Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Čo budete robiť ked budete starší?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zaya.cz: jo no, ale co nadělám...jinde lepší škola na mat n. fyziku asi není...

xerthon: To je aspoň plán, respect...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 26-06-2006 v 09:24 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shlukmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Shlukmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

JA BY SOM SI CHCEL RAZ OTVORIT GROWSHOP...NO SAK UVIDIME TREBA KAPITAL A TAK....POTOM BY BOLI ZLAVY PRE REGITROVANYCH GROWEROW:-)

Old Post 26-06-2006 v 09:37 AM
Shlukmaster je offline   Profil uživatele Shlukmaster   Find more posts by Shlukmaster   Foto galerie člena Shlukmaster   Click here to Send Shlukmaster a Private Message   Add Shlukmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

chtel bych za par desitek let bejt lakyrnik co si pokuruje ve svi dilnicce, strika stavby H-Dcek a US custom auta. delat drahy laky s pridavky zlata. lesteni. a hlavne bych na tom chtel bejt tak, ze kdyz se mi neco nelibi poslu zakaznika do prdele. bydlet hned u dilny a pokerovanejma rukama vytvaret hodnoty. delat to co jiny neumej. to bych si pral.

Old Post 26-06-2006 v 09:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ti povím, jjamane, že to ani vědět nechci... Beru co přijde.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 26-06-2006 v 11:57 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

mám taký dojem , že tá tráva z nás kurevsky odoberá cielavedomosť, snažíme sa len prežiť a srať nato...dobre , že to nerobím od dvadciatky, nechcem kázať, ale teraz by som bol asi v riri a makal by som na nejakého vačšieho debila....aspon niečomu som sa v živote vyhol

Old Post 26-06-2006 v 14:00 PM
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jjamane, zajimal by me tvuj recept na zivotni uspech... kdyz ne recept, tak mi aspon neco porad

p s y c h o 8 4

Old Post 26-06-2006 v 17:15 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

aký uspech ? ešte nespím lebo mi prišiel kamoš z druhej výšky ...užasný človek , kamoška je so mnou , o pol šiestej som skočil dole a nakupil na ranajky , celu noc sme sa jemne bavili , trošku pili .....čo myslíš pod životným uspechom...

Old Post 27-06-2006 v 04:56 AM
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Zivotnim uspechem je pro mne dosahnuti stesti a toho se da dosahnout ruzne protoze jsme ruzni a kazdy touzi po necem jinem. Ja osobne nevidim stesti v premire penez, uspesne kariere atd. Vsechny tyto veci pominou. Pokud chce ale clovek zit v urcitem luxusu dnesni spolecnosti, musi se trochu teto spolecnosti prizpusobit, ikdyz s ni zcela nesouhlasi. Proto bych chtel udelat vysku, najit si nejaky zasity job, vydelavat, abych si mohl koupit co potrebuju a hlavne ten zivot zit, ne propracovat. Idealni sci-fi predstava by byl nejaky domecek na ostruvku u more, zahradka, jenom pohodicka, zadny stres.

Life is just a ride.

Old Post 27-06-2006 v 10:42 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

peniaze nie su ciel

Old Post 27-06-2006 v 19:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Penize by nemely byt cil,ale jen prostredek k realizaci nejakych cilu.
Co znam ale lidi honi se za penezi,ne za sny.Vlastne ani nemuzou.Nezbyla nalada,penize ani cas.
System je naucil jake vymozenosti by zhruba meli vlastnit,jak se krasne zadluzit a jak za penize resit zdravotni problemy.

Old Post 27-06-2006 v 20:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

xetron: naprosto souhlasím.
Nespokojím se s průměrem, každý večer usínám, jestli čísla loterie budou ty zlaté. Třeba bych rád cestoval a jsem doma na prdeli, nemám totiž tolik, abych si zajel do Karabiku Mám rád pohodlí a to se nemá rádou s kariérou. No já to nějak překousnu, nemám se nejhůře, ale dávám si cíle, který jsou utopie Chci se mít dobře, jsem tak trochu materialista, ale přírodu miluji.

Old Post 27-06-2006 v 21:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Claune
xetron: naprosto souhlasím.
Nespokojím se s průměrem, každý večer usínám, jestli čísla loterie budou ty zlaté. Třeba bych rád cestoval a jsem doma na prdeli, nemám totiž tolik, abych si zajel do Karabiku

ja jsem si zas jednou rekl,ze budu sazet na sport,ale jen tutovky .Ze zacatku jsem mel par drobnych vyher.Cim vic jsem tomu ale rozumel.......proste pak uz ani hovno asi 15x za sebou :-)

I s tim cestovanim jsem na tom podobne jako ty :-) no co muj karibik je v chorvatsku nebo na vranove

Old Post 28-06-2006 v 07:08 AM
Host
Host

Příspěvek č. 29

PsYcHo84 ...ja som len finančne asi viac zabezpečný ako je priemer, nepovažujem svoj život za výhru , teraz sa len bezcielne pohybujem z miesta na miesto , mám svoje blbé dni, bez ludí som stratený a ked budem starší tak zomriem...moje ciele ....žiadne...chytá ma depka...
a xerthon ...Chorvatsko je krásne , nehovorím že Karibik nie ...ale ani na Jamajke to nie je extra , obrovské rozdiely , chudoba ....ale príroda je tam naozaj krásna a milí , otvorení ludia , ako belosi sme tam boli rarita , každý Ta osloví , 10 ročný černoško si k Tebe prisadne v prázdnom autobuse a už kecá , potrebuješ si zavolať ? na ulici Ti ihned 10 ludí nuka mobil....

Old Post 28-06-2006 v 11:15 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás