Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ucit sa zhuleny?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
WhiTe
Stálý Člen

Karma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

jednou mi takle chbelo asi pul roku matiky (mel sem se to nako naucit) .... no sral sem na to ... sel sem zahulit. Byl sem fakt hodne skourenej a nako me napadlo se na tu matiku podivat. Sednul sem k tomu tak sem si to prohlizel az sem se na tom zasek a ucil sem se asi 12 hodin.... uz nevim, ale myslim se sem si to docela pamatoval

Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.

Old Post 21-04-2006 v 13:57 PM
WhiTe je offline   Profil uživatele WhiTe   Find more posts by WhiTe   Foto galerie člena WhiTe   Click here to Send WhiTe a Private Message   Add WhiTe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Maturita se mi blíží a já jsem hulení, spíše z důvodů nedostatku omezil. Hulím teď tak jednou denně, ale to se zhuntuju vždycky pořádně. Většinou ale k večeru. Učím se jen ve dne. V noci to nejde, mozek prostě přestane fungovat. Do školy už nechodím máme pouze individuální výuku. Maturita je za měsíc... Co už umím? Za posledních 14 dní jsem se naučil 21 otázek z češtiny (z 30)... Biologii jsem se naučil o jarních prázdninách (tak 20 z 30)... Angličtinu tu mám na svaťák, protože ta se ani učit nedá. Posledním předmětem mi jest ZSV!!! 60 otázek! UPS! Ještě jsem se na to nekoukl protože ZSV nesnáším. Dnes, včera ani předevčírem jsem se neučil, prostě jsem relaxoval a dnes se půjdu pořádně ožrat do hospody!!! A od zítřka a od neděle mi začne ZSV! Do konce měsíce se to učím a do maturity budu už jenom opakovat!!!!

HULENÍ a UČENÍ SE NEVYLUČUJE, záleží na přístupu daného člověka!!!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 21-04-2006 v 15:19 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Mesias: naprosto s tebou souhlasim. celou dobu na skole sem hulila moc, ale ted pred koncem mi zacina tect do bot a zjistila sem, ze nejlepsi neni si to kourenicko odpirat, ale doprat si to za odmenu-neco se naucit a pak jit ven a odpocinout si....

my first time

Old Post 21-04-2006 v 15:44 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

pamatam na jednu situaciu. Som sa jedneho dna ucil matiku a nie a nie ju pochopit.Vecer som si povedal jebem na to.Rano vstanem a vedel som to super.Asi sa mi to nejako pospajalo v hlave v noci alebo co.Hm.Netusim.

Old Post 22-04-2006 v 16:21 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Mno ja som si povedal, ze pred maturami obmedzim hulenie ako sa len da, a nasadil som piracetamovu kuru, ale nakoniec som si vsimol, ze v poslednom case hulievam skoro castejsie ako obycajne Huleniu v skole pokial mam tazky den sa vyhybam, pretoze to mojim vedomostiam moc nepomaha, ale zato vo volnom case hulim castejsie, a mam tak celkom pohodovu relaxaciu, vdaka tomu celkom ucinne odburavam stress ktory sa trosku zvysuje nepriamo umerne s kratiacim sa casom do matur... a myslim, ze to hulenie cez volny cas ked sa nemusim ucit mi viac dava ako bere, pretoze zrelaxovany mam potom na druhy den ovela lepsiu naladu a vacsiu chut do ucenia (ked viem ze potom si za odmenu dam vecer stavnateho specka)...

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 23-04-2006 v 00:16 AM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNKie
Stálý Člen

Karma uživatele PUNKie - 90% PěstitelskáKarma uživatele PUNKie - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

ked sa chcem vzdy ucit, tak si poviem ze teraz este nie, ved vonku je krasne tak sa idem vyvetrat von. stretnem kamosov, dame nejake tie puky, zahrame hekisa a na vecer sa valim domov. doma sadnem za komp a hop ho na grower. tu sedim na dojazdoch az do jednej niekedy. idem potom spat a napadne ma ze vsak ja som sa mal ucit. do pice. a sak nevedi. tak si prestavim budika o hodinku skor, ze rano si to pozriem. ono rano sa uci ovela lepsie a efektivnejsie, bo je mozog oddychnuty. rano sa zobudim 15 minut predtym jak mi ide bus. do pice!zaspal som! tak idem do skoly a tam to uz vsetci poznate... takto sa ja ucim (musim krutit hlavou)

Old Post 27-04-2006 v 19:03 PM
PUNKie je offline   Profil uživatele PUNKie   Find more posts by PUNKie   Foto galerie člena PUNKie   Click here to Send PUNKie a Private Message   Add PUNKie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Ja sem se dneska chtěl tak trochu vic hecnout že se už konecně na tu maturu něco poučim ale kurde total se nechce myšlenky utikaj furt jinde zvlašt jak si skuřeny!Ale jinak to bylo vpoho zalezl sem do hezke přirody ke studance tam byl fajny klit ticho...ale jaxi extra to nepomahalo no ale tak snad mi tam v te hlavě něco zustalo aspon to jak už nic!

Old Post 27-04-2006 v 19:26 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jayrip
Nový Člen

Karma uživatele Jayrip - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Učiti se zhulený....Zkoušel jsem to ,ale nemohl jsem se přemluvit..tak jsem se radši mrknul na nějaký filmek :: a pak se zase vyhulil

Old Post 27-04-2006 v 23:55 PM
Jayrip je offline   Profil uživatele Jayrip   Find more posts by Jayrip   Foto galerie člena Jayrip   Click here to Send Jayrip a Private Message   Add Jayrip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daveid
Stálý Člen

Karma uživatele Daveid - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

čues, já sem měl jednou před písemkou a všechno jsem odvolal jenom abych se mohl učit a v tom mi kámoš zavolal jestli bych si nevyšel na jednoho špeknzí a řek sem si že už se stejně učím dlouho a tak jsem šel. Myslím, že to byla WDOFKA (teda byly 2 ) Jdu domu a pokračuju v učení
a: +vše co jsem si přečet jsem hned na poprvé uměl
a dost mě to bavilo
- měl sem u toho hrozně dlouhý záseky do prázdna
=jde to ale nechtěl bych se tak učit furt, jednou začas pěkný zpestření

Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek

Old Post 28-04-2006 v 09:20 AM
Daveid je offline   Profil uživatele Daveid   Find more posts by Daveid   Foto galerie člena Daveid   Click here to Send Daveid a Private Message   Add Daveid to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Daveid! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

ja se ucim dycky druhej den po huleni rano pred testem potom si to dobre pamatuju ale jen do ty doby dokud to nenapisu

Old Post 09-07-2006 v 00:32 AM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Ja už se učit na štestí nemusim,pač už nějakou dobu makam,ale stou maturitou a hlavou prohulenou jsem měl taky problemy. Podle mě to nezaleží ani tak na modelu,ale natom,že každej je jinej. Jednomu to třeba pomuže a naučí se a druhej si zapamatuje prd. Každopadně ja byl ten druhej. Ted mužu řict,že na učení je lepší nehulit.

Old Post 09-07-2006 v 00:37 AM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 92

studuju chemii a vím, že učit se zhulenej dá...ale lepší je dát si jenom pár prásků, jen aby se neřeklo...ne se nějak zbrutálně zkašit...spíš jen tak pro radost...pak vylízt ven na sluníčko, uvařit čajík a v pohodě si číst...trvá to trochu dýl, ale pak se mi stává, že mám asociovanou tu pohodu s tím, co jsem se učil a stačí si vzpomenout na ten stav a na ten teplej den a mozek se rozjede a vybavuje si další a další podrobnosti...
...trochu problém to je u předmětů, kde jde spíš o kvanta látky, kterou si člověk musí narvat do hlavy....tam je pro mě lepší si ty pojmy narvat do hlavy za "střízliva" a když tomu trochu porozumím, tak dát brčko a snažit se o tom přemýšlet jako o celku...

a rada pro všechny co potřebujou za minimum času narvat do hlavy co nejvíc = PYRACETAM ... volně prodejný v lékárnách, cenově dostupný a hlavně to opravdu maká...líp se učí a líp se seoustředí...ale je lepší to nekombinovat s hulením...tak hurá do skript...

Old Post 09-07-2006 v 00:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Když sem zhulenej,tak mi de všechno spíš z hlavy než do hlavy,takže je fakt lepší se učit nezhulenej

Old Post 10-07-2006 v 16:22 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clinic
Stálý Člen

Karma uživatele clinic - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

hola je to podle toho co,třeba mtika na kterou když jsi zhutaný se víc soustředíš(sekneš)a ujde to ale předměty kde je potřeba dlohodobjejší zapamatování vuubecc...Peace

1

Old Post 10-07-2006 v 16:54 PM
clinic je offline   Profil uživatele clinic   Find more posts by clinic   Foto galerie člena clinic   Click here to Send clinic a Private Message   Add clinic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clinic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shlukmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Shlukmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

ked som sa ucil na matury tak som fajcil len raz denne...az po uceni....ako taku odmenu za to ze som sa donutil a vydrzal...a oplatilo sa...secko za 1...

Old Post 10-07-2006 v 16:57 PM
Shlukmaster je offline   Profil uživatele Shlukmaster   Find more posts by Shlukmaster   Foto galerie člena Shlukmaster   Click here to Send Shlukmaster a Private Message   Add Shlukmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cabax
Stálý Člen

Karma uživatele cabax - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

ja som sa raz skusal ucit zhuleny...ale jako sa ma clovek ucit ked v polke vety zabudne o com je ta veta :-D ...takze zaverecny verdikt znie.....ucit sa zhuleny je blbost.....

Old Post 04-08-2006 v 09:34 AM
cabax je offline   Profil uživatele cabax   Find more posts by cabax   Foto galerie člena cabax   Click here to Send cabax a Private Message   Add cabax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás