Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bobkův 1st indoorek, pěstujte se mnou:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdar pánové!Vofce má ohledně hnojek ve spoustě věcí pravdu,ale v jednom si neodpustím oponovat a to jest cena a výkon jak by někdo porovnal u mechaniky Proč kupovat drahý hnojiva,když ti velice dobře poslouží i všude u nás dostupné běžné značky?....tedy.... nenechám dopustit na Wuxal a OBM!Jo jsou to ve své podstatě sračky,žádné čisté bio,ale při solidním flushingu udělají své a to je podstatný!Tedy jinak je fakt,že dvě výše jmenovaný značky stojí cca 100KČ dohromady(malé základdní balení) a final solution třeba od AH 250KČ tudíž je to velice přijatelné za předpokladu ,že flush neojebeš.... když to opravdu chceš co se týče vůně a velikosti palic trošku zlepšit tak si k tomu pořídíš Green sensation a jsi úplně někde jinde!Vím,že to už je vyšší cenová hranice,ale pokud chceš nějaký kvalitní doplněk tak toto je jeden z nich,který mluví činy!Nepotřebuješ k tomu již žádné PK a pod....Viz cooltube?Ano můžeš ji i se stínidlem pořešit v GS třeba za 1,5K,ale také při trochu šikovnosti i za 300KČ....bla bla....ale i zde existuje další varianta což je doma vyrobený tunel z nařezaného skla což je fakt pakatel...viz pár příspěvků zde.Účinnost jistě není taková jako u tuby,ale furt lepší než,aby kytky měly třeba 32 stupňů...hele ber to jako můj náhled...

Partizánská výroba ice-o-latoru-icebagu za 85KČ!

Old Post 24-07-2006 v 23:47 PM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vofce
Stálý Člen

Karma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

TO b779:

-Ten cool tube za třistofky je z normálního skla a to jak jistě vime pohlcuje žádoucí svítidlové spektrum borosilikát stojí o něco víc, ale i tak máš pravdu že cooltube se dá pořešit celkem levně. Tim zasratym balíkem prachů sem spíš myslel tu klimatizaci.

-Ten Wuxal a OBM: TFUJTAJBL tim se hnojillo snad za Husáka. Noa když už kupuješ Green sensation tak proč k tomu nekoupit Levňoučkej b cuzz.. Věř mi když budeš hnojit Wuxalem a OBMkem nikdy nedocílíš takový chuťky jako b cuzz + guano navíc je dobré si uvědomit že celá buňečná struktura rostliny se skládá z látek které jí naservíruješ plus voda

-Ten proplach: základ sou enzymy díky nimž jak už sem psal rostlina dokáže vstřebat veškeré zbytkové látky a na zlepčení chuťky je přípravků mrtě but stejně houno je houno a to říkám opravdu ze zkušenosti se fšim možnym včetně OBM a wuxalu a jak z venku tak z vnitra

-mrknul sem na tvý kýti máš to fak hezký, ale ja prostě ty chemky nemám rád sem prostě asi takovej zfanatizovanej hípísák. Škoda že se ti pohrotil ten Plagron fakt smůla alehele jestli si to čekoval jenom podle smradu tak to se Ničeho neboj Plagron smrdí jak podebraná pata (hold BIO)

One love

250Watikz BIO...250w JackFlash,Nebula,Wobrna and hovní Bubler...VENEK06
...B cuzz hlína pokus o podrobný popis...Peace MAker, Ice a trochu Wdowky - BIO hydro - sklizeno - půlka zhulena zatim nej sklizeň ze včech...

...Red Diesel a White Widow 2016...

Naposledy upravil Vofce 25-07-2006 v 00:54 AM

Old Post 25-07-2006 v 00:41 AM
Vofce je offline   Profil uživatele Vofce   Find more posts by Vofce   Foto galerie člena Vofce   Click here to Send Vofce a Private Message   Add Vofce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Zdárec chlapi: -takže hnojky pořešim to dvousložkový od B´cuzz plus Pk13-14 v květu->to si snad ještě dovolit můžu
-teplo je na hovno, páč kyti vážně moc neroste, no koupil jsem teď ten větrák, kterej snad trochu ochladí výbojku a teď večer jsem přemejšlel, že na odtah 160m3/h nasadim rouru a do ní dám ještě jeden větrák někam do prostřed a tu rouru vystrčim z okna, protože potřebuju odvádět teplo z roomu, jinak s tou teplotou nic neudělám. Zatim zdárec a dneska budou fotozz

Old Post 25-07-2006 v 08:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Cooltube uděláš kolem tří kil pokud použiješ nějaký home made(samotná tuba borosilikát cca 250) jen to chce trpělivost(dodání) a trocha umu.Tunel z nařezanýho skla uděláš i za půl kila a ten je rozhodně lepší i při horším osvětlení než 32 stupňů v boxu.Jo Husákovy hnojky nejsou zrovna košer a 100 bio,ale je to velice levná náhrada,která zabere a při dostatečným flushi to nepoznáš!Jinak pokud jsi se všiml tak já enzymy používám,protože to patří k základu jenžepokud někdo nechce investovat či nemá prachy tak z Husákových hnojiv bič uplete bez větších problémů.Koukni na https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3766/ či https://grower.cz/forum/showthread.p...5&pagenumber=17 a myslím,že to mluví za sebe... Nejsem zastancem těchto hnojek,ale prostě i s nima to jde velice pěkně.Já je mám na dobu přechodnou a možná to s nima i dojedu.Příště zkusím jinou značku než Plagron....jinak vím,že smrdí i v normálním stavu jako přetrženej cikán...

Partizánská výroba ice-o-latoru-icebagu za 85KČ!

Old Post 25-07-2006 v 08:44 AM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Přínášim další fotozz-
č.1-větrák ochlazující výbojku.
č.2-takhle nechávám pootevřenou skříň a tím držím teplotu na 31 stupňů(není to nejlepší, ale na to děsný vedro venku to je good!)
č.3-kyti ze 7 dne růstu(moc neroste kvůli teplotě)

Zatim zdáreeec

Naposledy upravil 31-07-2006 v 19:32 PM

Old Post 25-07-2006 v 11:51 AM
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Hoď sem fotku celýho boxu

Old Post 25-07-2006 v 11:53 AM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 23

2 ortaniel: https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=110415

Old Post 25-07-2006 v 11:57 AM
Hasacek
Nový Člen

Karma uživatele Hasacek - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Čau chlapíku možná bych ti mohl poradit s tím hnojivem! Já používám Kristalon Květ a Plod jahoda N-P-K-Mg 12-12-37-1 podle věcí co jsem konzultoval s profesorem na vysoké je to ideální hnojivo jak na hnojení substrátů tak i hydroponie Stačí udělat správný poměr a je to s možností přidání dalších prvků,ale tohle obsahuj i mikroprvky a 0,5 kg stojí 45kč takže fuck kapalná holand hnojiva za majlant!!! Peace Hasáček

Canecreek

Old Post 26-07-2006 v 07:19 AM
Hasacek je offline   Profil uživatele Hasacek   Find more posts by Hasacek   Foto galerie člena Hasacek   Click here to Send Hasacek a Private Message   Add Hasacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

2 Hasacek: díky kámo, ale přece jenom zůstanu u bia od B´cuzz, ale dík

Info:Po hodně dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl pro řešení teploty(která je přes 30°C ) ->>Objednal jsem si ventilátor na hajzl (400m3/h) k tomu nějak přiseru alu rouru a tu vystrčim z okna -> teplý vzduch by měl jít mimo room a studenej v roomu by se měl přes pasiv přítah nasávat do skříně(mam room v chodbě, kde je i teď v létě poměrně chládek, ale když jde teplý vzduch ze skříně do roomu tak je tam hic-takže tímto to snad vyřešim -fota comming soon

Old Post 26-07-2006 v 11:42 AM
fire.ent
Stálý Člen

Karma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

skus pouzit ten 160 m3/h na pritah a hned to bude o necem jinem pac a pusu

Kupujte hřebeny,nastanou všivý časy!!!!!!!!!!!!!

Užívej a Mysli!!!!!!!!!!!!!

Naučit se zacházet se svojí duší vyžaduje čas...

Zahoď ten spařenej filtr!! Glass forever...
fire.entuv out 07

fire.entuv out 09

fire.ent´s bush factory..JF,Erd,WW,HH and many more..

fire.ent´s bush factory..Lebanese,Ice,C99,Smbog,St3 and many more 2012..

fire.ent´s bush factory 2014 - všechno 2x a něco navíc k tomu...

Old Post 26-07-2006 v 14:40 PM
fire.ent je offline   Profil uživatele fire.ent   Find more posts by fire.ent   Foto galerie člena fire.ent   Click here to Send fire.ent a Private Message   Add fire.ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

2 fire.ent: Udělám to tak, díky kámo!

aLL: Nasral jsem se, že pořád rozprašuju, jako debil tak sem si objednal chvalně známou zvlhčovačku SPS 808, dále sem si objednal hnojky a alu rouru->2 litry zase v píči, ale teď už se tam budou mít jako v peřince holky moje !!!Uvidíme na jaké hodnoty se dostaneme(teplota/vlhkost)

Old Post 26-07-2006 v 16:35 PM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Taky mám teplotu přes třicet, jenže když ve sklepě kde to mám není o moc míň. Kytkám to zatím snad nevadí docela rostou. Byla tu řeč o cool tube, tak jsem se chtěl zeptat, jestli vadí, že jsem si něco podobnýho vyrobil ze skleněné lahve? Doufám, že tím nelikviduji nějaký záření, bez toho jsem měl teplotu ke 40st.C. Na konci roury odsává teplý vzduch ventilátor z PC

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 26-07-2006 v 19:48 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hasacek
Nový Člen

Karma uživatele Hasacek - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Čau chlape ještě mě napadlo zkus uhlíkový filtr kuli zápachu ať tě sousedi neprudí, nebo ať tě někdo neprovaří!

Canecreek

Old Post 27-07-2006 v 06:48 AM
Hasacek je offline   Profil uživatele Hasacek   Find more posts by Hasacek   Foto galerie člena Hasacek   Click here to Send Hasacek a Private Message   Add Hasacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

hasacek: to je s klidem, vzduch odčerpávám ven z baráku a nemam přímé sousedy, asi 50 m od baráku! Snad se to tak daleko nerozlehne!

Info: Tenhle výkend totálně překopu skříň(větrání ven z domu,zvlhčovačka, nasávání)takže se máte na co těšit!! Dnes objednáno 10 seeds AK-48 (Nirvana) od eats seed bank!!Takže začneme znovu, ale pořádně!!Bobek

Naposledy upravil 27-07-2006 v 20:17 PM

Old Post 27-07-2006 v 15:56 PM
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

nemas rad rizky ? ze pestujes ze seminek ...

Old Post 28-07-2006 v 08:52 AM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hej, AK-48 jsem dělal minulý grow i teď mám...ze semínek
Výborná věc, zprasanidlo nehorázné ...pěna u huby a tak

Old Post 28-07-2006 v 09:16 AM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás