Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Největší množství...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Jaké největší množství jste u sebe měli?
1g - 10g
50g - 100g
100g - 500g
kilo a více
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Red dwarff
Nový Člen

Karma uživatele Red dwarff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

...jednou si tak slapu po matičce praze,v baglu ferovyho ctvrt kila,potreboval jsem projit takovym ''cigošskym ghettem'' takze sem mel celkem nahnano s tech cowboys,tak jsem premejslel jak nejbezpecnejc projit,dam si retko, a najednou 2 mestsky benga...tak jdu za nima,hraju divadilko a rikam jestli nevi kudy se dostat skrz to ghetto, jako ze me tam minule dali do drzky,corkli mi telefon a bla bla bla a ze se strasne boojim tam jit, no a voni ze mam jit s nima!!!rozumíš voni me tam provedli ty benga ja podekoval a upaloval na metro,fakt úlet....!!!

co tě nezabije, to tě posílí!!!

Old Post 06-03-2006 v 12:02 PM
Red dwarff je offline   Profil uživatele Red dwarff   Find more posts by Red dwarff   Foto galerie člena Red dwarff   Click here to Send Red dwarff a Private Message   Add Red dwarff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red dwarff
Nový Člen

Karma uživatele Red dwarff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jo klidne,dit je to jedno...peace please

co tě nezabije, to tě posílí!!!

Old Post 06-03-2006 v 12:35 PM
Red dwarff je offline   Profil uživatele Red dwarff   Find more posts by Red dwarff   Foto galerie člena Red dwarff   Click here to Send Red dwarff a Private Message   Add Red dwarff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SNDY
Stálý Člen

Karma uživatele SNDY - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

57kg??? to je trocha dost... ne??? si ani neviem predstavit...to v com si mal???

Old Post 06-03-2006 v 19:02 PM
SNDY je offline   Profil uživatele SNDY   Find more posts by SNDY   Foto galerie člena SNDY   Click here to Send SNDY a Private Message   Add SNDY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jednou sme meli takovou kytku, ze kdyz ji corkari obrali neunesli vic nez pul vetve a jeste z ni kus stratili a asi 50 metru za nimy byly stopy v podobe listu malych palic. druhej den uz byl sklenik zamcenej a dedek mel nachystanou vzduchovku. jo jinak haluz jednou mi borec ze skoly co nehuli rikal ze nasel pole o delce 300 metru ze mi to streli za 100000 no samo ze sem hho poslal do prdele (vysvetlil mu ocem je growing, huleni) pak slevil na 50 a ja si z neho delal srandu at mi sezene kombajn a kamion 8-))

Old Post 10-03-2006 v 20:16 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

To Stoned_r41d3r:

kamo, sorry, ale neřekl bych, že tahle anketa je nějak přehnaně předimenzovaná: 35% lidí není zanedbatelný počet...alespoň podle mě.
Mír s Tebou.

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 16-03-2006 v 07:20 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

to asi neni problem objevit pole techniky....vzdyt jsou registrovani pestitele, ne?

sem jednou v autobuse z prahy jel s manikem co jel z anglie nebo tam odněkud, co měl v baťohu šišku haše jak moje hlava....no o kousek mensi...rikal cca 10 uncí....

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 16-03-2006 v 09:05 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Review
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No já měl u sebe nejvíc asi tak 7g Ak-47,ale jako stálo to zato.Byly to opravdu pěkný paličky...

Old Post 04-08-2006 v 14:09 PM
Mr. Review je offline   Profil uživatele Mr. Review   Find more posts by Mr. Review   Foto galerie člena Mr. Review   Click here to Send Mr. Review a Private Message   Add Mr. Review to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zdravím Zlín, jednou jsem z tama vezl sklínku outu na kole dom (za 1000), jindy od kámoše krabici (za 500)...tak 50g to bylo určitě....
ad anketa: taky myslím, že je to poddimenzované...30g max??? podívej se kolik někteří sklízejí...max bych dal spíš 10 kg a to už nevěřím, že někdo přebije...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 04-08-2006 v 15:12 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

jednou jsem vezl přes město igelitku narvanou co to šlo jen tak pod pažou byla celá roztrhaná od stonků mohlo tam být něco kolem 3-4kg

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 06-08-2006 v 11:59 AM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Nejvíc jsem měl u sebe doma minulej rok 6,5Kg sušenýho outdooru,to byla kopa,dostal jsem to od kamaráda,kterej je tak vyhulenej,že když zasadil tak nepřemejšlel,co s tim udělá když to vyroste,a když to vyrostlo,tak nevěděl co s tim,tak mi to dal zadarmiko,takže bylo hulení na celou zimu a podzim,za tu kopu hulení mi nabízel známej 70 000Kč,ale já se na prodej vysral,kdo ví kdy zas uvidim takovej kopec,musel jsem si to pořádně užít,celej půlrok mi doma vonělo hulení,a vomělo všechno po hulení.Indoor model jsem u sebe měl nejvíc 34g.

Old Post 07-08-2006 v 14:03 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás