Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Cannabis - Koureni - Vase zdravi ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to reefer

Ahoj
Mozna sis to popletla.Koblihostrom myslel ctvrt milionu dolaru.
Je pravda,ze tady ve statech je mozne se soudit skoro kvuli vsemu.Pamatuje nekdo jak se jedna pani spalila svoji pusinku o horkou kavu z kelimku?Vysoudila myslim milion dolaru nebo tak nejak.Zakony to tady umoznuji tak proc ne.Ja bych chtel taky milion za spalenou hubu.Spalil bych si ju treba dvakrat.
Ale chci rict,ze od te doby musi byt na vsech horkych napojich upozorneni,ze se muzes spalit a uz se nemuzes soudit protoze te upozornovali.To znamena,ze by muselo byt nejake psani i na yohimbe.
Je mozne to co psal Koblih ale opravdu se mi to nezda.
Muselo k tomu prispet jeste neco a ne jenom yohimba.
A nebo se ji vazne predavkoval a potom rekl,ze mel dve tablety.Protoze v pripade,ze by se zjistilo ze se tim predavkoval tak by nic nevysoudil.
A k tem multivitaminum.Nemyslim,ze by to bylo navykove.Me doktor rikal,ze pokud budu brat jednu tabletu denne tak je to jenom dobre.Telo potrebuje i vitaminy, ktere nejsou v beznych jidlech.A taky je spousta lidi kteri maji radi spis jednotvarnou stravu (masicko,uzeniny,salatky atd) a pro takovy lidi je to spis nutnost.
Ja jsem nebyl nemocny presne 2 roky a 8 mesicu.To si pamatuju...hehehe....musim to zaklepat do dreva.A to ta posledni nemoc byla lehci angina.
A co vim tak zinek je spis na cisteni krve a pomaha dost proti akne.
A to ze si se tak lehce odnaucila kourit to ti trochu zavidim.Ja jsem zjistil,ze cigarety jsou pro me asi ta nejnavykovejsi droga.
Mejte se radi.

Piškot @ like @ high

Old Post 18-02-2002 v 08:10 AM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ahoj Piskote

nepopletla, $250 000 dolaru mi opravdu pripada malo kdyz ten typek je ted impotentni. Vzdyt ta pani co si spalila pusinku dostala 4 krat vic. Ale ted nevim, jestli to vysoudil tady v CR, tak by ty penize stacili. Ale zase, jeste jsem tu nepostrehla, ze by se tady neco takoveho soudilo, a vubec, tady to soudnictvi je jeste hodne poznamenany z te tmave ery za zeleznou zaclonou.

Je pravda, ze kdyz lidi maji jednotvarnu stravu, tak je lepsi brat ty multivitaminy. Mam ale kamarada co rika, ze telo neprijima umele vytvorene vitaminy - ale nevim, nechci tvrdit co je na tom pravda, ale souhlasim, ze prirodni vitaminy jsou lepsi. Tak osobne, jim hodne ovoce zeleniny a snazim se aby jidelnicek obsahoval vsechny skupiny zivinn (ovoce/zelenina, maso a masovy produkty, mleko a produkty(jogurty,syry,atd) a cerealy). Multivitaminy nechavam na 'days of need'. Americky doktory jsou docela na ty prasky, ale zrejme je to asi jen vec nazoru.

Zinek funguje, nebo alespon to pomaha. Je to asi v tom, ze to cisti krev, to dela tez aspirin. Krev pak ma vic silu napomahat bunkam aby bojovali proti virum (asi neco takovyho).

Ze bych se lehce odnaucila kourit, to neni tak. Byla jsem tehotna, a ovsem mi zalezilo na dite. Ale, jak jsem dokojila, hned jsem mazala pro cigo. Par let pozdeji jsem asi rok ze sebe delala nekuraka. Prvnich ctvrt roku to bylo celkem v pohode, ale jak cas sel dal, bylo to horsi. Mit ci nemit nikotin mi moc nevadi, ale jsem psychicky zavisla na cigara. Vis co, mit neco v ruce, neco delat s rukama, krouzky foukat a tak. Vim, ze muzim nekdy prestat, jestli jenom kvuli diteti, aby jsem s ni mohla byt co nejdil, ale ted jeste na to nejsem pripravena.

diky za upresneni par mych myslenet K+

Old Post 18-02-2002 v 08:58 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

yohimba Příspěvek č. 19

zdravím Piskote no já nevím jestli je to pravda nebo né,ale rozhodně to nehodlám zjišťovat,já jen co kdyby že?.............

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 25-02-2002 v 13:45 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ahoj Koblihu....mas asi pravdu...pokud takove riziko opravdu existuje byt treba je ojedinele tak je to asi lepe nezkouset.Mej se.K+

Piškot @ like @ high

Old Post 26-02-2002 v 15:22 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daggy
Nový Člen

Karma uživatele Daggy - 0% Pěstitelská

Mononukleoza Příspěvek č. 21

Právě včera jsem se dozvědel že mám mononukleozu.Skoro nic nesmím jíst ani pít(alkohol,vůbec!)a nesmím se namáhat atak.Ale proč to píšu sem na grower.Jde o to že nevím jestli smím hulit?Takže jestli máte někdo skušenosti s touhle záležitostí tak sem snima,protože doktora se mi na to ptát nechce a preventině nehulit když bych vlastně nemusel by mi pak bylo asi líto.Abych byl upřímný tak si myslím že bych ted asi hulit neměl (přece jenom je to THC v krvi,takže to nutně musí zatěžovat játra a o to asi jde).

Díky za všechny příspěvky.

Ps:A posilujte svojí imunitu(jak je doporučováno v předchozích příspěvcích),protže zrovna ta mononukleoza propuká právě při jejím oslabení a doktor říkal že jí má v sobě cca 80% mladých lídí.A je bída to přecházet!!!Následky jsou pak velmi nepříjemné.Ještě přidám odkaz na stránky kde si ji můzete skusit sami diagnostikovat. Ty příznaky jsou dost viditelný.Více zde:

http://www.sweb.cz/vlada.ajgl/mononukleoza/

Dagy

Old Post 07-03-2002 v 11:20 AM
Daggy je offline   Profil uživatele Daggy   Find more posts by Daggy   Foto galerie člena Daggy   Click here to Send Daggy a Private Message   Add Daggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Plz. Příspěvek č. 22

Jaxe jmenuje ten přípravek co je v něm Yohimbe a kolik stojí?Já jsem to jednou kupoval v Hollandu a bylo v tom tak na 10 čajů za 180Kč a pak jsem viděl inzerát v jednom časáku(Extáze) a tam to nabízeli za 500.Mně se to teda moc líbilo i když jsem to kupoval jen kvůli sexu,nějaký čištění krve by mě teda nenapadlo(btw na čištění krve je nejlepší ji odevzdat transfůzní stanici-taky se prej proto ženy dožívají vyššího věku jak mají tu krev každej měsíc vyčištěnou).

Old Post 31-05-2002 v 15:54 PM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stalker42
Nový Člen

Karma uživatele Stalker42 - 0% Pěstitelská

Pohodička He,he Příspěvek č. 23

Jak ctu tenhle thread, tak ste tady pekna banda hypochondru. Pokud chci nejaky pozitky, musim zase obetovat neco ze svyho zdravi, jinak to nejde. Telo ma jit do hrobu zhuntovany ...

Old Post 03-06-2002 v 15:21 PM
Stalker42 je offline   Profil uživatele Stalker42   Find more posts by Stalker42   Foto galerie člena Stalker42   Click here to Send Stalker42 a Private Message   Add Stalker42 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TECHMAN
Nový Člen

Karma uživatele TECHMAN - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 24

Mas pravdu, ale aspon ja by som chcel vydrzat na tomto svete najdlhsie ako to ide, a ked uz mam svoje telo dost zhuntovane (take som ho skoro dostal) tak sa aspon snazim neshuntovat ho skôr ako je to potrebné?!

HLAVNE SA NEBOJME EXPERIMENTOVAT!!!

BE FREE!

Old Post 03-06-2002 v 15:54 PM
TECHMAN je offline   Profil uživatele TECHMAN   Find more posts by TECHMAN   Foto galerie člena TECHMAN   Click here to Send TECHMAN a Private Message   Add TECHMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

...ja když se necítím dobře nebo jsem unavenej tak si dělám takovej čájík...dáván tam lapacho(antibakteriální,proti rakovinné), guaranu(povzbuzení,chrání játra aj.) a maté(povzbuzení aj)
...připravuju ho tak:hrst lapacha vařím 10min.,mezi tím smíchám lžičku guarany s půl hrstí maté a zaleju horkou vodou...po 10ti min. lapacho odstavím a naleju do něj guaranu s maté...tak to nechám 10min. stát a pak to sleju a piju...lepší je to s medem
...docela to nakopne...a rok jsem nemusel k doktorovi

Old Post 05-06-2002 v 10:46 AM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jsix
Nový Člen

Karma uživatele jsix - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Namiesto tlačenia rôznych "vecí" do seba, prejdi sa lesom, usmej sa na slnko, pokochaj sa krásnymi kvetmi, či už zhúlený alebo čistý, a keď do teba niekdo pičuje, usmej sa na neho a nechaj to tak, veď je sám svojim vezňom, ty si predsa pochopil, kráčaj svojou cestou a chorobu tvoje telo ďalej nepozná...

http://www.irontown.host.sk

Old Post 05-06-2002 v 10:59 AM
jsix je offline   Profil uživatele jsix   Find more posts by jsix   Foto galerie člena jsix   Click here to Send jsix a Private Message   Add jsix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jsix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

je to tak , nebylo mi dobre a pricital jsem to teplote a chripce a prestal... dost jsem omezil koureni cigaret a praktickz tyden jsem nekouril (ufff),pak teplota opadla a zustala bolest v krku a zacal jsem opet kourit .dneska jsem se dozvedel ,ze mam v krku nakou bakterii a musim zacit brat antibiotika a nevim jestli jde bakterie spolu ruku v ruce s kourenim spequ ,dilema - doktora se mi ptat nechce (snad chapete proc),zda se ze muj imunitni system ganja proste dostava. a nevim jestli to jOOga spravi , tak se hlavne opatrujte a jezte vitaminy a sportujte a delejte dobry skutky at pak mate narok prijmout zase na oplatku nejaky pro sebe .

Old Post 21-06-2002 v 22:11 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kylik
Stálý Člen

Karma uživatele Kylik - 0% Pěstitelská

Chemie pilule, pilulky Příspěvek č. 28

Nejsem zrovna z nejpovolanejsich, pac 'trochu vic' hulim teprv kratce (pul roku a zhulim se tak 1x za 14dnu), ale nemocnej sem nebyval a diky bohu (nebo necemu JINYMU ) ani ted nijak zvlast nejsem. Vycet toho, co beru: Silny multivitamin s echinaceou (ta je hodne dobra na imunitu)+C+Bkomplex, lecitin (hlavne kvuli mejm debilnim kolenum ale i na pamet) gauranu (dyz se ucim a dyz chci makat a vydrzet) Jo a cet sem ten thread o nootropikach a pokud chcete mit hlavu jasnou (a ne prazdnou ) tak je tu nakej extrakt z gingo-biloby (myslim, ze to produkuje ProFitness) a to by melo byt uplne prirodni. No a jinak se snazim makat co to da. Jezdim na kole, makam doma i v posilce, 4x tejdne trenaly (tenhle pristup me snad zachrani).

Huleni, connecting people
~(-_-)%~

Old Post 16-07-2002 v 09:57 AM
Kylik je offline   Profil uživatele Kylik   Find more posts by Kylik   Foto galerie člena Kylik   Click here to Send Kylik a Private Message   Add Kylik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás