Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Mad Lion- no nevym ono se o tom docela mluvilo a byla tady jeste jedna moznost jak ji vest jen byla nakladnejsi ale myslim ze kdyby jsi tu bydlel tak by jsi mluvil jinak. nevidim nic pekneho kdyz se chcu jit projit do přírody (jestli to tu trochu znas tak na pohansko) a muset poceste tesne vedle lesa podchazet pod dalnici.
Původní příspěvek od aristotele pac mi pripane neefektivni vysadit ho samotinky, myslim ze kdyby se naslo dostatecne mnozstvi groweru a kazdy by vypestil ze 5 stromecku tak by do toho nejaka organizace sla.
joo,do toho by nekdo urcite sel,aspon by usetril na zamestnancich v lesni skolce.Bych se vykaslal pomahat z resenim dacanovi,ktery si namastil kapsu na vykacenem lese.Pokud vsechno probiha standartne,ten kdo to necha vykacet,musi zajistit i novou vysadbu.
To spis jen tak osazet sve okoli ci mesto.A asi ne ze seminek.Staci juknout do krovi,prikop,strani podel cest beznych i polnich a proste stromek presadit na misto kde by mohl lepe existovat.Jinac se daji stromy taky klonovat
Původní příspěvek od FlickerBird což o to, stromy by se i samy rozmnožovaly, jenomže lidi jsou pro pár metrů čverečních obilí schopní je kácet
ale i tak není situace špatná, včera jsem poprvé v životě viděl letícího roháče (samce) celkem turbo... a to nežiju v nějaké extra chráněné oblasti
To spis jen tak osazet sve okoli ci mesto.A asi ne ze seminek.Staci juknout do krovi,prikop,strani podel cest beznych i polnich a proste stromek presadit na misto kde by mohl lepe existovat.Jinac se daji stromy taky klonovat
ne že by mi to nebylo jedno....ale v podstatě by to jistě byl alespoň nějakej přestupek