Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Áčko na Nově
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

bohužel sem to nestih :-))) sem totiž někde uplně vykašovanej .-))

tak jestli by sem moh dát někdo stručnej výcuc o čem to bylo a hlavně jaký to bylo, předem dík!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 23-05-2002 v 16:18 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Hm, ať žije skleróza :-( Příspěvek č. 18

Tak já na to pro změnu úplně zapomněl, ale zítra (tedy v sobotu ráno) v 3:45 to opakujou, tak je tady ještě možnost nahrání. to už snad nezapomenu .

Old Post 23-05-2002 v 16:23 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

Palec dolů Moje dojmy Příspěvek č. 19

Paskvil
skladba hostu z 1/2 příšerná. Jedlicka – v pohode, Douda – klasika v pohode, 16-tileta divenka – silenost mohli pozvat hulice aspon o 4-6 roky starsiho, 50-tilety hospodsky notorik no comment klasika (mastny vlasy, hrozny projev atd. každý jiste rozumi). Vyleceny fetak – jeho zkusenost OK beru chapu. A nakonec to vemeno (Simsova)…..des, hruza, utrpeni. Naprosto nepripousti realnou diskuzi. Docela bych rad videl skolu kam ona jezdi orodovat za lepsi svet bez drog – zadna stredni to jiste nebude. Asi nejen stredni skolou povinni chapou jak by to dopadlo.
Asi sem tendencne zamereny fetak, ale at chci nebo ne ve svých projevech mela fakticke chyby.
Muj myslenkovy vyvoj během a po diskuzi: lehke znechuceni, lehke povzbuzeni, vztek, velky vztek, sileny (zoufaly) smich, otazky (proc se na to koukam, takovy lide opravdu existuji), velke zklidneni myslenek zpusobeny navstevou zahradky, poustim si uklidnujiciho Chrise Cornella a pisi, s odstupem nekolika desitek minut, tento prispevek

PS: nejhorsi je ze se jim nevejdu do zadnych tabulek – alkohol (téměř) nepiju, cigarety nekourim, dane (když makam) platim, marihuanu neprodavam, z tvrdyma drogama zkusenost nemam, moje vysledky ve skole jsou naprosto prumerny, ze zakonem problemy nemam

PPS: porad mam v hlave nektere momentky. Napr. Ke konci sahodlouhy plameny projev Mrs. Simsove, pote pul vterinky ticho, a lehke zasumneni v sale, takove decentne ironicke

svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.

Old Post 23-05-2002 v 17:23 PM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

ajaj, Příspěvek č. 20

ještě, že jsem si včera řikal, že se musim koukat a jak to dopadlo, tak jsem o to zas přišel, ale hoďte nějaký výživný citáty z hodnotného pořadu...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 23-05-2002 v 17:29 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 21

Tak treba tenhle, velice me pobavil, tata odesel udelat si neco k jidlu a mumlal neco typu: to je krava nebeska
(samozrejme Mrs. Simsova)

Denni davka marihuany pro narkomana je 20 jointu

nebo

Douda na Simsovou: ......vy a ten vas Taliban.......
Simsova na Doudu: vy mladez podporujete v brani drog abyste mel klienty

Cely to bylo prospikovany sekama urcite si to nahraju abych se opetovne zasmal

svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.

Old Post 23-05-2002 v 17:44 PM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 22

Docela vypovídající bylo, když se moderátor ptal toho alkáče na jeho vztah k alkoholu :

„Kolik tak denně vypijete piv ?“

„No, i patnáct.“

Moderátor : „Myslíte si, že alkohol je taky droga ?“
Alkáč : „No, to bych ani neřek. Spíš taková tekutina“

Moderátor : Vyzkoušel jste někdy marihuanu ?
Alkáč : Né, proboha, dyk by mě to mohlo zabít !!!

Ale fakt nejlepší hláška byla, když po dotazu na pí. Šimsovou, dotyčná prohlásila, že množství, které ještě podle zákona není větším než malé je asi 20 jointů na den a osobu ( toť prý průměrná spotřeba konopného feťáka) !!!

Km_here

Old Post 23-05-2002 v 18:37 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jjja
Stálý Člen

Karma uživatele jjja - 33% Pěstitelská

bylo to v poho Příspěvek č. 23

Jo me to přislo že to bylo v poho nechali tam muluvit obe strany.
ALE
ten fetak na začatku totalne ovlivnenej tou histerkou
jak se pozdeji ukazalo- spolupracovnik
TAn alkač- no koment. totalne vypitej mozek. ukazal lidem jak to stim alokoholem je
a ta "nase" strana- jo vyznelo to dobře... myslim ze by to mohlo lidem neco říct
ta histerka.. podavala zavadějici, nespravny skusí. demagogicky informace

a jak ste se ptali na ty hlasky:
histerka: Marihuana je horsí a navykovějsí nez alkohol. Její opravdove nasledky se ukazují až po 10 letech. legalizace nemozna

[Edited by jjja on 23-05-2002 at 08:04 PM]

jen neztratit úctu.

RESPEKT.....

Old Post 23-05-2002 v 19:02 PM
jjja je offline   Profil uživatele jjja   Find more posts by jjja   Foto galerie člena jjja   Click here to Send jjja a Private Message   Add jjja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

20 jointu Příspěvek č. 24

Jestli ze je tohle podle "statistik" prumerna spotreba fetaka a kdyz vezmeme ze zadny joint neni ziletka, ale take muze byt i 100", tak to jsem v pohode. Podle nich by mi teda nikdo nemel nic udelat, ponevadz se jiste do techto "gati" vlezu a myslim ze i vetsina z ctenaru. Ovsem jinak je to s 'chlupatyma'. Ti jakmile tohle uvidi pohromade a ja jim muzu rikat co chci, oni stejne me soupnou do komnaty.
Prispevek v Nove jsem sice nevidel, ale musel bych se uchlamat k smrti.
Alkac> Joint by me urcite zabil. Jeste ze pro me neni Marihuana ani droga.
Jen takovy 'OPAR'.(mlzny hloucek dymu)

Old Post 23-05-2002 v 19:25 PM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

nehorázně zabedněná baba Příspěvek č. 25

Na začátku jsem měl chuť to vypnout, díky tomu bývalýmu feťákovi, kterýho svedla na zcestí zla ta 100% přestupní stanice (naše kráska - Lady Mary Jane)... vydržel jsem to...
Pak byla zastoupena i druhá "naše" strana a to se mi líbilo. Celkem je nechali mluvit. Taky byly dobrý kvalitní proslovy a debaty obou Jedličků(syn je konopný ombudsman, pro ty kteří neviděli a neví). Holka byla celkem vpohodě, akorát mohla být starší, to je pravda. Taky pan borec Douda se měl k světu. Možná na Simsovou zbytečně útočil před veřejností, ale asi si to zasloužila za ty svý názory, statistiky a podobný ...JakToSlušněNazvat?... Prostě patří na psychinu a do informačního centra!

Proslov: Simsová k Doudovi: "Vy jste nevyléčil nikoho!" (né že bych věděl zdali ano či ne, ale za 25 let praxe bych si tipnul tak na 100%, že vyléčil)

Bylo to dost objektivní (na to že to bylo na h@vnu) Prostě už trochu víc lidí ví, že ganja je v pohodě a o to nám jde. Další krůček k legalizaci.

[Edited by WiB on 23-05-2002 at 08:36 PM]

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 23-05-2002 v 19:26 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jugador
Stálý Člen

Karma uživatele jugador - 69% Pěstitelská

Upozornění A - a muj názor Příspěvek č. 26

můj osobní názor je že si s toho každej musel vzit víceméně pozitivní náhled na naše konopné miláčky a možná i že si lidi uvědomí zas o něco víc že nejsou vždycky všechny alarmující informace o strašlivé přechodové zelené droze pravdivé!

alkáč - naprosto stvrdlej mozek, ten ani nechápal co se mu moderátor snažil 4 ruznými spůsoby zdělit! nedostal ze sebe v celku bez záseků ani jednu holou větu!
+ hrůzně vypitej zjev, korunovaný supramastnými vlasy!

Douda - jako už vícekrát projevil své skušenosti a rozum! škoda že byl přes 1/2 pořadu v ústraní a poté ho Mrs. Simsová nenechala dokončit ani jednu myšlenku!

Jedlička - no, co by se dalo říct? ve vší počestnosti, nechtěl působit jako hulvát a prosazovat své názory na sílu! (...nesklamal!)

Jedlička the father - OK! byl promě velice pozitivním přínosem, protože svět (republika (...naše!)) potřebuje vidět, že i starší generace může mary-jane adoptovat! viz. situace u nás doma!

Mrs. Simsová - velmi silně psychicky narušená žena, velice poznamenaná minulým režimem! (aspoň podle mě...) Nejdříve mě opravdu silně iritovala, ale potom sem nasadil IGNORE! a už to bylo lepší ...

Feťák - mě osobně připadalo, že je to malá slabounká dušička, skrývající svou slabost za obrovskou nechuť k látce která podle jeho slov spůsobila jeho neštěstí!

Holčička - no, aspoň ukázali že to dítěti zas tak moc neublíží ... nezdálo semi, že by působila neslušně ani hloupě! (znám její Brněnskou absolutní napodobeninu, stejná postava, tvář, vlasy, oči, hlas jen jméno nesouhlasí!)

... jak už sem řekl celkem pozitivní avšak useknuté v tom nejlepším, jako ostatně skoro každý ačko, sauna atd. !!!

... tak zatim (do áčka - drogy v armádě!)

Old Post 23-05-2002 v 19:50 PM
jugador je offline   Profil uživatele jugador   Find more posts by jugador   Foto galerie člena jugador   Click here to Send jugador a Private Message   Add jugador to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Palec dolů já to přešvih Příspěvek č. 27

Já marodím.
Volal mi kámoš a řek mi, že je dneska čtvrtek. Já myslel, že je středa. Bez prdele- já vůbec nevim, jak se mi takovej sek moch stát.
Tak pošlete další hlášky, ať vim, co to je za anděla spásy, ta Simpsonová.

250w skříň

Old Post 23-05-2002 v 20:51 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Pohodička Se kouknu v sobotu Příspěvek č. 28

Byl jsem ve škole, referovala mi maminka.

Ad Šimšová: Stačí si přečíst http://alienfoundation.kgb.cz/simsova.htm
Je to zkrátka totalitářská kráva, která nezvládla výchovu svýho parchanta a mstí se světu pod rouškou „dobrodiní“.
K té denní dávce: Při stanovení limitů pro množství malé se mělo přihlížet k denní dávce. Evropa doporučila, aby to byla právě denní dávka (asi průměrného feťáka). U nás limity - ale pozor! ne na den! ale na držení celkem u sebe, či doma – stanovil policejní president na +/- 10 „běžných dávek“ u všech drog. U THC je tam 20 jointů – počítají tudíž +/- 2 jointy/den. Idiotské je to u ganji v tom, že po sklizni, ač jen a jedině pro osobní spotřebu, prostě nelze mít tak málo. Proto je tam takový limit absurdní. Kdyby bylo 10-20 kytek libovolné velikosti, nenadával bych

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 23-05-2002 v 21:16 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caravell
Stálý Člen

Karma uživatele caravell - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

taky sem to nevidela ale dekuju za popis.....K4 everybody........

caravell

Old Post 24-05-2002 v 08:46 AM
caravell je offline   Profil uživatele caravell   Find more posts by caravell   Foto galerie člena caravell   Click here to Send caravell a Private Message   Add caravell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

už vím Příspěvek č. 30

Už je mi jasný, co to je ta Simsová. Tohle se tu řešilo- Rodiče proti drogám. Bylo by neslušný nadávat, i když jsem to zatím neviděl?

250w skříň

Old Post 24-05-2002 v 09:42 AM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caravell
Stálý Člen

Karma uživatele caravell - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

jooo ja uz vlaste taky vim....negdo me totiz tady narknul ze sem ta "prima" pani...haha

caravell

Old Post 24-05-2002 v 09:44 AM
caravell je offline   Profil uživatele caravell   Find more posts by caravell   Foto galerie člena caravell   Click here to Send caravell a Private Message   Add caravell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka1802
Stálý Člen

Karma uživatele Jirka1802 - 0% Pěstitelská

Obecné 2 era Příspěvek č. 32

To co jsem si přečetl o pí. Mgr. Šimsové na Allien Foundation mi bohatě stačilo - akorát jsem se perfektně naprudil, ta ženská pos***á vůbec neví o čem to tak pitomě kecá
Jen ne takových víc...

JIRKA

Old Post 24-05-2002 v 10:25 AM
Jirka1802 je offline   Profil uživatele Jirka1802   Find more posts by Jirka1802   Foto galerie člena Jirka1802   Click here to Send Jirka1802 a Private Message   Add Jirka1802 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás