Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar panove/damy,
zajimalo by me jestli by nekdo nemel chut na pifko a na cunika..
Mozna bych vedel o peknym kusu pozemku (mimo mesto) a kdyby se tam nedal extrem bordel taky by to slo....
videl bych to tak na 21.-22.7 ?
kdyz by sme se sesli v mensim poctu tak stacej parky a lahvone .. ne?
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
btw proc tenhle thread nekdo zkopiroval sem? nechapu.... do jaromere to je skoro 100km a do nachoda 80....
Marilize Legajuana
No jo, já si týhle třetí stránky nevšiml a podle datumu na minulý
Jo a 22.7. mám dokonce narozky, takže kdyby to bylo někde u UnO tak bych asi taky dovalil...
WhiTe: se mnou můžeš počítat, napiš mi na miroslawwek@seznam.cz a můžeme domluvit nějakou přípravu...jsem sice z Kladna, ale tou dobou budu mít volno a nebude do čeho píchnout... :-)
Ta louka je priblizne 4km od mesta Zamberk, kdo se chce cimkoliv pricinit tak asi me na pm
... chtelo by to nako domluvit s tou hudbou... ma nekdo naky napady?
Marilize Legajuana
Marilize Legajuana