Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » VOLBY 2002
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Nezávislý=kdo? Příspěvek č. 17

Už ten název strany je absurdní. Každý je na něčem či někom závislý - někde žije, něčím se živí, má nějakou rodinu (většinou), něčeho chce dosáhnout - na tom všem je závislý. Rozum do hrsti!

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 03-06-2002 v 22:03 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KyberDejv
Nový Člen

Karma uživatele KyberDejv - 0% Pěstitelská

re:nezávislí Příspěvek č. 18

Jsou nezávislí, protože v ní jsou lidé, kteří "nedělají" politiku, ale věnují se komunálním záležitostem. tozn. správci obcí, nezávislí odborníci atd. No a tahle strane je chce prosadit do politiky aby mohli rozhodovat a více měnit. Mě to připadá docela v poho. :-)

Jo a taky: "Po formální stránce však vidíme v názvu „nezávislý“ hlavně distancování se od současných politických stran a jejich praktik."

Old Post 04-06-2002 v 07:57 AM
KyberDejv je offline   Profil uživatele KyberDejv   Find more posts by KyberDejv   Foto galerie člena KyberDejv   Click here to Send KyberDejv a Private Message   Add KyberDejv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Upozornění [SNK]![NIGDY] Příspěvek č. 19

hlevne nevolte SNK je to ulne nejhorsi strana vo ktery jsem gdy cetl. Jo a hlavne za ni kandiduje moje ředitelka [jako ve skole] ... pronasleduje nas tady fsema moznejma drogovejma testama a vubec to tady nezvlada...

foosball

Old Post 04-06-2002 v 12:11 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jakubos
Stálý Člen

Karma uživatele jakubos - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 20

Diks to Lokijokinnen za uvedení oné add toho člověka, páč před chvilkou jsem mu zaslal emajl tohoto znění:
"Nevážený pane, když o drogách nic nevíte jak můžete proti nim bojovat? Zkusil jste kdy nějakou drogu? krom alkoholu,nikotinu,teinu,kofeinu apod.???mám na mysli nějakou illegalní drogu?Víte vy vůbec kde vzniká drogový problém?V politice!
Teď zřejmě čumíte, i když to vám jistě není cizí.
Mě se totiž zdá, že politiku zkoušíte jen pro peníze.Ale takových tam už je...jděte někam..."
Teď jen budu čekat na odpověď nebo předvolání k soudu. čus Kubus

Viva la Marijuana...

Old Post 04-06-2002 v 15:08 PM
jakubos je offline   Profil uživatele jakubos   Find more posts by jakubos   Foto galerie člena jakubos   Click here to Send jakubos a Private Message   Add jakubos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jakubos
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 21

Jeste sem chtel dodat ze na ČT1 jsem videl spot jedny strany mladych lidi (č.7),ktery vypadaj ze by tu mohli neco udelat. Takze Vas groweri všchny vyzyvam,jestli nevite koho volit poporme aspon tyto mlade lidi.Takovy vytazek jejich slip-ů:Zmenseni poslaneckych platu a nevstoupit do EU-zustat NEZAVISLYM statem!!!Tyto dva body me zaujaly ponejvic.Co vy NATO???kubus

Viva la Marijuana...

Old Post 04-06-2002 v 15:18 PM
jakubos je offline   Profil uživatele jakubos   Find more posts by jakubos   Foto galerie člena jakubos   Click here to Send jakubos a Private Message   Add jakubos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jakubos
Stálý Člen

Re: Ja mam jasno Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od GoryTHC
Nevim jak vy, ale ja mam co se voleb tyce doceal jasno http://www.stranazelenych.cz
http://www.stranazelenych.cz/html/c...-o-konopi.shtml

A CO KDYZ JEN SLIBUJI???HE!A TO ASI NEVIS ZE TATO STRANA JE STRANA NEMECKA KTERA MA SVY "POBOCKY" PO CELEM SVETE!HE!TAK OD TOHO PROSIM UPUST.AZ BUDOU PRO GANJU I DOMA,TEPRVE PAK JIM BUDU VERIT.A TY SI O TY STRANE NECO PROSIM ZJISTI,JINAK"KUPUJES ZAJICE V PYTLI"!!!P.S.NENI TO NIC PROTI TOBE,LEC PROTI TVE NEINFORMOVANOSTI ANO.CUS KUBUS

Viva la Marijuana...

Old Post 04-06-2002 v 15:27 PM
T-Lama
Nový Člen

Karma uživatele T-Lama - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Saluh
Zajímalo by mne jak přišel k titulu "drogový expert" - muselo ho to stát asi hodně práce

Asi hodne EXPERIMENTOVAL s drogama....

2+2=5 (??)

Old Post 05-06-2002 v 09:35 AM
T-Lama je offline   Profil uživatele T-Lama   Find more posts by T-Lama   Foto galerie člena T-Lama   Click here to Send T-Lama a Private Message   Add T-Lama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Re: re:nezávislí Příspěvek č. 24

[QUOTE]Původní příspěvek od KyberDejv
[B]Jsou nezávislí, proto e v ní jsou lidé, kteří "nedělají" politiku, ale věnují se komunálním zále itostem. tozn. správci obcí, nezávislí odborníci atd. No a tahle strane je chce prosadit do politiky aby mohli rozhodovat a více měnit. Mě to připadá docela v poho. :-)
[QUOTE]

komunalni politika je taky politika
nezavisli odbornici ? co to znamena ?
a co nakej jejich program ? to te treba nezajima ? nebo budes volit jen kvuli tomu, ze maj v nazvu "nezavisly" ?

Old Post 05-06-2002 v 11:03 AM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KyberDejv
Nový Člen

Karma uživatele KyberDejv - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

quote: http://www.snk.cz

Jo, jinak jsem četl ty stránky SZ a asi je budu taky volit:-)

Old Post 05-06-2002 v 13:19 PM
KyberDejv je offline   Profil uživatele KyberDejv   Find more posts by KyberDejv   Foto galerie člena KyberDejv   Click here to Send KyberDejv a Private Message   Add KyberDejv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jakubos
Stálý Člen

Dotaz Příspěvek č. 26

Ach ne...

Viva la Marijuana...

Old Post 05-06-2002 v 14:17 PM
snuff
Nový Člen

Karma uživatele snuff - 0% Pěstitelská

snk?????ne Příspěvek č. 27

Snk NE!!

weed system

Old Post 05-06-2002 v 17:48 PM
snuff je offline   Profil uživatele snuff   Find more posts by snuff   Foto galerie člena snuff   Click here to Send snuff a Private Message   Add snuff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Strana Zelených Příspěvek č. 28

!!!!Určitě strana zelených!!!! akorát se mi nelíbí že chtěj zastavit temelín.

Old Post 09-06-2002 v 18:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Ero US by určitě raději táhla dohromady s ODS a ne s KDU. Ovšem za předpokladu, že by tu stranu neovládali takoví zmrdi.
Až se jich zbavíte budu volit ODS. To bude ale dlouho trvat. Já sám ale už pro to něco dělám. Nevolím ODS.

nemo

Old Post 10-06-2002 v 01:25 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

2 Nemo Příspěvek č. 30

a koho tedy volis. Jestli se muzu zeptat ?

Old Post 10-06-2002 v 15:02 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás