Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale ikdyž je po uzávěrce, tak můžete ještě vkládat... Ale opravdu jen své akty Pokud budou stát za to, můžete vyhrát Uzávěrku posunuju na 1.srpna 2006 Máte teda ještě šanci
Původní příspěvek od moswa tywe....to sou jenom samy plky plky a fotky nikde!!!! napravte se pánové
moswa - nějak sem nepostřehl tvoje fotky v aktech growerek, takže jakýpak plky? Jestli po growerech požaduješ fotky naháčů, tak bys měla jít příkladem a ukázat, jak se to dělá
tywe. 1.moje fotky tady uz nejaky sou, sice ne primo akty 2 ...kdyby me nebylo tak tady nic takovyho nikdy nebude, na to nezapominejte kdo udelal prvni krok.... tim se nechci nijak vychloubat ale.... jinak fotky by byly kdyby byl nekdo kdo je vyfoti. sice je to tajna informace ale pristi tyden se budou fotit tak pak uvidite....
2 khook: Já jsem pro každou srandu, stejně jsem neměl, co dělat.
Zas tak strašný to nebylo, už hrajeme, tak to mám natrénováno(10min).
Ještě jsem se chtěl navlíknout do potapěčskýho, ale asi bych se uvařil...
Starou teď nemám, ale bejvalka už byla zvyklá.
Úlety jsou potřeba (žít a užít...).
Původní příspěvek od ice13 (zatím největší úlet - letos v lednu s kámošem - v plavkách, s ploutvema a plavacím kolem dopolední nákup v supermarketu. Důchodci čuměli, jak vyoraný myši...)
nemáš fotodokumentaci ?V lednu jo ty we ? jak reagovala mladší část populace ? do toho bych nešel
Foto bohužel nemám, ale chystáme ještě pár vychytávek s potapěčskou výstrojí.
Mladší populace tam moc nebylo, ale brali to s humorem.
Prodavačka u salámů řekla jen: "Bože můj..."
A máme tu výsledky! Porota ve složení kikukisek a moswa zasedla, dlouho a pečlivě zvažovala svá rozhodnutí a tady to máte
3. místo PUNKie
2. místo slama
A na 1. místě se umístil Varuker
Ale potlesk patří všem, kdo se nebáli zúčastnit
Fotky můžete vkládat samozřejmě dál, třeba uděláme druhé kolo
A výherce nechť se o výhru přihlásí praxerovi.... Peace
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak jeste ze jsem se nezucastnil,vyhra nic mocJsem myslel,ze jako zenska nabidnes neco lepsiho )))))Tak se v druhym kole polepsi,pak si to mozna rozmyslim a samozrejme vyhraju