Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1st OUTdoor '06 :: pokus/omyl :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Palec dolů outdoor warfields vol.1 Příspěvek č. 33

co naplat že bylo tak hezké počasí když mi kytky na balkoně skoro šežraly třásněnky a některé i svilušky... takže teď stříkám omite a olejovou emulzí (olej + trochu lihu a pár kapek mýdla) a zachraňuju co se dá

1 :: kotvičník měl nejvíc sviluší ale i řes to je snášel dobře a furt rostl... dvakrát postřik omite a je po nich (aspoň doufám)
2 :: chudáci lourajdři a malý kotvičník
3 :: další chudina, šalvěj a řízek AKčka na který se envím jak dostaly do skříně svilušky
4 :: nahoře zlev Crazydaze a Silver haze, vpředu Passion
5 :: detail SH.... co tohle způsobuje?
6 :: detail lowryderu požraného od třásněnek...

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Naposledy upravil FlickerBird 04-08-2006 v 06:32 AM

Old Post 04-08-2006 v 06:24 AM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

ono ani to hnusné počasí není od věci, kytky se krásně rozkvetly zatím kvetou jenom z rybí moučky, brzo doplním guanem+králíkem a vermesfluidem

na fotkách:
1] AKčko
2] nakvétající žralok 1
3] GWS 2 se krásně rozjíždí
4] spodnější větev žraločqa 2
5] horní větvička AKčka
6] větev GWS 1

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 15-08-2006 v 22:27 PM

Old Post 15-08-2006 v 22:18 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

outdoor warfields vol.2 Příspěvek č. 35

svilušky? třásněnky? plíseň? vybírejte, vše je na skladě

1// rozmajzlej lowryder, taky si zažil dost, ale na lepivosti a voňavosti mu to neubralo... za týden pujde pod nůž
2// umírající salvia zkusil jsem už všechno možné a furt se jenom zhoršuje (i když furt vypadá nejlíp oproti ostatním)... možná nějaká virová choroba jako bonus od třásněnek, každopádně pochybuju že ji zachráním
3// passion mi přes týden bez dozoru nakvetl
4// silver haze dostává na prdel od plísně
5// crazy daze se ukázala jako celkem odolná potvůrka, i když je nemocná tak (relativně) hezky roste
6// řízek z AKčka po přesazení

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 16-08-2006 v 11:15 AM

Old Post 16-08-2006 v 11:08 AM
Protest
Stálý Člen

Karma uživatele Protest - 83% PěstitelskáKarma uživatele Protest - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

k té šalvěji. já bych řekl, že ta šalvěj má malou vlhkost, myslím, že je to málo zalitý.... nebo to tak aspoň vypadá... A ještě dál....
šalvěj jsem taky pěstil ale pouze indoor, outdoor pěstování se v ČR není jednoduchý, musíš najít pro ni příznivé klimatické podmínky jako je v její přirozené lokalitě... šalvěj by měla mít květináč o průměru nejméně 25 cm...., aby dokázala to, co v přirozené lokalitě. ale zase na druhou stranu jsem viděl šalvěj, ta měla něco kolem 50 cm a květník by možná tak 10cm .. takže nevím no... pokud najdu ještě foto, tak ho sem odhodím!

EDIT: tak jsem ji našel...

Grow Up: | 1.st OUT 2006 - Odcizeno | 20W BOX - sklizeno 2g | 3rd indoor System - In Design | Letošní OUTDOOR 2013 - IN PROGRESS |

Other: | Jak bezpečně poslat semínka poštou - návod| Choroby, škůdci a problémy s pH - užitečné rady a informace - !!ČTĚTE!!|

Naposledy upravil Protest 17-08-2006 v 05:12 AM

Old Post 17-08-2006 v 04:57 AM
Protest je offline   Profil uživatele Protest   Find more posts by Protest   Foto galerie člena Protest   Click here to Send Protest a Private Message   Add Protest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Obecné venku nadivoko Příspěvek č. 37

1// pozdní výsev, už jenom 10 rostlin, jedna se už takhle velká pořádně pochlapila ... pujdou do truhlíku a třeba z nich na pár brček bude
2// došalvějováno to něco co kdysi ulomilo větvičku se vrátilo a dokonalo dílo zkázy "samořízek" se mi naštěstí podařilo zachránit a pomalu obráží, pokud mi tenhle chcípne, nemám už nic
3// už se paličatí
4// z původních pěti kytek na tomhle placu zůstaly dvě (prostřední z těhhle a na fotce #3)... jeden samec a dva hermáči, pujdou do másla
5// děvčata první kytku nejspíš položily deště
6// detail šištiček

7,8// ...

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 20-08-2006 v 21:48 PM

Old Post 17-08-2006 v 12:57 PM
FlickerBird
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

sazeničky už jsou v truhlíku a zabydlují se... dovolím si ještě prezentovat kámošův "vánoční stromek", nejdřív to byl samec, po orvání preflowers mu začaly růst samičí a už u toho zůstal

# SpudGuns # OUT07?? #

Old Post 21-08-2006 v 13:48 PM
FlickerBird
Stálý Člen

Obecné kýblofky Příspěvek č. 39

jasní vítězové letošního klání momentálně každý druhý den vydatný postřik vermesfluidem

šištičky krásně kynou zvlášť na malém žralokovi ze kterého zachraňuju řízek.. i když paličky ještě nevoní jako na prvním který má k dobru 14 dní květu, jsou stejně velké

"AKčko" které nejspíš není AKčko vesele kvete, a první žralok se nějak zasekl a nechce bobtnat, ale o to víc voní a lepí

1// žraločina v rákosu
2// detail šištičky
3// ... k porovnání velikosti
4// žraloq #1..
5// ... v detailu
6// "AKčko" detail...
7// .. a celý buš

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 03-09-2006 v 00:12 AM

Old Post 02-09-2006 v 23:58 PM
FlickerBird
Stálý Člen

Organika lepší než drátem do oka... Příspěvek č. 40

po delší době přihazuju pár fotek z konopného harému
guerilla grow ("Land's pussy") vychází nad očekávání... i přes chabou péči a ještě chabější oslunění kytky nahazují paličky až se divím... všechny mají okolo metru a nečekám od nich víc než obyčejnou venkovku ale i tak, jsou moje a pro radost
pozn.: fotky jsou něco přes týden staré, jsem líná potvora

bohužel můj optimismus že mi sklizeň vydrží aspoň do jara ještě víc pokazil kámoš který si chtěl zahrát na zahradníka a z kýblovek ojebal většinu listí, nejvíc to schytalo AKčko ze kterého je skoro holý košťál... dostal zjeba, ale listy a vermesfluid v nich už jim nevrátím, budu muset bojovat jinak
každopádně žralokům to až zas tak nezaťalo, do sklizně nemají daleko a taky podle toho vypadají a voní

z původního truhlíku zůstaly už jenom tři, zbytek byli samci nebo hermáči, a kvuli nějaké kurvě nenechavé jsem je přestěhoval na rumiště (mimochodem geniální místo, oplocený soukromý pozemek na který nikdo nechodí, 3 metry stavebního bordelu porostlého neuvěřitelnou džunglí )

1 + 2 :: nějaký ovocný noname, krásně voňavý
3 :: další noname bylina
4 :: údajně eFjednička ze švycarškých kytek, celkem pozdě vykvetly a je viděl že by potřebovaly lepší podmínky
5 :: něco nevím co... tahle odrůda mě mile překvapila vzheldem i schopnostma, doufám že překvapí i výkonem
6 :: detail vršku
7 :: byliny na rumišti, for fun, nenechám si je sebrat
8 :: a nakonec plasmatické makro žraloka

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 13-09-2006 v 15:25 PM

Old Post 13-09-2006 v 15:14 PM
FlickerBird
Stálý Člen

už je to tady :) Příspěvek č. 41

dnešek je za dlouhou dobu den plný optimismu a radosti... po příchodu na políčko jsem zjistil že některé slečny jsou tak akorát zralé
a konečně jsem se dočkal toho, na co jsem se těšil celý rok:
už nekoupím ani gram!
kytky odvedly skvělou práci a podle toho s něma nakládám, za chvilku je pujdu pověsit a pár paliček dám na stínítko výbojky ať se může večer koštovat

1// ještě nezralá kyti které sjem ostřihal listy a setnu ji tak za týden
2// uplně obyč noname, sklizena
3// cukrátka taky sklizena... do téhle kytky se pustily svilušky ale nijak moc, možná proto dozrála dřív než jsem čekal
4// další palička
5// miluju podzim
6// zbylé brambory od včerejšího střílení, uvidím na jaro co z nich bude

kýblovky::
7// AK
8// jedna z vrchních paliček žraloka... vrchní půlku kyťule jsem ostříhal, dal do sklenice s vodou a dva dny nechám ve tmě
9// druhý žralok
10// detail vršku po zálivce s trochou Final solution začaly růst další blizny, daleko masitější než normální

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 23-09-2006 v 14:51 PM

Old Post 23-09-2006 v 14:40 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás