Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
GROweri Spolecne, teda akce "GroS".
---
Tak me napadlo, ze by se mohla usporadat nejaka hromadna akce, na ktery by groweri neco podnikli - pokud mozno jinyho, nez se zhulili do nemoty v pivce .
Takze navrh jedna - coz si vsichni zkusit spolecne dat PaintBallovej match, s palickou jako vstupenkou, kteryzto vsechny vyhraje vitez, ktery s tim nalozi dle svyho (napoveda: zhuli vse s ostatnima ). Trebas na konci cervna, by to bylo idealni .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Móc dobrý - nejlépe v noci v nějakým velkoměstě To by nás poliši hnali Já jsm skoro slepý, střílel bych po bilboardech
Kdo by zajistil tolik zbraní? Já třeba nic nemám, čekal bych účas několika set bojovníků A kdo proti komu?
2ERA:
Ve meste hrat PaintBall by asi moc neslo... PB se hraje budto na umele zbudovanych hristich, nebo v lese apod. Takze ja osobne bych byl spis pro ten les. Co se tyce zbrani, myslim, ze jsou kluby, co to provozujou schopny zaridit klidne tak 150ku zbrani (=150 lidi), coz je stejne myslim nevyuzitelny. Jinak, kdo proti komu? Osobne bych volil deathmatch - kazdy proti kazdymu! A nebo Capture the flag - v tymech.
[Edited by 4C3 on 10-06-2002 at 07:15 PM]
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
- Napadlo me, kdyz k tematu "Groweri Spolecne" nikdo nepridal prakticky zadnej prispevek... Vlastne jo, u nekoho jsem timto pocinem zrejme vzbudil velky pohorseni, za coz me odmenil K-. Ne ze by me to vadilo, ale komu se nelibi to, ze bych rad usporadal nejakou akci, kde by se poznali novy fajn lidi? No more comments...
To je super nápad. možná bych začla pro začátek něčím míň organizačně náročným - co se (tedy zejména pražská sekce - ale samozřejmě jinak každý, kdo dorazí) sejít někdy na žonglování na židovskejch pecích? Príma místečko, dobrá muzička, dobrý hulení...
Naše země je sice krásná ale asi přípiš velká na to aby se sjeli Ostraváci s Plzeňáky-i když určitě existuje paintballový hřiště někde uprostřed republiky třeba na Vysočině aby to bylo tak zhruba spravedlivý a mohla přijet hojná účast moravských(příp.slovenských) bratří a sester v hulení.
Já do toho teda jdu.
2Maggie:
Samozrejme se ja - a myslim ani vetsina jinych - nicemu jinymu nez napr. Paintballu nebranim. PB bylo prvni, co me napadlo, protoze se provozuje vsude mozne po republice - zrovna ted koukam na PB hriste na Troji (mozna by byla Pha opravdu pro takovy akce nejlepsi - meli by to stejne daleko i treba lidi z Plzne, Hradce apod.), kde nabizej hru az pro 150hracu (190Kc pujcovne vybavy jako zbrane masky apod. + cca 2Kc/"naboj"). Ale jak rikam... kdyz tu padne treba navrh na schovavanou, nebo "policajty a hulice", nicemu se nebranim...
Kazdopadne bych volil nejakou pestrejsi napln, nez treba jen "Sejit se, zahulit a uvidet...". Spousta lidi by urcite navazala kontakt a dokazala se bavit, nekterejm by to ale treba mohlo cinit trochu potize... Takze muj navrh je ten Paintball - dalsi info viz PM. Chtelo by to alespon tak 15-20lidi a jelikoz zacatkem cervence odjizdim na brigadu do Spanel, uskutecnil bych to koncem cervna, eventualne 1.-3. cervence...
[Edited by 4C3 on 10-06-2002 at 06:19 PM]
ja by som to skusil nieco ako bratovrazedny suboj???akurat ze zhuleneho ma zabije aj strach s letiacej gulky...ma este kusok shamana ale to by sme pomreli od smiechu heheheheh ma niekto klony shamana alebo nejake v blave mam miesto v skeleniku este by sa to stihlo ponuknite dik groom
To all: tak, k tomu žonglování: koná se to tuhle sobotu od 14.00 hodin na židovskejch pecích (kousíček od kina Aero). Pořádají to docela pohodoví típci, bude tam hrát nějakej systémek (decentně), bude se žonglovat a dá se tam koupit dobrý pivko a nějaká ňamka taky a navíc za ceny velmi lidové. Tuhle sobotu se slaví mezinárodní den žonglérů a kejklířů a proto ta akce, jinak víc je na http://www.zonglovani.cz a hoši plánujou, že by se ta setkání měla konec přes léto jednou měsíčně. Já tam byla už dvakrát a můžu říct, že je to fakt pohodová akcička - dokonce tam kolem posedávaj na lavičkách maminy s dětma a důchodci a libujou si, jak se ta mládež umí bavit a nefetuje u toho:-))
Je to ten prťavej na tý straně ulice, kde je Aero. Já tam chodím tak, že přijdu jako od Želivárny a na takovym malým náměstíčku se dám doprava a pořád jdu rovně a jsem tam. Od Aera by to bylo (zády k Aeru) - po levý straně. Éeeeee, to jsem navigátor, co? :-)))
Mozno by nemuselo byt zle zorganizovat turnaj vo fotbale, skoda len ze i ked su nase krajiny male(Cesko a Slovensko) vobec neni jednoduche sa stretnut vo vacsom mnozstve. V starom threade Stolni fotbalek sa pisalo o zorganizovani turnaju, nevie niekto ci sa uskutocnil?
Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.