Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukejte na něj na prevíta!!!!!!!!!! Chtěl jsem ho tam pověsit za ty jeho koule, ale nechtěl držet, tak aspoň takhle Jinak je to Papaya, takže už vlastnim jenom dvě. Jako shrnutí bych uved, že je to letos muj druhej samec, první byl Power Plant.
Zdar!
mopslik: No to jsem rád, že když máš neštěstí ty, tak ho přeješ i ostatnim No doufam, že se jejich počet nebude moc zvyšovat. Ještě u 4 kytek nejsem schopnej určit o co pude, jinak jsou to všechno samíce Jinak dík za pochvalu, se tady skoro červenam
mopslik: Ne, to znamená, že ostatní jsou z řízků Jinak zatim ještě rostou. S hnojenim na květ začnu až to začne na květ vypadat. Taky musim objednat ten plagron aby bylo čim hnojit V batohu mam zase po dlouhý době pořádnej foťák, tak udělam nějaký to makro a různý jiný zajímavý detaily aby bylo trochu vidět, jak si holky vedou.
Zdárek
Zdar všeci!
Tak fotky bohužel nebudou, protože u foťáku se nějak záhadně vydebilněla karta a vůbec nevunguje, tak doufam, že se to aspoň nějak spraví, bo byl půjčenej Dneska jsem naposled v roboťě a čeká mě 14 dní dovolené (rybaření, cestování po czechrepu). Pro vás, náruživé čtenáře mýho threadu to znamená, že si můžete dát po 5-ti měsících volno a užít si trochu toho pobavení, než vás zase začnu zásobovat novými aktualizacemi Jedna pozitivní zpráva je to, že už chybí určit pohlaví jenom u dvou kytek, tak doufam, že až se sem vrátim, tak budu moct konstatovat, že to dobře dopadlo a i tyhle dvě jsou ženy!!!
Jinak vám všem co mi dáváte podporu v podobě rad a i K+, moc děkuju a doufam, že vaší důvěru ve mně vloženou nezklamu
Tak se zatim mějte jak chcete a kdybyste něco potřebovali, tak si to kupte
Olevoár za 14 dní
Tak jsem si trochu pořešil přístup na net u kámoše a můžu sem zas po nějaký tý době hodit nějaký ty fotaz. Nic moc se nezměnilo, snad jenom to že se tak trochu splnilo moje přání a to, že už nebudu mít žádnýho samce Plagron už je doma a děck adostali prfní dáfku, tak teď už jenom sledovat, jak ty šíšule porostou:-) Mějte se a neupečte se
Reggaemanista :
Dík za K. Tak třeba taď na ně nesvítí slun vůbec, bo je zataženo jak hovado, ale jinak ho maj dost. Ze začátku to bylo s menšíma pauzama od sedmi do devíti. Teď už se to zkrátilo, ale nedá se to změřit, bo to prostě nesvítí
Jay-jay:
Dík za K Ta DM ještě nekwete a vůbec jsem celkově zvědav jak dokwete, jestli vůbec dokwete.
tak změna,mi ta malá durga kvést začla,bratránkovi taky,ale ta velká mě nasrala...vypadá to na samce ale nemusíš se asi s dokvétáním bát,páč to asi brzo přijde
No já byl teď tři dny pryč a včera se vrátil až za tmy, tak nebyly zrovna vhodný podmínky na prohlížení, tak uvidim, třeba už tam dneska za světla najdu nějaký překvapení Ještě že je to řizek a nemusim se bát samce!!!
Tak protože změna je život, tak musim poopravit svoje tvrzení, že už mam se samcema vystaráno, protože včera jsem vytrh jednoho muže a bohužel to vypadá, že dneska, nebo zítra vytrhnu druhýho Bohužel jsou to oboje papayi a když vezmu, že jsem měl tři, dvě už vytrh a jedna mi ještě zbývá, tak docházim k tvrdý realitě a to, že letos nesklidim ani jednu papayu Jinak jsem ořezal některé spodní větvě u jamajek (tady musim narozdíl od papayi vyzdvihnout, že jamajky jsou ze třech semen 3 samice) protože k nim stejně nešlo pořádně světlo a byly to chudínky. U modelů z řízků to nemá cenu, protože co větev to perla Spíš budu muset zase trochu probrat swiss crypto, který má asi tak 3 000 000 výhonků, který jsou prakticky schovaný pod příkrovem listí. A když už jsem crypta tak si myslim, že to je nezničitelnej model, kterej potřebuije minimální péči. Včera jsem totiž zjistil, že má ulomenou jednu velkou větev, ale i když je ta větev uplně ulomená a zustala viset jenom na kousíčku, tak to prostě zaschlo a ta větěv si bere živiny tim kouskem, kterym je spojená s kmenem a vesel afrčí dál. Muselo se to stát už dýl (tak před týdnem) protože už je to uplně zahojený a na větvi neni znát, že by ztrádala. Určitě to vyfotim až budu mít foťák.
Zdarec
Lipi: S tou papayou me to mrzí, je to chutovečka...
BTW: to cos psal o cryptu, to se me stalo uz mnohokrat i na nounejmech proste to samo sroste a udela se tam kolinko... Konopi je genialni rostlina
Fantasie: Jenže ono se neudělalo kolínko. Ono to prostě visí tak jak se to utrhlo,ale v pohodě si žije. Chce to tu fotku pro vyjasnění nejasbností......