Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tabákové dýmky - lahoda největší
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Dýmáte?
Ano
Ne
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

jo dymky sou zajimavy mozna si nakou poridim..

Old Post 14-03-2006 v 16:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

tak to sleduju, jsem dalsim exotem!

Muj nejoblíbenější tabák je University Flake, nevhodný pro začatečníky!
Davam si ho každý den, a tu 1.5hod s dymkou si vždy vychutnám!

Dohodim foto

Old Post 29-08-2006 v 16:07 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

University Flake je pěkná síla

já teď dostal od kamarádčina otce, co se zná s panem Stanislavem (Mostex) tři krabičky Petersonovských tabáků, Irish Oak, Sweet Killarney a Sunset Breeze, takže budu mít večer taky co dělat

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 29-08-2006 v 16:16 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

drinker hulič :
to ti mužu tiše zavidět!

jak dlouho dymaš?

Ja druhým rokem

Old Post 29-08-2006 v 16:19 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Já skoro taky chvíli před tím než jsem založil tuhle diskusi, to bylo ke konci roku 2004.

co máš za dýmku(y) ?

Old Post 29-08-2006 v 17:01 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

ja uz v tom jedu taky nejvice asi Navy Flake od MB :P

Old Post 29-08-2006 v 17:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

mám jednu dýmku, bohužel...

Prvním tabáčkem byla Amphora (prvni pokus) =docela hnus
pak nasledovalo dukladne čištění dymky (lekařským lihem, podle navodu na netu) tím jsem ziskal opět nezakouřenou dýmku.

Vykouřil jsem v ni plechovku aromatiku Castle colection Orlík (vune dobrá, nad chutí dnes ohrnuji nos)

A po poslední dymce jsem se rozhodl, že v ni začnu kouřit pouze normalni (nearomatiky) a od te doby jedu UF.
tedka mam 3tí krabičku.

Moje dýmka ma uštíplý konec naustku, ale to nevadí, mam ji moc rad, taková jaká je.

S určením vyrobce je problém, předemnou ji vlastnil otec, ale ten ji vubec nekouřil.

Z boku je napsáno:

Briard je bez vaz, a nebyl kytovaný

Old Post 29-08-2006 v 18:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 40

Já jsem si nedávno pořídil dýmku z té nejlevnější cenové kategorie.
Sanda 115, koupíte okolo 200 Kč, je to ale imitace dřeva, ale i tak mi to stačí.
Dostanete k tomu, pouzdro - takový tvrdší papír , obal - vychytaný, jde i připnout na kalhoty , náhradní těsnící gumičky, stojánek a takové provizorní čistítko .
Tabák jsem z ní ještě neměl, only ganju, ale časem si nějaký pořídím.
Jaké jsou Vaše názory na kouření ganjy z fajfky?

Old Post 30-08-2006 v 20:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

ze je to urazka dymky.
NE fakt promin, ale dymka je urcena na dymani , ne slukovani. na to je "dymka" slukna.
Ale ta za 200 by se dala na ganju taky klidne pouzit.
Jde hlavne o to, ze to zasira briard, a je v dymce mnohem vetsi teplota nez by mnela byt.
KDyz se kouri dymka, tak se neslukuje.
Dobre info:

dymka.net

mnej es!

Old Post 30-08-2006 v 21:06 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

citace:
Původní příspěvek od MiniGrow
Já jsem si nedávno pořídil dýmku z té nejlevnější cenové kategorie.
Sanda 115, koupíte okolo 200 Kč, je to ale imitace dřeva, ale i tak mi to stačí.
Dostanete k tomu, pouzdro - takový tvrdší papír , obal - vychytaný, jde i připnout na kalhoty , náhradní těsnící gumičky, stojánek a takové provizorní čistítko .
Tabák jsem z ní ještě neměl, only ganju, ale časem si nějaký pořídím.
Jaké jsou Vaše názory na kouření ganjy z fajfky?

že je to úplně na nic. Ta za dvě stovky, to je celkem jedno, jestli se zničí, nebo ne, protože i tak se z ní kvalitní tabák nevychutná, ale hlavně je to i neprakitcké, protože dýmka má mnohem větší "kotel" než je nutné mít na trávu.

Každopádně z téhle dýmky už tabák nekuř, protože je znehodnocená a akorát by ti tabák nechutnal. pořiď si novou, poctivě ji zakuř a bafej

Old Post 31-08-2006 v 00:15 AM
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

caute lidi, celkem to tu vazne, asi je na groweru malo lidi co neslukujou , popravde se priznam ze ja taky nevlastnim dymku, nejspis proto, ze na to nespecham a nehodlam si koupit dymku za 200 ..ovsem na prazdniny jedu do britanie tak si snad neakou fajfku privezu jako suvenyr.mate nekdo zkusenosti s dovozem dymek, ppr tabaku?zajima me vyber, ale samo i cena..

Old Post 15-06-2007 v 12:50 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

po dědovi sem na chatě našel asi 10 fajfek, i nějaký tabáky, tak sem to zkoušel, má to něco do sebe.. ale chtělo by to asi čerstvější tabáček..

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 23-06-2007 v 19:14 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Jsem rád že je tady tohle téma, už jsem ho chtěl zakládat. Dýmku mám moc rád. Začínal jsem kdysi dávno s čímsi podivným za 260 korun, z toho jsem kouřil aromatiky (vival la Vanilla od Mac Baren ). Potom jsem si koupil Stanislawku (filtrovou), k té už jsem se dokonce naučil používat čistítka a dusátko Z ní jsem kouříval Mixture a Modern Mixture od Mac Barenů (Všeobecně vychvalovaný Mixture mně moc nejel, připadal mně jako siláž, ne moc dobře hodnocený Modern Mixture mně voněl víc), něco od Skandinavika etc. Stanislawka bohužel nedávno padla za vlast - asi vadou materiálu se ulomila troubel. Tak jsem zainvestoval do Petersonky - a byla to moc dobrá investice Kouřím z ní Golden Blend (Mac Baren) a Danish Blend (Stanislaw).
Dýmka je oproti cigárám ohromný rozdíl. Je to paráda, člověk se při kouření parádně uklidní, není to tak uspěchané.

Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.

Lophophora - kaktus bohů
Záhada San Pedro

Old Post 21-04-2009 v 08:59 AM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Čaves lidi nevíte kde koupit LEVNOU faju jako maj v pánovi prstenu takouvou šíleně dlouhou nějaký sem našel ale sou kolem 6 klacků a to je za kus dřeva kurňa moc

Old Post 09-08-2009 v 18:05 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás