Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nepomyslel jsi na to zkusit nějaký jinný hnojiwa než Wuxal a OBM? existujou GROWshopy který maj celkmem slušnou nabýdku Qalitních Hnojiw který sou určitě mnohem lepčí než ty co jsi použíwal ikdyž wýslednej efeckt je FAKT SUPR!
K4you
Cau, fakt vyborny kytky. Chtel sem se te zeptat, jak dlouho pestujes. Plánuju taky 150w, ale ty tvoje kytky sou fakt unikátní, tak mě zajímá jestli si fakt tak dobrej pěstitel nebo jestli je to v něčem jinym.
ww je urcite to nejlepsi co jsem kdy kouril a tvoje jsou fakt nadherny palice
take pouzivam wuxal a Obm,ale obm davam mensi davky 1:250..
vykazovali kytky nejaky spalení hnojive kdyz jsi jim tam rval az 15mL na 2Lvody?nebo jen tak nakvitali cim dal vic?
hele prolejzam grower galerii po nekolika mesicich cely den...
...a ta tvoje skrin a kytky jsou nejhustsi .....
...ne ze by tady nebyly vetsi a vynosnejsi kytky... ale vetsina to pestuje v takovych "tovarnach", to se mi moc nelibi.. ikdyz to ma svoje kouzlo....
...ta tvoje skrin jednoduchost sama! jeden vetrak, 150W, par kvetinacu, hlina, levne ale hodne ucine hnojiva....
TOHLE SE MI FAKT LIBI!! lidi poucte se a mrknete na to, ze se da pestovat i jinak nez pod 600W lampou a hnojit necim jinym nez predrazenyma hnojivama z growshopu....
...ale zase 0,5kg vynosu tady asi nikdy nedosahnes...
...ale to myslim pro jednoho cloveka, ktery sklizi jednou za 3 mesice, neni potreba
TAK CAU A AT TI TO ROSTE....
...samozrejme nesmi chybet hlaska K4U... to bych nebyl in....
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."