Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Marihuana a nový silniční zákon
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

taky zas zopakuju svuj názor co jsem tu ohledně tohoto už nějkolikrát psala:

řídim děnně a nebránim se dát si brko těsně před jízdou.
naprosto souhlasim s tim, že jakymkoliv způsobem ovlivněný momentální vnímání reality a řízení je vždy riziková záležitost.

nicméně mě řízení, pokud jsem vyhulená, a nejsem rozkopaná, baví, plně se soustředim a jízdu si vychutnávam. plně se soustředim, opakuju, to mi za střízliva někdy dělá problémy.

jelikož se ve mě tlučou tyhle dva názory, vždy to beru podle svého subjektivního pocitu. jsem ready to go nebo prostě nejsem.

pokud jsem rozkopaná, neřídim. pokud jsem si dala jen malou desítku, neřídim minimálně příští tři hodiny. nikdy.

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 17-07-2006 v 10:58 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

cimpak jezdis? estli to soustredeni opravdu vyzaduje vic nebo min.

Old Post 17-07-2006 v 11:09 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

kamos policajt mi o vikendu rikal, ze nejake veci jako prouzky na detekci thc ze slin, se k nim na obvod nikdy nedostaly ani nedostanou... mozna ve vetsich mestech, ale zlinsky kraj ok

p s y c h o 8 4

Old Post 17-07-2006 v 11:14 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od Claune

Jinak snažím se při kontrole chovat tak aby mně nebrali žádný sliny.

dobře děláš jen tak dál

jinak bych jeeště podotkla že taková únava je mnohem nebezpečnější

MAd Lion ..
uplně nechápu ten dotaz :-) po ránu .. resp tu poznámku za nim prosim upřesnit .. včechno co řídíš vyžaduje soustředění ..

eat meat, do drugs

to jsou moji lidé

Old Post 17-07-2006 v 11:39 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

neco vic, neco min. ostr ajizda s porche 911 je neco jinyho nez se vlict v 2tunovy Sclasse kera k rychly jizde moc nesvadi.
a neco uplne jinyho sou silnicni motorky. jinak, vykon tveho vozu + hmotnost.

Old Post 17-07-2006 v 11:50 AM
sancha
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

MAd Lion

pm..

čili se mi jezdí dobře dobře hehe

a páč už ani nemívam potřebu to kalit děsně moc, bejvá to většinou vychutnávačka

ale šlápnout se na to dá

na silniční motorce jsem jakožto řidič nikdy nejela, takže nemůžu posoudit

eat meat, do drugs

to jsou moji lidé

Old Post 17-07-2006 v 11:57 AM
Host
Host

Policie testuje zařízení, které zjistí drogu ze slin Příspěvek č. 39

Východní Čechy - Od začátku roku mohou policisté řidičům odebrat vzorek slin, z nichž lze zjistit přítomnost návykových látek v těle

Východočeská policie proto v současné době testuje čtyři zařízení, která v terénu vzorky analyzují. Testy probíhají jen v některých okresech. Ve východočeském regionu policie provádí takzvané uživatelské zkoušky čtyř druhů testovacích zařízení (na detekci drog)," vysvětluje mluvčí východočeské policie Lenka Klouzová. Testry, které do několika minut ukáží, zda řidič má v těle návykovou látku, zkoušejí přímo v terénu i jejich kolegové ze severní Moravy a západních Čech. "Několik nových testrů už jsme vyzkoušeli a zatím jsme nenarazili na žádného hříšníka. V jejich používání ale budeme pokračovat," uvedla koncem února pro plzeňské Deníky Bohemia mluvčí západočeské policie Jolana Číhová. Odborníci se shodují, že za volant usedají pod vlivem návykových látek hlavně mladí lidé. Nejčastěji po kouření marihuany (kde je aktivní látka THC), a to jednoduše proto, že se jedná o nejužívanější drogu v České republice. Podle lékaře Jiřího Presla ze sdružení Drop In záleží na jedinci, ale obecně má řidič pod vlivem THC pomalejší reakce, je celkově zpomalený a odtažený od reality. Zkouška, kterou policie v terénu pro zjištění návykových látek provádí, je však pouze orientační. "Test slin neprokáže, zda je člověk pod vlivem látky THC, nebo je jen THC pozitivní. Test nezjistí, kdy se dostala do těla a vjakém množství," vysvětluje Presl. THC ovlivňuje schopnosti člověk řádově několik hodin. Zjistitelná v těle je však několik dní. Zde vzniká problém, protože policisté během kontroly neurčí, kdy se THC řidiči dostalo do těla. To může potvrdit až soudní toxikologická expertiza. Ministerstvo vnitra na svých internetových stránkách uvádí, že cena jednotlivých testů je u čtyř dodavatelů shodná a pohybuje se řádově ve stokorunách.

PETR JANEČEK

Jen pro informaci obšlehnutý text, kt. není mojim dílem! mop

Old Post 19-07-2006 v 07:50 AM
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Pohodička japak to vidím já Příspěvek č. 40

Zdarec huliči,
Jsem hulič začátečník, ale kategoricky nesouhlasím s používaním jakýchkoliv dopravních prostředků,zejména s pohonem vznětovým či zážehovým motorem po použití jakékoliv látky mající vliv na vědomí účastníka silničního provozu.Vše jsem vyzkoušel a jsem rád,že to dopadlo dobře.Nepochybuji o tom,že pokud bych byl přinucen dopravní prostředek pod vlivem použít např. pro převoz kohokoliv v kritickém stavu k ošetření –učinil bych tak, snad v domělé v té chvíli opatrnosti,ale pokud mi někdo přejede děcko pod vlivem čehokoliv,a neměl k tomu pádný důvod,vynaložím vše pro to ,abych jej ztrestal …..změny tělesa jsou většinou nevratné…
Jsem zase cosi slyšel…. Gentlemant se nemstí,gentleman trestá….

Old Post 19-07-2006 v 17:25 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

gdyz budu muset vodvizt nekoho zranenyho nebo podobne udelam to i po pul druhy lahvi rumu, nebo hrsti hub, to uz je jedno. a gdyz mi ten nekdo bude v kare treba tepene krvacet, tak pripadnejm fizlum ani nezastavim.

Old Post 19-07-2006 v 17:31 PM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Mám pocit, že hulení moji jízdu sklidňuje. Samozřejmě,že se dokážu zbourat,že nevidím pruhy na vozovce,ale to určitě nikam nepojedu. Naopak, když jsem pěkně v klídku, tak nebudu jak nějací magoři (střízlivý, ale omámení touhou někoho předjet) předjíždět kamion a další auta se za ním táhnoucí 70km/h na zákazu předjíždění, a radši si chvilku počkám až budu mít přehled.

U alkoholu hraje významnou roli množství promile v krvi, u tohoto testu zřejmě změří jen přítomnost, jestli jsem v pohodě nebo na sračky asi nikoho nezajímá

Kámoš si udělal papíry jako hulič a když nebyl zhulenej, tak se sním ani nedalo jet . Je pravda,že zhulenýho ho předjížděli i nákladáky

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 23-07-2006 v 14:40 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

dyž jsem se čla vyfotit před lety na řidičák tak jsem si před tim dala brko jakože když mě pak chytnou zhulenou tak nic nebudou řešit protože si řeknou že tak prostě asi vypadam

Old Post 24-07-2006 v 05:55 AM
sting
Stálý Člen

Karma uživatele sting - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

hele a je pravda ze se mery thc takovyma papírkama ktery se daj pod pazí a s potu chytnou nejakou barvu?? a este sem slisel ze se da papírek na jazyk jak mam vzdy vysxhlo v hube tak tam sou nejaky zbytky THC......inak se jen ptám protoze jsem to jenom slysel napiste mi nekdo PM diky

Jedeme dál.....!!!!

Old Post 24-07-2006 v 06:07 AM
sting je offline   Profil uživatele sting   Find more posts by sting   Foto galerie člena sting   Click here to Send sting a Private Message   Add sting to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

jednak maj takový, co měřej z potu, těch je několik typů, a pak ze slin, těch je zas několik typů. budto flusneš do lahvičky nebo z jazyka..
ty, co měřej z potu, to umí i tak, že polda se tě nemusí vůbec dotknout, stačí mu si vzít ten pot třeba z volantu. ale nevim, jestli každej ten test je takhle citlivej.

Old Post 24-07-2006 v 06:20 AM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Tak z volantu by to bylo asi nepřesný, když daný auto řídí víc lidí, prej se to přikládá k čelu, ale taky jsem to jen slyšel.

Setkal jste se tady někdo osobně s touto kontrolou na THC, já ne a nikoho neznám, rád bych věděl jestli to opravdu používaj.

Kukuřice 2007

Old Post 24-07-2006 v 06:49 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

radoslav
nesetkala ale používaj ..
i když jsou zatim okrsky, kam prej ty testy ještě vůbec nedorazily
rozhodně bych to nepodceňovala .. ale ani nepřecoňovala

mě by zajímalo, jestli bude standardní postup, když budeš účastníkem autonehody, tak jestli ti zároveň s foukáním budou i utírat pot ..

Old Post 24-07-2006 v 08:48 AM
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 48

Já si totiž jen myslím, že je okolo toho nějak moc rozruchu. Každej teď říká, jak se nesmí najednou za volantem hulit, ale to se nesmělo ani předtím. Ve vyhlášce je jasně zakázaný požívání alkoholu a jiných psychotropních látek. U nehody jsem nikdy žádný test kromě alkoholu nedělal a myslím si, že je to stejný i teď.

Kukuřice 2007

Old Post 25-07-2006 v 17:31 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás