím,taky nevim kdy to prolejt destilkou,aby šli ty hnojky z kytky ven,abych nehulil humus,a co je pravdy na tom když se polévají nebo postřikují palice vodou s cukrem nebo glukosou,nebo štávama z ovoce?Kdyžtak mi napište tread kde to všechno zjistim,abych to tu nezasíral zbytečnejma otázkama,který jsou už zodpovězený,dík
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
2Vladbur: Keď píšeš, že už len 2 týždne, tak už nehnoj ničím a začni to prelievať vodou. Pozri si napr. tento thread. Podobných threadov je tu veľa, tak pohľadaj.