Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Napálili jste někoho?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Sleepless
Stálý Člen

Karma uživatele Sleepless - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Inge: Jo presne tak sem to myslel i ja. Kazdej musi casem tak nejak dospet a udelat si vlastni nazor na zivot vubec. Ale jak rikam, debata na tohle tema by byla urcite hodne obsahla a asi sem do groweru stejne vubec nepatri ...

Old Post 10-08-2001 v 09:46 AM
Sleepless je offline   Profil uživatele Sleepless   Find more posts by Sleepless   Foto galerie člena Sleepless   Click here to Send Sleepless a Private Message   Add Sleepless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ingeborg
Stálý Člen

Karma uživatele Ingeborg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Já ani nevím jak se k tý přirozenosti dostat, ale myslím, že to právě přijde přirozeně samo (sama to nedokážu objektivně zhodnotit, já měla spoustu podstatných změn najednou). Záleží asi na jedinci jako individuu, jak se k té výzvě postaví, jestli ji vůbec vycítí. Ale jsou lidé, kteří toho ani nikdy dosáhnout nemohou, prostě "na to nemají" - nejsou schopni to rozpoznat. Prostě jim to ani jejich vlastní ne-přirozenost nedovolí. Je jim v tom falešném "já" prostě dobře. Ale přes tuto svou hloupost nepochopí, jak skvostný a svým způsobem bezproblémový je život s vlastní přirozeností. Jsem toho mého objevu prostě pořád plna a proto jsem vám to musela napsat, protože určitě velkou souvislost právě s cannabis to v mém případě prostě má Ale určitě to nemá souvislost s tématem v záhlaví, takže k tématu přirozenost se již zde vracet nebudu.

Inge

Old Post 10-08-2001 v 10:10 AM
Ingeborg je offline   Profil uživatele Ingeborg   Find more posts by Ingeborg   Foto galerie člena Ingeborg   Click here to Send Ingeborg a Private Message   Add Ingeborg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

tady nekdo rozbil diskuzi, zrovnajsem chtěl taky neco napsat,...

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 08-07-2006 v 16:51 PM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

když jsem ještě bydlel na koleji, tak spolubydla sehnal nějaký semínka (noname), jakože zasadí...tak nechal naklíčít..asi 8 se jich chytlo, přesadil to do kelímků od jogurtů a čekal...jednou když nebyl na pokoji, tak jsem se domluvil s klukama z vedlejšíh pokoje, jestli jim to tam můžu na pár dní hodit, že to je Petrový a uděláme si z něj trochu prdel...
tak jsem vzal stejný kelímky a hodil do nich semínka rajčat...když trochu vyrazily, tak jsme to prohodili a Petřík každej den zpíval rajčátkům a pořád lítal kolem toho, že to bude nějakej strašně vostrej model, protože vypadá fakt luxusně... .-) No nakonec mu to někdo prozradil, tak jsem musel s pravdou ven....z vedlejšího pokoje donesl už celkem slušný kytky...a když jsme po prázdninách sklízeli, tak to stálo za to...

Old Post 08-07-2006 v 18:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

ja som este nikoho nenapalil, sam dobre viem aky je to pocit,ked ma niekto oklame. Skuste sa vcitit do cloveka,ktoreho ste napalili. Niektori sa na tom smejete,karma zariadi,ze sa raz ocitnete na ich mieste a vtedy si uvedomite,co ste vlastne urobili.

Old Post 08-07-2006 v 19:50 PM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

ja rikam treba i napalit, ale nesmerovat to napaleni na to, v cem je ten clovek trochu pozadu... takze jednodussiho cloveka nebudu "napalovat" na matematicky a jiny figle, nehulice na huleni...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 05-08-2006 v 03:26 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

mugli: to udelal zase kamos mne, akorat s redkvickama a ja ze sebe 2 tydny delal debila-"ne to sou delozni listky, ty pily vyrazej az pozdejc" ale je fakt ze to jsme byli jeste deti

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 05-08-2006 v 09:44 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

jo napalila sem kdysi na aprila kamose ze sem s nim tehotna - ten se malem posral!

Old Post 05-08-2006 v 11:36 AM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

to sme taky rekli kamosovi ze jeho byvala je tehotna a ze je to uz neaka doba tudis to nejde vzit... byl z toho pekne vedle a my sme do nej porad rypali ze jako jeho tatka je vlastne uz deda at mu to de rict ze bude mit vnoucata...no byl z toho uplne vedle pul hodiny nic nerikal a my sme se jen smali.pak rekl :musim si zakurit potom asi dalsi pulhodinu kuril a pak sme mu to radsi rekli

Old Post 05-08-2006 v 11:56 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sika1
Stálý Člen

Karma uživatele sika1 - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Čas od času, a když je příležitost, si legraci tak nějak dělám. Problém je, že mi moji blízcí pak moc nevěří a za vším hledají "něco".
Musím zdůraznit, že nelžu a lež nesnáším. Když už, dělám to z recese a svý podlosti se snažím obětem sdělovat včas, než by došlo k jakémukoliv vážnějšímu incidentu:-).
Nejlepší srandy bývaly ještě na škole - malá ukázka - např. mně a mojí nej. kámošku zničeho nic přehodili po 2-letým studiu z jedný třídy do jiný, stejný ročník. Nechápu, zřejmě chtěli, abysme tam pozvedly morálku, či co, měly jsme totiž celkem pěkný hodnocení, což se nedalo říct o oné třídě.
Když jsme měly asi druhou hodinu tělocviku, našly jsme tam my dvě asi 30 vytisklejch pozvánek na nějakou valnou hromadu, která se týká sportu. Bylo to asi něco pro nějaký fotbalisty, co tam chodili trénovat. Celá pozvánka zněla tak nějak široce neutrálně, že se to dalo použít jako dobrej fór. Když celá třída nastoupila do tělocvičny, poprosila jsem o klid a přečetla jim, že se maji následující sobotu dostavit neprodleně na toto místo, kde se budou projednávat nějaký tělovýchovný kraviny. Sankce za nedostavení nechci snad ani zmiňovat...S tím jim kámoška rozdala s vážným výrazem ty pozvánky. Dál jsem říkala, že mě taky štve, že musím v sobotu ject 20 kiláků opět do školy kvůli nějaký hromadě, ale co se dá dělat... Poprask v řadách spolužaček byl nevídaný a ani jsem se málem nedostala ke slovu, chtěly si jít stěžovat rovnou k řediteli...Nechápaly pak a prý už nám nikdy nic neuvěří - haha.
Stávalo se toho mnohem víc, ale jsem znavena, jdu si něco smotnout...
A BYLO, JE a BUDE to z mý strany pokračovat...

Old Post 05-08-2006 v 20:12 PM
sika1 je offline   Profil uživatele sika1   Find more posts by sika1   Foto galerie člena sika1   Click here to Send sika1 a Private Message   Add sika1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jurasek
Stálý Člen

Karma uživatele Jurasek - 60% Pěstitelská

yo.. Příspěvek č. 43

keby som ja tak mohol napalit kamosov urcite by to zobrali s humorom, ale bohuzel kazdi z nich ma snad na vsetko alergiu ( pel, zihlava..atd..je toho fakt vela ) takze nemozem to risknut a daco ususit..
ale s tymi semiackami ( vlastne redkvickami ) je to dobry naaapad...

Old Post 05-08-2006 v 21:10 PM
Jurasek je offline   Profil uživatele Jurasek   Find more posts by Jurasek   Foto galerie člena Jurasek   Click here to Send Jurasek a Private Message   Add Jurasek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Já sem měl volaní zdarma a tak sem si udělal z několika lidi prdel.
Jednomu sem zavolal (bratrankuv kamoš) že mě vošukal dceru a že ho sejmu bo je těhotna, jenomže sem se nazačátku spletl špatně sem ho oslovil a on mě nějak nevěřil

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 06-08-2006 v 15:10 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omniaaliterest
Stálý Člen

Karma uživatele omniaaliterest - 17% PěstitelskáKarma uživatele omniaaliterest - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

nekdy jsem nekoho urcite napalil...ale ne stylem...za karotku litranek............to bych se stydel sam za sebe.................jinak,napalit nehulice tim,ze ho total zhulim je svinstvo,ktery me napadalo tak v 15ti.....jinak s takovyma vecma opatrne.....jak psal DUDE,kord u silnejsich psychedelik to plati stonasob........znam po Plzni par blbecku,ktery se bavili tim,ze sem tam nekomu hodili do pivka v hospode ctverec...................obcas jsou mezi mejma ZNAMYMA lidi,kteri to delaj mezi sebou...necekane a tak......avsak vsichni vi..ze pokud se o neco takovyho pokusi u mne..tak pokud se z vyletu vratim se zdravym rozumem,vytahnu jim pater z drzky.....tim chci rict,ze kamos nekamos...za tohle bych ho zbil at bych ho znal den bo dvacet let.......

...6 kyticek za oknem... ...flashback... ...kreslite si ?...

Old Post 06-08-2006 v 16:50 PM
omniaaliterest je offline   Profil uživatele omniaaliterest   Find more posts by omniaaliterest   Foto galerie člena omniaaliterest   Click here to Send omniaaliterest a Private Message   Add omniaaliterest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

No vzpomínám si jak kurevsky odhulenej trhám moruše a stojím na prolízce a kámoš mi svítí mým mobilem, protože má svetlo-K700i. Pak, když už jsme bylí všichni modří od hlavy až k patě, tlamy vyhulený, šli jsme na houpačky na špilasu. Protože ty houpačky dělaly nepředstavitelnej hluk, museli jsme jako utíkat protože jsme se báli průseru kvůli tomu hluku. Doběhnem na druhou stranu Špilberku, vykapeme vizinkama oči a čumíme na krásne nasvetlenej petrov, hledám mobil, že to vyfotím a von nikde, křičím na ty dva zmrdy co tam se mnou byli jestli ho nemaj, pak dojdu za tím kterej ho jako mel mít, a von že ho nemá... Tak jsem se sebral a utíkal jako největší zmrd zase zpátky nehledě napravo ni na levo. Dobehl jsem k houpačkám, hledám a samozřejme 10 metrů ode mne partička skinu a já hledám cosi po zemi, kamoši v prdeli, zřejmě šli vycházkovým krokem, tak že půjdu hledat mezi ty holý hlavy... Trochu schíza nakonec jsem se nato vysral šel jsem zpátky tem dvoum naproti, že to budem hledat společně, a tak jsme hledali, pak jsme sli na to misto kde byli skini, chvilku tam lovím a pak najednou to lezi uprostřed cesty. Čumím na to jako puk, a pak hned obviním toho zmrda, že to tam položil. Vynadal jsem mu do kurev a hajzlů ,že tohle teda byl pekne pojebanej dojezd kalby, ze nato dlouho nezapomenu a tak... Borcovi to samozřejme bylo líto, me nakonec taky protože se to vsechno pekne tim posralo... Ale člověka to celkem naspeedovalo. Pravda, byl jsem tak zhulenej, že jsem si to všechno ani moc neuvedomoval...

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 10-08-2006 v 18:07 PM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

omniaaliterest: no to mas recht ja mit v sobe psychedelika a nevedet o tom tak si myslim ze sem se zblaznil...to mi rikal kamos ze neaky jeho znamy si s bandickou delali pizu s houbama a uz ji nemohli dojist jak ucinkovala tak sli nekam ven.prisel domu fotr a pizu dojedl...no myslel si ze se zblaznil a volali sanitku...

Old Post 10-08-2006 v 18:23 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Asi kazdy ma ve svem okoli nejakeho takoveho "bavice". My tu mame jednoho typana ... je to celkem korba a bouchac a nehuli ... jednou jsme tak s kamosema hulili a on dosel za nama a tak jsme mu nabidli at si s nama zahuli hasek .... kamos mel uzdible z takoveho kvadru kousek tak 5x4x3mm a on (ta korba) takove ze "toto mi ma neco udelat jahahaha to jo...." a tak si to zahulil chvilu ze nic a nic a ze je to onicem tak jsme do nej zacali valti at si da jeste jednoho sluka z ganji a on ze teda jo tak jsme mu nacpali do sklenenky kousek hydra... no stahl to na prda a poradne si ho podrzel jako by hulil tri roky ... pak si sedl zapalil cigo a zacalo to ... :p)) Zacal vykladat sichty jakoze uz ma za sebou 7 seskoku z padaku a 3 katapultace ze stihacky ... ze jako decko ve 12ti rokach skocil z balkonu ze tretiho patra primo do obrovskeho keru ruzi a ze se mu nic nestalo jen mel trochu rozskrable litko... A pak zacalo to nejlepsi ... zaklad zdraveho stravovani aby mu rostli svaly .. :p) rikal neco takoveho : "No jak vstanu tak se hned musim najist dam si tri sacky ryze a jeden a pul kurete, kdyz to nestaci tak si dam jeste treba tri velke klobasky a jdu an cigo" po moji otazce co teda sni na obed rekl " Pet sacku ryze a dve kurata hlavne to zapit aspon dvoma litrama mineralky aby to spravne fungovalo " to uz jsem byl totalne v zachvatu smichu a tak jsem se ho zeptal jestli ji porad jen ryzu a kurata a na to zavalil " no my jime hlavne kurata... tata kupuje tydne 40 kurat, vzdycky kdyz matka dela obed tak dela aj 6 kurat ... ja dve, tata 3 a bratr s matkou se podeli o jedno" no proste jsem se ten den nehorazne rezal ... Pak sel do jedne herny, sedl si ke stolu a cetl si casopisy po asi dvou hodinach kdy uz precetl vsecky casopisy mu to uz asi prestavalo slapat a zacinala zravka ... no bylo to neco nehorazneho objednal si picu, mezitim sezrat 4 bramburky , pak si dal tu picu , vypil tak litr kofoly a rekl jdu dom na veceru dam si kure ..... :p))

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 12-08-2006 v 15:01 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás