Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

v tomhletom nikdo nikdy nemuze cloveku poradit, zalezi to proste na tom cloveku jestli si da nebo ne, dlouho jsem se snazil presvedcit kamose - kterej huli jenom o prazdninach, at si da jednoho prda, jen tak pro chut. Ale uz vim, ze kdyz ten clovek fuckt nechce tak si proste neda...

Old Post 14-04-2006 v 22:06 PM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

řek bych že dlouhodobý pohodový soužití abstinenta a těžkýho huliče je skoro vyloučený

Snark in the System

Old Post 14-04-2006 v 23:11 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

2 snark: Jo, to máš určitě pravdu - ten kámoš o kterym jsem psal to je blazen. Kdyz mu nabizim jointa tak se vymluva na to ze mu to nedělá dobře Když o prázdninách hulil tak vždy měl takový stavy že to nikdo nechápal. Třeba se složí uprostřed silnice a když se probere tak nám vypráví hrozný psycho sny A přitom ten kluk vypadá jako největší hulič: Jeho otec je z Kuby, takze ten kluk ma správnej kubánskej xicht a affro

Old Post 15-04-2006 v 08:57 AM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

tak to je smrtelna kombinace...

Old Post 16-04-2006 v 19:14 PM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

absinthová víla - Holt si k sobe clovek musi vybrat takovyho partnera kterej by mu jeho zaliby minimalne toleroval.Je fakt,ze to dopredu nikdy nevis jakej kdo pak bude.
No a jestli tak touzis po hulicovi,tak je jich plnej grower a jsou pekne nadrzeny

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 27-04-2006 v 22:18 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

jo, napr. Jahudka je

p s y c h o 8 4

Old Post 27-04-2006 v 22:53 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SakinSAK
Nový Člen

Karma uživatele SakinSAK - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

No moja draha nehuli a ja som hulil ked sme sa spoznali, nepacilo sa jej to moc, tak som jej o tom prestal hovorit, it's all

Old Post 28-04-2006 v 06:45 AM
SakinSAK je offline   Profil uživatele SakinSAK   Find more posts by SakinSAK   Foto galerie člena SakinSAK   Click here to Send SakinSAK a Private Message   Add SakinSAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 200

Luisa: Jestli nemáte děti, tak si trvej na svym. Jestli se z toho postaví na hlavu, je to jeho problém. Nenech se zbytečně buzerovat! S dětma už je dost pozdě řešit fakt, že manžel je uzurpátor a ješitný hovado, co potřebuje bejt důležitý alespoň doma a sekýrovat rodinu. Když pak musej poslouchat ty hádky, ta mizerná nálada doma, nebo případnej rozvod a tahanice o ně...

Z toho, cos napsala, se mi obrací žaludek. Asi proto, že jsem na tyhle Pány tvorstva alergická. Ale rozhodně bych si nenechala srát na hlavu, i kdybych ho milovala k zbláznění. Manžel-manželka jsou podle mě 2 rovnocenný partneři, jinak to funguje jen v případě, že ten podřízenější i nadřízenější jsou se svou rolí srozumněný a spokojený.

Jinak my spolu hulíme už nějakejch 5 let (a poslední 2 téměř výhradně spolu) a někdy si říkám, že už jsem se k tomu neměla vracet (a začala jsem znova kvůli němu samozřejmě...možná si někdo vzpomíná, jak jsem se objevila na groweru )...jenže to bysme spolu asi nevydrželi.

Old Post 28-04-2006 v 14:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Pohodička huleni a mlada Příspěvek č. 201

no ja nvm jak vy.. ale ja byhc rekl ze mlady(popr.. pritelkine) nemaj moc radi kdyz jejich pritel huli?? co vy na to??.. jaky s tim mate skusenosti.. ja osobne mam mladou a vi ze hulim.. ale prijde mi ze nenji moc rada.. ona osobne nehuli.. ja sem jendou vyhulenenj vymyslel zakovou teorii..

ze huleni a mlada.. nejde k sobe.. pac sou obje zenskeho pohlavi.. a zadny dve zeny se nesnesou.. tagze je otazka casu ktera zena bude prevladat.. ale nikdy se nesnesou obe najendou..

btw.. jeslti uz nejakej takovejhle tryd je.. tag sry ja nic nenasel.. mier

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 21-08-2006 v 23:11 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

jak ktera moje to taky moc nemusi zatim:-))

Old Post 22-08-2006 v 00:28 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woo
Stálý Člen

Karma uživatele Woo - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

myslim ze je dulezity, aby kdyz Vas partner s Vama nehuli, aby alespon pochopil a pozitivne prijal duvod proc hulite, pak si myslim ze je vse ok, pokud to tak neni, tak alespon v mem pripade plati, ze vztah po case zkrachuje coz je logicky, tezko zit po boku nekoho kdo Vas nechape :-)...... ja osobne jsem prosel peknou hromadou vztahu a az ten posledni se zda byt tim vysnenym :-) a neni to jen tim ze si spolu dame denne brcko 2 3 ... ted je ma mila ve 3 mesici a nehuli... no a jelikoz jsem si zvyk hulit s ni tak jsem to taky radikalne omezil (po nekolika letech denodenniho paleni) a nasemu vztahu to nejak neskodi :-)) ba naopak.....

Old Post 22-08-2006 v 09:04 AM
Woo je offline   Profil uživatele Woo   Find more posts by Woo   Foto galerie člena Woo   Click here to Send Woo a Private Message   Add Woo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 204

tak to je divné....

měl by tě brát takovou jaká jsi, a rád i s tím, že hulíš nebo nehulíš

a trochu to posral, dávat ti mlíko, když nejsi zvyklá, mohlo to taky dopadnout blbě :/

já nebo my kouříme hodně, a když já nechci a on jo, tak si zakouří, nemám ráda, když se někdo omezuje. Potom když budu mít chuť zakouřit jenom já, bude mě tolerovat jako já ho, někdy se docela bavím, když nejsem zkouřená a naopak...

a kouřit se má s chutí a pohodou a né, že mě do toho někdo nutí, co to pak může být za stav ??? a taky ne, aby člověk zapadl mezi své...

sice někdy nadávám, ale myslím to dobře, stejně jako Vaše polovičky, a když jim to vynahradíte jinak....

všechno je o toleranci.......

Old Post 22-08-2006 v 15:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 205

woo:

budete mít miminko ? to je super! gratuluji !v mé blízkosti je to teď jako na běžícím pásu, a taky jim nevadí, že přestali hulit a i pánové drží s maminkama

Old Post 22-08-2006 v 15:32 PM
Woo
Stálý Člen

Karma uživatele Woo - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

Dekuju Koprivo :-))

tolerance - velka skoda ze pro hromadu lidi je to naprosto mimozemsky slovo

Old Post 23-08-2006 v 10:02 AM
Woo je offline   Profil uživatele Woo   Find more posts by Woo   Foto galerie člena Woo   Click here to Send Woo a Private Message   Add Woo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 207

nemám ráda, když se někdo do něčeho nutí, je to o ničem...když mě někdo, do něčeho nutí, naschvál to neudělám, i kdybych chtěla na truc

Old Post 23-08-2006 v 12:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 208

Pokud mě někdo nehce jako toho, kdo si zakouří konopí, netřeba řešit. Z vlastní zkušenosti se mi tenkrááát položily vztahy na tom, že jsem zhulenej byl naprostej idiot a začal jsem na partnerku srát.

Netřeba řešit hulení, pokud tě má protějšek jako osobnost rád a přitahujete se. Poslední dobou to jde mimo mě a jeslti si dám špeka nikdo neřeší, ani moji dlouholetý kamarádi, který k tomu nikdy nečuchli. Pokud se nebudeš chovat jak debil a nezavřeš se po častý konzumaci do vlastního světa je všechno v pohodě. Kamarádi mají jen strach a pokud jim názorně ukážeš že si marihuanou zpříjemňuješ život, budou držet hubu a možná začnou i krok Dělat dobrou reklamu trávě je asi to nejtěžší, ale časem se na to příjde.

Old Post 24-08-2006 v 21:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás