Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 54 55 56 57 58 »
Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 881

Sexuální praktiky pozemšťanů.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 07-07-2006 v 21:15 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thalos
Stálý Člen

Karma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 882

westerny jsem považoval za filmy pro malé děti (když mi bylo osm tak byli moje nejoblíbenější)
Ale nedávnno jsem viděl Tenkrát na západě a taky Hodný, zlý a ošklivý a musím přiznat, že je to žůžo bomba & můžu jedině doporučit.

Old Post 08-07-2006 v 12:12 PM
thalos je offline   Profil uživatele thalos   Find more posts by thalos   Foto galerie člena thalos   Click here to Send thalos a Private Message   Add thalos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maxwelt
Nový Člen

Karma uživatele maxwelt - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 883

Tak u mě vždycky zabere RED DWARF cokoliv od MONTYPYTHONů/ale nej.je SMYSL Života/..Kdo hulí, ten umí je taky COOOL.A samozřejmě MASKA,Cable Guy apod.

Old Post 09-07-2006 v 21:06 PM
maxwelt je offline   Profil uživatele maxwelt   Find more posts by maxwelt   Foto galerie člena maxwelt   Click here to Send maxwelt a Private Message   Add maxwelt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 884

Futurama jinak sem ted dokoukal pet seriii a poterbuju dalsi mam abstak... v davech slysim hlasy postav hlavne Farnswortha a Brannigana ve snech me chce operovat Zoidberg a nejcasteji si pripadam jako Fry kterymu nic nevychazi

Old Post 10-07-2006 v 08:18 AM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elektromanik
Nový Člen

Karma uživatele elektromanik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 885

prave jsem videl Fast and the Furious: Tokyo Drift, a pecka!

Old Post 10-07-2006 v 16:55 PM
elektromanik je offline   Profil uživatele elektromanik   Find more posts by elektromanik   Foto galerie člena elektromanik   Click here to Send elektromanik a Private Message   Add elektromanik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mičurin 666
Stálý Člen

Karma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 886

Futurama rozhodně patří mezi ty nejlepší! Kecy Bendra a Zoidberga vždycky dokážou pobavit. Jinak jak už tu mnozí zmínili, tak Fear and Loathing je best, to když sem viděl, tak sem si řikal, že se mi to jen zdá a nemůže to snad bejt ani pravda. Red Dwarf, Monty Pythoni atd... Jinak mam rád i horory nebo scifi filmy, ale nejlepší je, když je vidim poprvé zkouřenej, bo pak porovnávam ty rozdíly.

From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta

Mičurinský 2nd indoor

Old Post 10-07-2006 v 17:22 PM
Mičurin 666 je offline   Profil uživatele Mičurin 666   Find more posts by Mičurin 666   Foto galerie člena Mičurin 666   Click here to Send Mičurin 666 a Private Message   Add Mičurin 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 887

Já zhulenej viděl dost filmů,a dobrý byly:Kdo hulí ten umí,Zahulíme uvidíme,Bílá vdova,Nekecej a pádluj,Samotáři,Knoflíkáři,Já a mé druhé já Irena,Pupendo,Jedna ruka netleská,Anděl páně,Mlčení šunek,všechny Scary Movie,všechny díly parodie na Pána prstenů-Pár pařmenů,Příběhy obyčejného šílenstvi,Perníková věž,Pelíšky,Slunce seno jahody,Slunce seno a pár facek,Slunce seno erotika,Blbý a blbější,všechny dily Četníků,prostě samý dobrý komedie,ale dobrý sou i horory a sci-fi,a hodně dobrej je Limonádový Joe,tydle filmy je dobrý vidět zhulenej i nezhulenej

Old Post 10-07-2006 v 19:17 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

film Příspěvek č. 888

.... stale Pulp Fiction... a neviem preco ma to stale bavi...

Old Post 09-08-2006 v 18:07 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 889

Konečně jsem sehnal Tetsuo (jedničku i dvojku) a německý epizody Monty Pythonů

Milujte se a množte se!

Old Post 10-08-2006 v 14:27 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 890

Tetsuo 1 je neuveritelnej mazec mushimushi
dvojka uz je takova nejaka nijaka
vcera sme si davali Pribehy obycejnyho silenstvi a imho fajn filmek ceskej

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-08-2006 v 15:05 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 891

Zítra vstanu a opařím se čajem - DVD od CS filmu doporučuju
(v naší hospodě už kultovní soundtrack)

Tajemný hrad v Karpatech

Pribehy obycejnyho silenstvi - jsem viděl teď nedávno poprví a Trojan opět nezklamal(obživla mi deka ...hihi)

Z poslední doby se mi líbila Adaptace,Requiem za sen,ale i pro mě neznámá div. hra s Rösnerem v hl. roly - většinou čt2

jinak televizi moc nedávám

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 10-08-2006 v 15:31 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viva
Stálý Člen

Karma uživatele Viva - 0% PěstitelskáKarma uživatele Viva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 892

moje oblíbený filmy :4 pokoje,jackie brown,amélie,červený trpaslík,big lebowski,smrt panen,futurama,ČERNÁ KOČKA BÍLÝ KOCOUR(nejvíc nejlepší),,arizona dream,filmy od Woodyho Allana,a další žejo...
na zhulenost je nejlepší film:Hodiny nebo Mazací hlava ..od Lynche,,což je moc mazec,raději sem to ani nedokoukala a Jak přicházejí sny
A jak už sem někde psala,,,zrovna to dávaly Jay & mlčenlivý Bob vrací úder...na čt2 v pondělí půl 10 hrajou dobře

RASTA

Naposledy upravil Viva 11-08-2006 v 13:08 PM

Old Post 10-08-2006 v 16:36 PM
Viva je offline   Profil uživatele Viva   Find more posts by Viva   Foto galerie člena Viva   Click here to Send Viva a Private Message   Add Viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 893

Příběhy... jsem ještě neviděl, máme teď doma mrně, tak to do kina moc nejde . Ale Tetsuo je rachot. Doslova.
Btw - a co Brak? Posledně jsem se u něj vysypal z křesla na zem

Milujte se a množte se!

Old Post 10-08-2006 v 18:09 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 894

brak jooo ten je mooc hustej Pane, pane, proc ste zastrelil meho kone?

Old Post 10-08-2006 v 19:14 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 895

thalos: videl si western od mela brookse zhava sedla? total parodie

Old Post 11-08-2006 v 11:47 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotlis
Stálý Člen

Karma uživatele kotlis - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 896

tak 8 mile,to sde mi hodne líbilo,pak sem se zasek na pleasantville s tobym maguierem a s reese witherspoon,jinak všecky ty nezávislé americké léta a takle...ale ten pleasantville doporučuju.....je to fakt na palici.jo a titanic.

ŽERU TO LÉÉÉÉÉTÓÓÓ

Old Post 12-08-2006 v 08:46 AM
kotlis je offline   Profil uživatele kotlis   Find more posts by kotlis   Foto galerie člena kotlis   Click here to Send kotlis a Private Message   Add kotlis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 54 55 56 57 58 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás