Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jeck Herer inf3cti: tak se vyfoť s nahym ptákem ty když tady hlásíš...
edit: Janís sem moc mladej na chlupatý kozy
nj, tak svaly a ptaky chybi tomu atmosfera!
aby sis nemyslel, Jecku, to neni osobni utok na tve fotky nebo tvou osobu, spis konstatovani male napaditosti panskych aktu. podivej se na akty growerek!
k mym aktum: mam duvod obavat se identifikace (zakryti oci nestaci), jinak se za sve telo nijak nestydim. ani za intimni oblasti to neznamena ze delam striptyz na pozadani
inf: jo v poho.. já sem to taky myslel pozitivně
nechtělo se mi sem dávat fotku ptáka tak sem sem hodil takovej normální akt jako spousta growerů... jedinej kdo sem hodil fakt brutální akt byl Nosferatus a nijak mi to nevadí,je odvážnej že si ani nezakryje obličej...
Vim že to neni zrovna nápaditý se takhle vyfotit,ale zas tak nápaditej jako Nosferatus nejsem Měj se!