Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem tedka musel najit tento thread... vcera jsem se tak straslive znicil, ze tedka, ac uz pred hodinou zvonil budik a ja se vydal tramvaji do praci, stale jeste spim... tak sem se chtel podivat, co ze mne to vlastne znicilo... a zase chapu... malem jsem zapomnel, jak impozantni to byly kytky...
Tak ti ses fakt hustec, ješte nikdy sem nevidel takovyhle mega kytky z českeho kraje, klobouk dolu.
Taky se chci začit specializovat na outdoor, ale neni sranda sehnat dobry misto, ktery nikdo nevykrade a hlavne nemam zkušenosti s outdoorem.
Každopádne k+ a respekt
Tak to ti verim Walhalo, ze to je mazanec. Fakt obdivuju krasu a zdravi tech kytek. Doufam ze moje budouci sklizen 2003 bude neco podobnyho. Urcite vo tom zalozim zjara thread.
P.S. Nepodcenujte silu prave venkovske pudy, ja si ji pristi rok obohatim jeste slepickama. >)
Jedou se podari ze vsude roste trava, kdo huli neprudi tak trava budiz zdrava *Plexis*
Docela pekny kyti Walhalla, doufam, ze se taky casem dostanu k tomu abych sem hodil neco ze svyho outu, ale zatim to nejde kvuli trose potizi s anonimitou, u nas to tedka docela sili... gl
to wahala proc to nehnojis??? myslim ze to je skoda.proc si nekoupis hnojivo v growshopu??de vo to,ze kytky maj potom lepci zaklad pro palicky a ty sisky vypadaj uplne jinak.kytka nedela tolik listi a de to proste do palicek. ale jinak pekny kyti...loni byl fuck dobrej rok,rostly stromy jako krava doufam ze to letos bude nejinak