Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
heh , tak jak ste předtim viděly , tak mě to kvete pěkně , ale asi to budu sklízet hodně předčasně , protože jsem zjistil , že na moje kytičky má zálusk nějakej zas*** dement ! Kdyby se tu našel někdo a mohl by mi dát radu , jak mam udělat aby mi to nevoškubal , tak budu moc vděčnej ......beru každou radu , i ty debilní
thx for all
To ja mam jednu kyti jedinou a je to teda samicka a to sem strasne rad bo to je 1 z tech 12 nebop kolik sem mel ostatni samci proste tohle odkaze fakt vylozene nasrat...Ale ted mi to zaclo kvest a a tipuju tak mesic a pul este :-) chci neco na dovcu si vzit...
to drtic:
jak si psal ze mas 2x skunk tak to nemusi kvist z toho duvodu ze jedno seminko muze bejt klasika venkovni skank a proto uz kvete a to druhy indorovy semeno ktery zacne kvist az dyl..jestli ty kytky muzes premistovat tak ji zkus treba umele prinutit ke kvetu..jak uz bylo receno ve foru zatemnovat 12/12..
take se pripojuji ke kvetoucim damam.je to uz dyl co to zacalo.zacalo to asi pred dvema nebo trema tejdnama (jak porad chcalo).je to GlumN2.1-7 . to se,mezastrihl ja,to zajic ukousl kdyz to bylo male(nenechal tam skoro nic.hnojil sem na rust trochu vobornikem+bioalgen.od zacatku kvetu davam Alga Bloom.dnes jsem koupil bloom excellator a ++enzimes od Adwenced hidrophonics tak jsem zvedav co to udela.
no panove ja jsem zjistil ze moje white widow se nak nechce kvest ty spodni vetvycky-jsou tam palicky vetsi jak na vrchu
vrsky na ww jako by se preply zase na rust je to nak divny,ale ostatni kvitnou pekne no
kvetou-nekvetou je to kazdorocna haluz ked mate dobru odrodu, so skorym kvetom tak uz kvitne, ked nie-tak si musite pockat.. mne uz kvitnu aj nekvitnu, ba co viac uz som jednu kytku aj sklidil
2khook: já sem sázel někdy ke konci května a kvete mi jenom muj jedinej samec ale samice se do toho moc (vůbec) nehrnou. Letos má bejt dlouhý léto tak doufejme...........
PS: tady je ten chlapík a jeho ženská