Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau stulo kiti mas moc pekne....jestli ti muzu poradit tak bych slepicaky nechal az na kvet a ted bych hnojil vytazkem s kopriv....vezmes si kybl napustis ho vodou a das do nej koprivy...necim prikryjes a nechas tak 3 tydny kvasit..(nejlepe na slunci) ale plati zecim dyl kvasis tim lepsi...potom redis s vodou tak 1:10....s koprivama to roste jak z vody a hlavne bio...
Hele nevim, já jsem slepičákama hnojil 3 roky a dávkoval jsem to tak nějak přirozeně , třeba tak 2 cm slepičáku na dně 2l pet-lahve...
tad hnojím kopřivami ( po slovensku tuším žihlavy) a to 1:5, ale na poprvý jsme naředil 1:1 a nic se s kytkama nestalo...
Původní příspěvek od Rauve cau stulo kiti mas moc pekne....jestli ti muzu poradit tak bych slepicaky nechal az na kvet a ted bych hnojil vytazkem s kopriv....vezmes si kybl napustis ho vodou a das do nej koprivy...necim prikryjes a nechas tak 3 tydny kvasit..(nejlepe na slunci) ale plati zecim dyl kvasis tim lepsi...potom redis s vodou tak 1:10....s koprivama to roste jak z vody a hlavne bio...
Pocuj, kolko tam mam dat tej koprivy?
Predom dik, za odpoved...
$tuL{}
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
-Jimi Hendrix
Ja vzdycky nasekam tak 3 koprivy a nacpu to do pet flasky 2l!Pak to zredim priblizne 1:3 a vsechno je v pohode!Docela to smrdi!Obsahuje to hodne dusiku,tak trosku pozor!Slepicaci jsou dobry na kvet,ty zas obsahujou hodne drasliku a fosfor,ale na rust jsou taky dobry,draslik na rozvoj korenoveho systemu At rostou a k+ pro inspiraci
ja sem te nejak inspiroval? ale i tak dik za k+ vzdy potesi...hlavne kdyz sem tady novej...a s tymi slepicincami si nemyslis ze produkt bude moc smrdet od hoven? K+ za info. zdarec
$tuL{}
-Jimi Hendrix
Jo ty kopřivy smrděj fakt brutálně...
Pokud vím tak slepičáky nejsou dobrý na růst taky proto, že jsou docela kyselé...
Mně teda kytky po hovnech nikdy nesmrděly, viš co, kytka si vezme jen to co potřebuje...
mohol by si vyskusat 1 vec do tych vykvasenych zihlavy by si dal trosku tych slepacich hoven na korene a vyskusat to najprv na
"civilnych" rastlinach ako mamkine karafiaty ako reaguju ...
ale je to len napad .... nenutim
to stulo ja sem se naplnil 10l kybl vodou a do nej sem dal tolik kopriv co slo...dulezite je to kvaseni...(nejmene 3 tydny a jak uz tady nekteri rikali fakt brutalne to smrdi ale kytkam to dela evidentne blaze aspon mim... po 3 tydnech vezmes petflasku a nalejes naspod toho vytazku a zbytek dolejes vodou(nejlepe destovkou)..redi se to 1:10...a jak tu rekl task to bych taky mozna vyzkousel zredit koprivy se slepicakama to si myslim ze by mohlo byt good...
okaa, tak ja teda zacnem s tou zihlavou dikes xalani. Cheknite obcas tento moj thread..budem postupne pridavat foto...a urcite toto nie su moje posledne problemy ....howna uz mam tiez zohnane...strihate tu niekdo fim metodou? lebo som to skusal ale proste neviem jak to odstrihnut tak aby som strihol aj ruzicku na vrchu, aj hlawnu stonku...
$tuL{}
-Jimi Hendrix